Svi lete na krilima ljubavi, a njima se povraća: Četiri znaka Zodijaka koji preziru Dan zaljubljenih

14.02.2024

10:20

0

Autor: K. O.

Samo čekaju da osvane 15. februar

Svi lete na krilima ljubavi, a njima se povraća: Četiri znaka Zodijaka koji preziru Dan zaljubljenih
Copyright Profimedia

Stigao nam je najromantičniji dan u godini i dok svi lete na krilima ljubavi njima nije dobro. Dok neki očekuju da će ovaj dan biti ispunjen romantikom, ljubavlju, pažnjom i raznim divnim poklonima, neki samo čekaju da prođe i konačno osvane 15. februar.

I za to su "krivi" znaci Zodijaka, pa četiri od njih bi se radije zatvorili u četiri zida dok ljubavna halabuka ne prođe.

Pogledajte koji znakovi Zodijaka potpuno izbegavaju Dan zaljubljenih:

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj odgovornosti, odlučnosti i disciplini, ali istovremeno su skloni pesimizmu i ne vole kada im drugi nameću šta treba raditi. Njihova praktičnost ih navodi da pažljivo planiraju svoje troškove, te izbegavaju "bacanje" novca na nepotrebne stvari. Zato ne vole kada im neko sugeriše da baš tog dana treba kupovati poklone za partnera, iskazujući emocije na određeni način.

Freepik
 

Vodolija

Iako su Vodolije inteligentni, društveni i kreativni, ponekad mogu delovati emotivno distancirano. Njihova umetnička priroda često ih čini neodgovornima, pa lako mogu zaboraviti na Dan zaljubljenih. Ako ih stvarno inspiriše želja da proslave s partnerom, organizovaće nešto spektakularno. Međutim, ako osećaju pritisak da to moraju učiniti, vrlo verovatno će odložiti ili jednostavno reći da nisu zainteresovani.

Devica

Device su organizovane, odgovorne i realne, a praznici koji uključuju cveće, slatkiše i preskupu večeru izgledaju im besmisleno. Radije bi potrošile novac na nešto trajnije, kao što je tehnologija ili brendirana torbica. Device su previše logične da bi potrošile platu na prolazne ukrase poput cveća.

Freepik
 

Škorpion

Iako su Škorpije izuzetno osećajne, mogu biti i ljubomorne, opsesivne i paranoične, zbog čega im ideje za Dan zaljubljenih deluju previše opterećujuće. Pritisak da pronađu savršen poklon, smisleno izraze emocije i organizuju nezaboravan ljubavni sastanak može baciti Škorpije u ludilo, te bi radije izbegle ceo taj proces. Takođe, Škorpionova ljubav se ne može svesti na samo jedan dan u godini, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike