Pun mesec u Devici ima najjači uticaj na tri znaka: Jedan će ostaviti iza sebe lažnu sigurnost, a drugi uploviti u romansu

23.02.2024

10:20

0

Autor: V. I.

Sutra se na nebu presijava veličanstveni sjaj punog meseca

Pun mesec u Devici ima najjači uticaj na tri znaka: Jedan će ostaviti iza sebe lažnu sigurnost, a drugi uploviti u romansu
Pun mesec u Devici - Copyright Freepik

Sutra, 24. februara, blistava mesečina baca na praktične stvari našeg života. Prelepi pun mesec Device obasjava naše noćno nebo. Sijajući među svetlucavim zvezdama, svetlo će nam skrenuti pažnju na nekada naizgled svakodnevne detalje. Pojavljuju se zanemarene stvari. Da biste postigli sreću i rast, vreme je da se oslobodite lažnih ometanja.

Biti produktivan se veoma razlikuje od biti zauzet. U svetu koji izgleda kao da nema nameru da uspori, osećamo se kao da nikada ne možemo sve da postignemo. Ako stalno osećamo zaostajanje, učvršćujemo u sebi uverenje da nikada nismo dovoljno dobri. Težimo li savršenstvu, propuštamo skromne prilike koje bi nas mogle ispuniti ovde i sada. 

Freepik
 

Ovaj pun mesec Device poziva nas sve da budemo prisutni i pronađemo zadovoljstvo u našem sadašnjem trenutku. Dok služimo drugima, sećamo se da ako je drugi dostojan pomoći, čak i ako je on manjkav, onda smo i mi. Kako prihvatamo da smo naš život i mi sami uvek delo u toku, naš svakodnevni život postaje lakši. Možemo li da povratimo ono na šta idu naše vreme i energija.

Bik: Otvorite se novoj energiji

Bik je poznat po svojoj tvrdoglavoj prirodi. Kada čeznu za nečim, njihova vizija preuzima sve dok ne uhvate sebe kako se vraćaju u stvarnost kada pređu ciljnu liniju. Tokom ovog punog meseca u Devici Bik će biti izazvan da oslobodi ono što ometa njegovu sreću. Njegova seksualnost, zadovoljstvo, deca, kreativnost, talenti ili hobiji mogu postati tema preispitivanja. 

Međutim, želja za romansom će biti najistaknuta. Ovi ljubavnici ne mogu poreći za kim ili za čim istinski žude. Njihova nepokolebljiva odanost u ljubavi je prednost za pravog partnera ili dinamiku odnosa. Odbijaju da odustanu od nekoga kada se zaljube do ušiju. Međutim, ova želja za prianjanjem može biti samosabotirajuća kada je otporna na neophodne, zdrave promene. Da bi se dublje povezali sa ljubavnicima ili pronašli dobrog partnera, oni moraju da ostave svoj intenzivan stisak zastarele energije. 

Profimedia
 

Devica: Okrenite se svojim potrebama

Pun mesec u njihovom znaku potresa Devičin svet. Koliko god autopilot bio od pomoći neko vreme, vreme je da se preduzme namerna akcija. Održavanje njihovog svakodnevnog života više neće zadovoljiti njihov rast. Oslobođenje zove njihovu dušu. Kako ova lunacija pokreće život, njihov put se čini obećavajućim, ekspanzivnijim i emocionalno isceljujućim. 

Da bi negovala ovu novorođenu iskru nade, Devica mora da se oslobodi stida, krivice ili samoporaza. Kako mogu da naprave prostor za svoje potrebe? Opraštajući se od onoga što možda ne žele. Poriv Device da podrži druge okreće se unutra i one se pitaju kako mogu same sebi da pomognu?

Profimedia
 

Jarac: Idejama proširite vidike

Ponekad se čini kao da nas univerzum gura sa litice usred neočekivane promene. Dok slobodno padamo u nepoznato koje nas čeka ispod, često se ukočimo od straha. Univerzum će tražiti od Jarca da napusti svoju zonu udobnosti ovog punog meseca Device. Izbor je da skočite svojevoljno ili da budete gurnuti.

Jarac će ponovo stati na noge, zahvalan što iza sebe ostavlja lažnu sigurnost. Ograničujuća uverenja će odleteti. Nove ideje, verovanja ili duhovne epifanije proširuju njihovu viziju. Mudrost je daleko impresivnija kroz proživljeno iskustvo. Za zrelog Jarca, pun mesec uči da praktikuje ono što propoveda. Jedno je reći to ili podstaći druge da to učine. Drugo je kada daješ primerom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike