Gde da odvedete simpatiju na prvi ljubavni sastanak: Jedan će da uživa uz karaoke, drugog vodite u Muzej nauke

13.02.2024

19:20

0

Autor: V. I.

Svaki znak Zodijaka ima omiljeno mesto za dejt, iskoristite to

Gde da odvedete simpatiju na prvi ljubavni sastanak: Jedan će da uživa uz karaoke, drugog vodite u Muzej nauke
Copyright Freepik

Da li ste se ikada zapitali šta zapravo izaziva nečije interesovanje? Bilo da su živahni Ovan u potrazi za uzbudljivom avanturom, senzualno vođen Bik koji traži pravu atmosferu ili sanjive Ribe koje maštaju o ljubavnoj priči za celi život, najbolja ideja za prvi sastanak za svaki horoskopski znak je najčešće odraz kosmosa.

Ovan: Tematska soba za bekstvo

Ako se nadate da će vaš simpatičan Ovan pocrveneti na prvom sastanku, odbacite večere uz sveće i romantične klišee. Ovan je osposobljen za avanturu, uzbuđenje i malo drame, zahvaljujući njihovom halapljivom planetarnom vladaru, Marsu. Za ovaj kardinalni vatreni znak, soba za bekstvo nije samo igra ili prilika da se prepustite svom unutrašnjem tragaču za uzbuđenjem. To je prilika za njih da vam daju uvid u to kako se direktno nose sa izazovom, što je slučajno njihova omiljena zabava. Suština? Oni žele da se pokažu i, što je još važnije, da budu tvoj heroj, ali nemoj im reći da sam ti rekao.

Freepik
 

Bik: Umetnička radionica

Jedina stvar koja je bolja od privilegije uživanja u prvom sastanku sa Bikom jeste posmatranje ovog zemaljskog znaka kako uživa u svom elementu Venere. Pod upravom boginje ljubavi i lepote, nije ni čudo što Bik ima sposobnost za sve što je estetski prijatno. Ovo objašnjava zašto pronalaze radost u teksturi gline između svojih prstiju ili kroz raskošnu fuziju boja, jer je to kao simfonija za njihova uzbudljiva čula. Umetnička radionica na prvom sastanku je ekvivalentna igralištu za vašu simpatiju Bika. Gledajte kako uživaju u lepoti, kreativnosti i kreativnoj atmosferi koju obožavaju.

Freepik
 

Blizanci: Veče društvenih igara

Blizanci vole dobru igru, ali ako se zaista nadate da ćete ovaj promenljivi vazdušni znak da oborite s nogu, društvene igre na prvom sastanku će biti kao da dovedete dete u prodavnicu slatkiša. Pod upravom brbljivog Merkura, ovaj svetlucavi vazdušni znak obožava prepirku oko žestoke igre Monopola ili uzbudljive igre Pictionary? Mentalni tenis je sjajni podsticaj za Blizanace, ali druženje im daje dovoljno prostora da prihvate svoju briljantnu dualnost. U jednom trenutku, oni su nemilosrdni strateg, a u sledećem, opušteni igrači koji se dobro smeju.

Profimedia
 

Rak: Piknik u prirodi

Ako ste zaljubljeni u ovog teško čitljivog čoveka najbolje je da date prioritet njihovom ličnom prostoru, zbog čega će šarmantni piknik u parku učiniti čuda. Rakovima vlada Mesec, zbog čega često nalaze utehu u ambijentima koji su podjednako opuštajući koliko i poznati. Oni su prirodnjački afirmisani, tako da je svež povetarac promena pejzaža koja im je potrebna da bi se osećali prijatno učestvujući u dubokim, duševnim razgovorima za kojima žude. Za Rakove se manje radi o luksuzu, a više o istinskoj povezanosti - šta je iskrenije od deljenja ručka i priča pod drvetom?

Profimedia
 

Lav: Noć karaoka

Karaoke na prvom sastanku znače da ste osvojili džekpot, zato prigušite svetla i dajte Leu mikrofon. Povrh uživanja u kraljevskom tretmanu, ovaj vatreni znak zna kako da se osvetli – karaoke barovi nisu izuzetak. Pod vladavinom harizmatičnog sunca, Lav je rođen da bude u centru pažnje, čak i na prvom sastanku! Za ovaj vatreni znak, karaoke se ne svode samo na to da vam serenade i udarate te visoke tonove; radi se o postavljanju performansi za ceo život. Najbolji deo? Dobijate sedišta u prvom redu uz njihovu epsku predstavu. Ali ako ste zaista simpatični, neka to bude duet.

Profimedia
 

Devica: Odlazak na pijac

Pod vođstvom Merkura, vaša simpatija u Devici ne ceni ništa više od jednostavnosti. Ovo objašnjava zašto bi pijaca na prvom sastanku bila riznica organske, zdrave dobrote - raj za vašu simpatiju Devicu koja je svesna koliko je zdravlje bitno. Prošetajte pored njih i posmatrajte kako se prepuštaju čulnom doživljaju šarenih proizvoda i bogatom mirisu sveže pečenog hleba. Ovaj promenljivi zemljani znak preferira kvalitet nad kvantitetom; male stvari se računaju. Dakle, ako se nadate da ćete ostaviti dobar utisak na prvom sastanku, što ležernije i skromnije, to bolje.

Profimedia
 

Vaga: Umetnička galerija

Da ste zaljubljen u dete Venere? Lepota je njihov jezik ljubavi. Za Vagu, šetnja kroz umetničku galeriju na prvom sastanku je ekvivalentna doživljaju nekakvog romantičnog utočišta. Očaravajuće i inspirativne, Vage će sa zadovoljstvom podeliti svoja razmišljanja o bogatoj lepezi umetničkih dela, posebno zato što svako od njih nosi jedinstvenu priču. Ako se nadate da će ovaj vazdušni znak pasti u nesvest, ne ustručavajte se da navedete umetnike na koje vas ovi komadi podsećaju. Umetnost razgovora je dovoljno zavodljiva kao i za Vagu, pa dozvolite da elegancija vašeg okruženja posluži kao visceralna pozadina. Ovo je idealno okruženje za razvoj Venerine ljubavne priče.

Profimedia
 

Škorpija: Filmsko veče na otvorenom

Ništa kao dobar film da bi Škorpionu raspoloženo! Pod upravom Plutona koji voli tabue, ovaj zagonetni vodeni znak žudi za dubinom, intenzitetom i dramom. Zbog toga je filmsko veče na otvorenom na prvom sastanku idealno za Škorpiju, jer nudi i intimnost koju priželjkuju i misterioznu pozadinu zvezdanog neba i sparno šaputanja. Privatni svet stvoren samo za vas dvoje, ovo takođe omogućava Škorpiji da se prepusti njihovoj ljubavi prema misteriji i romantici. I iako može potrajati, ovaj fiksni vodeni znak žudi za trenucima bliskosti, omogućavajući prostor da istražite dubinu vaše emocionalnosti.

Profimedia
 

Strelac: Noćni market

Začinite svoj život, jer sodlazak na noćni market na prvom sastanku je avantura koju vaš Strelac simpatija nikada nije znala da im je potrebna. Pod upravom izdašnog Jupitera, ovi slobodoumni vatreni znaci napreduju u dinamičnim okruženjima gde se mogu prepustiti istraživanju, uzbuđenju i nepoznatom. Od začinjenih takosa do zanimljivih rukotvorina, svaka tezga na noćnom marketu je stajalište u drugoj kreativnoj zemlji. Ovo ne bi bio samo sastanak za večeru za Strelca; to je savršen spoj otkrića, zabave i potrage za sledećim udoživljajem. Ležerno i u pokretu, ovo takođe odgovara spontanoj prirodi Strelca.

Profimedia
 

Jarac: Čas kuvanja

Vrhunski recept za romantiku, ovo je vaš znak da se upišete na kurs kuvanja za prvi sastanak sa Jarcem. Pod upravom pragmatičnog Saturna, ovaj kardinalni zemaljski znak duboko ceni vrednost napornog rada i samosavladavanja. Jarac neprestano teži da stigne do vrha planine, a čas kuvanja nudi mešavinu sticanja veština i, naravno, ukusnih rezultata. Ovo je aktivnost koja upotpunjuje njihovu ljubav prema disciplini i dostignućima, omogućavajući im da pokažu svoj potcenjeni kulinarski njuh ili možda otkriju novi. Ovo nije samo ukusan obrok; to je izazov sa kojim se treba odlučno uhvatiti u koštac, slično načinu na koji pristupaju svojim ciljevima.

Freepik
 

Vodolija: Muzej nauke

Reč „datum“ je dovoljna da uplaši vašu Vodoliju, tako da je ključno da ovo bude eksperiment za pamćenje. Na primer, odvođenje Vodolije u muzej nauke na prvom sastanku ne samo da će ugasiti njihovu radoznalost, već će i pokrenuti njihovu maštu. Muzej nauke kojim upravlja Uran je Vodolijino igralište, jer su oni napredni vizionari sa smislom za tehnologiju. Ovo zvezdano okruženje omogućava vašoj Vodoliji da deli svoje uvide i sluša vaše, stvarajući vezu između zajedničkih radoznalosti i intelektualnih potraga. Za ovaj fiksni vazdušni znak, muzej nauke nije samo učenje; radi se o povezivanju kroz cerebralno putovanje otkrića.

Freepik
 

Ribe: Joga pod zvezdama

Dišite, istegnite se i prepustite se. Meditacija je najveći oblik bekstva, nešto čemu se zna da se vaša simpatija u Ribama redovno upušta. Pod upravom sanjivog Neptuna, ova voda ne voli ništa više od uranjanja u aktivnosti koje im omogućavaju da spoje prirodu s duhovnošću. Joga pod zvezdama ne bi bila samo sastanak; to je transcendentalno iskustvo. Ova mistična postavka omogućava tihu, introspektivnu vrstu intimnosti, gde su reči besmislene, a intuicija mnogo govori. Za Ribe, zabavljanje znači doživljavanje veze izvan fizičke, tako da se nemojte obeshrabriti ako nije pričljiva na prvom sastanku. Osećaju više nego što mislite.

Freepik
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike