Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara: Bikovi da izbegavaju rasprave na poslu, Vodolijama se otvaraju nova vrata

12.02.2024

10:20

0

Autor: K. O.

Otkrijte šta vas čeka ove nedelje prema astrološkim prognozama

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara: Bikovi da izbegavaju rasprave na poslu, Vodolijama se otvaraju nova vrata
Copyright Pexels

Ovan

Za Ovnove će ova nedelja februara biti važna za širenje vere, dobra vremena stižu za studente i duhovnost. Tokom ove nedelje bićete zainteresovani za filozofiju, pokušaćete da naučite o ljudskim emocijama. Studenti će se istaći u oblastima istorije, nauke, tehnologije i psihologije. Dobiće pozitivne vesti vezane za obrazovanje.

Ova nedelja će biti vreme da proširite svoje vidike i naučite više o sebi. Pojaviće se želja da se traga za smislom života i sazna više o različitim kulturama i religijama. Okruženje na vašem radnom mestu biće veoma dobro i vaša karijera će biti stabilna. Vaši nadređeni biće zadovoljni vašom posvećenošću poslu. Možda ćete dobiti neke prilike iz inostranstva koje će privući vaše interesovanje. Bićete inspirisani da unapredite svoje sposobnosti i iskoristite te mogućnosti. Kratko putovanje je takođe naznačeno tokom ove nedelje.

Odnosi sa ocem mogu biti pomalo sporni i mogu čak uključivati razdvajanje. Sve ostalo kod kuće biće mirno i harmonično.

Ljubavni život će biti ispunjen radošću i zajedničkim planiranjem. Biće dobre energije i entuzijazma tokom cele nedelje.

Bik

Za Bikove će ova nedelja februara biti važna za promene, investicije i finansijska pitanja. Tokom ove nedelje ćete provoditi više vremena sa sobom, posvetićete više vremena svojim mislima, razmišljati o životu, delovaćete ozbiljnije i emotivnije. Možete zadržati mnogo svojih emocija u sebi i ponašati se vrlo tajnovito. Ovo je vreme kada ćete poželeti stvarnu promenu u sebi i svom životu.

Na vašem radnom mestu, šefovi neće biti oduševljeni vašim pristupom poslu. Biće vam teško da se složite oko iste stvari. Savetuje vam se da izbegavate da se mešate u bilo kakvu raspravu sa svojim neprijateljima jer možete postati opsednuti. Konkurenti će pokušati da vam unište rad i reputaciju u kancelariji, zato budite spremni. Tajno ostvarite svoje ciljeve i projekte. Dobićete dobar profit od ulaganja. Moći ćete da investirate više, ali se savetuje da izbegavate rizična i impulsivna ulaganja.

U vašem privatnom životu odnosi sa tazbinom će ostati napeti i nećete dobiti podršku od supružnika. Postoje i naznake neke debate ove nedelje. Zdravlje će biti dobro, ali morate biti oprezni i u svakodnevnom životu.

Blizanci

Blizancima će ova nedelja imati uticaj na bračni život, posao i ličnost. Tokom ove nedelje bićete skloniji da svoje ideje podelite sa drugim ljudima. Želećete da naučite o životu kroz perspektivu druge osobe i bićete otvoreniji za unutrašnje balansiranje i harmonizaciju. Bićete veoma kompromisni i diplomatski ove nedelje na svom radnom mestu. Upoznaćete ljude na vlasti. Volećete pažnju i poštovanje ljudi, ali nećete moći da postignete željene rezultate. Predlažemo vam da izbegavate ponašanje koje traži pažnju.

U vašem poslu može doći do odvajanja od partnera. Nećete moći da podelite svoje poslovne strategije i buduće ciljeve sa njima. Takođe će postojati razlike u pristupu u vezi sa brendiranjem. Važno je napustiti ego i donositi odluke koje su bolje za posao.

U ličnom životu možete doživeti bračne nesuglasice. U bračnom životu može doći do nesporazuma i sukoba ega što može povećati jaz u komunikaciji. Ako ste slobodni, možda ćete ove nedelje upoznati potencijalnog ljubavnog partnera na putovanju. Tokom ovog perioda, vaš nivo entuzijazma će biti nizak. Vodite računa o svojoj ishrani, inače možete postati žrtva lošeg varenja.

Freepik
 

Rak

Rakovima ova nedelja donosi rast u karijeri, optimizam u životu i dobar raspored rada. Tokom ove nedelje posvetićete više pažnje svom zdravlju, ličnom izgledu i svakodnevnoj rutini. Pokušaćete da postanete efikasniji na poslu i razvijete liderske veštine. Vaše kolege će sarađivati. Vaši stariji i viši zvaničnici će ceniti vaš trud i vašu posvećenost poslu. Ova nedelja bi mogla biti dobro vreme da zatražite povećanje plata. Sa optimizmom ćete moći da prevaziđete sve prepreke u poslu, samo pokušajte da ne budete previše tvrdoglavi. Takođe ćete dati veći značaj svom zdravlju. To će se dogoditi jer zbog vaše zauzete radne rutine možda nećete moći da obratite pažnju na svoje zdravlje.

Ova nedelja će takođe biti dobra nedelja da izgradite neke veštine koje se mogu razlikovati od vaših konkurenata.

U ličnom životu, odnosi sa životnim partnerom biće veoma mirni i puni ljubavi. Ostaće sreća, mir i harmonija. Takođe možete otići na kratko putovanje sa svojim supružnikom. Možda će biti nekih troškova ove nedelje koji se mogu činiti nepotrebnim u ovom trenutku. U telu će vladati uzbuđenje i entuzijazam tokom cele nedelje.

Lav

Za Lavove je ova nedelja važna za povećanu kreativnost, radostan lični život i sretanje starih prijatelja. Tokom ovog tranzita bićete u dobroj energiji i zabavnom raspoloženju. Na ovaj način ćete privući ljude koji žele da uživaju u stvarima na isti način kao i vi. Želećete da vidite stare prijatelje i da se dobro provedete sa njima. Takođe možete imati koristi od prijatelja u vašoj karijeri. Uz pomoć prijatelja možete dobiti novi poslovni dogovor. Ove nedelje takođe treba da odvojite vreme za svoje stare hobije ili da započnete nešto novo. Šefovi će biti zadovoljni vašim radom, a vi ćete dobiti zahvalnost i punu podršku. Vaši neprijatelji ili konkurenti neće moći da stvaraju prepreke na vašem putu i ​​vašoj reputaciji.

Ove nedelje, umesto da posvetite previše pažnje poslu, malo ćete se odmoriti. Bićete druželjubiviji i otvoreniji. Možda ste malo previše dramatični u svom ponašanju, ali ove nedelje ćete živeti punim plućima.

Vaš lični život će biti blažen, a naklonost i intimnost će ostati tokom cele nedelje. Ukazano je i na dobar provod sa decom. Ove nedelje ćete takođe razmotriti ulaganja. Možete upoznati ljude koji vam mogu pomoći oko ulaganja i deliti tržišne savete.

Devica

Za Device je ova nedelja povezana sa ličnim rastom, provođenjem vremena sa porodicom i fokusiranjem na njihov kvalitet života. Tokom ove nedelje, pokušaćete da odvojite malo vremena za lični razvoj. Usredsredite se na to kako su prošli događaji i godina u celini promenili vaš život i kakav je uticaj imao na vaše misli i ponašanje. Verovatno ćete i preturati po svojim najdubljim mislima. Na ovaj način poželećete da bolje i više razumete sebe.

Govoreći o poslu, doživećete napredak u karijeri i konačno će se videti rezultati truda. Okruženje u kancelariji će biti veoma pozitivno. Moći ćete da provodite vreme sa prijateljima i porodicom u svom domu. Možete se fokusirati uglavnom na večere i društvena okupljanja.

Takođe ćete osetiti želju da svoj dom i svoj životni standard učinite ugodnijim. Možete razmišljati o preuređenju ili renoviranju kuće. Takođe možete investirati u nekretnine ili razmišljati o kupovini veće kuće. Odnosi sa majkama mogu biti malo tenzični. Među vama može doći do nesuglasica koje rezultiraju svađama, ali atmosfera kod kuće će biti vrlo harmonična. Zdravlje će biti odlično, a vi ćete uživati u nekim zaista srećnim trenucima sa svojom porodicom.

Vaga

Ova nedelja Vagama donosi naporan rad, dobre komunikacijske veštine i zabavu sa braćom i sestrama. Tokom ove nedelje kreativnije ćete se izražavati pred drugima. Moći ćete da sklapate dobre dogovore u poslu i ostvarite sve ciljeve i projekte uz pomoć svojih pregovaračkih veština. Uz pomoć vašeg šarma i samouverenih reči, svi u kancelariji će vam se diviti i biće impresionirani vašim strategijama i diplomatijom.

Ove nedelje će vam trebati više energije da ostanete jaki. Ako niste u mogućnosti da komunicirate ni sa kim u profesionalnom ili privatnom životu, ova nedelja će biti pravo vreme da započnete razgovor i glatko rešite sve probleme.

U vašem ličnom životu biće mira i razumevanja. Moći ćete da se bolje povežete sa svojim partnerom i razumete njegove/njene misli i očekivanja u vezi. Vaš poseban fokus biće na zabavnim aktivnostima i putovanjima sa braćom i sestrama. Bićete društveniji sa njima. Sve brige vezane za normalan život i posao će nestati. Vaše zdravlje će biti dobro zbog psihičkog mira i fizičke spremnosti i bićete veoma srećni ove nedelje.

Freepik
 

Škorpija

Škorpije treba da posvete više pažnje svojim finansijama, investicijama i bračnom životu. Tokom ove nedelje, možda ćete biti više zabrinuti za svoju materijalnu imovinu, investicionu imovinu i finansijsku stabilnost. Vaš glavni fokus biće na povećanju vaše finansijske stabilnosti, pronalaženju drugih izvora prihoda i dobre finansijske budućnosti. Bićete praktičniji sa svojim radom ove nedelje. Obim posla će se povećati, ali će vam biti važno da odmoru date značaj i odvojite malo vremena za njega.

U toku ove nedelje nije potrebno započeti ništa novo. Samo nastavite da radite na projektima i ciljevima koje ste već započeli. Prethodne investicije će doneti dobar povraćaj i možete rezervisati profit da biste kupili nešto vredno.

U vašem bračnom životu mogu nastati neki problemi zbog čudnih stavova i nekontrolisanog govora. Stvari mogu krenuti naopako zbog radnog pritiska. Važno je da se sa svakim pitanjem bavite skromnim pristupom i smirenošću. Uvek dvaput razmislite pre nego što bilo šta kažete svom životnom partneru ili partneru u vašoj vezi. Ovo nije dobra nedelja za putovanje, pa pokušajte da izbegnete bilo kakve planove. Može doći do problema sa koncentracijom zbog prevelikih smetnji.

Strelac

Strelčevima ova nedelja februara donosi osećaj individualnosti, obilje energije i početak novih avantura. Tokom ove nedelje bićete puni energije i samopouzdanja i razmišljaćete o tome da započnete nove stvari u životu. Vaš fokus će takođe biti na ličnom izgledu i razvoju. Za ovo će biti potrebno obratiti pažnju na dobru ishranu. Sa više samopouzdanja i samopoštovanja, moći ćete da sledite svoje životne ciljeve i da imate otvorenije ponašanje.

Bićete centar privlačnosti na radnom mestu i pojavićete se kao lider. Možda će vam biti povereni liderski zadaci. Ako je vaše napredovanje na čekanju već duže vreme, postoje naznake promocije za vas ove nedelje. Moći ćete da privučete sve svoje kolege i starije osobe prema sebi i svom poslu. Možda želite više pažnje nego obično i želju da budete stalno u centru pažnje. Ne dozvolite da ova pažnja koju dobijate izazove da vas ljudi mrze. Uvek budite prizemljeni i skromni prema ljudima koji rade ispod vas.

Možda ćete morati da posvetite dodatnu pažnju stvarima u svom ličnom životu. Morate razgovarati o problemu i sve rešiti pozitivnim razgovorom. Oni koji su slobodni mogu tokom ove nedelje upoznati potencijalnog partnera ili razgovarati o braku. Biće dobrog entuzijazma i energije tokom vikenda. Nećete se suočiti ni sa kakvim bolestima ili zdravstvenim problemima.

Jarac

Ove nedelje za Jarčeve stižu nepotrebni troškovi, duboka introspekcija i duhovnost. Tokom ove nedelje moraćete da razmišljate o sebi i da provodite vreme sami. Ove nedelje ćete se fokusirati na razmišljanje o sebi i suočavanje sa svojim negativnim mislima i obrascima ponašanja. Ići ćete putem duhovnosti i astrologije da biste se suočili sa svim negativnim stvarima u svom životu i pretvorili ih u pozitivnost. Put duhovnosti i duboke introspekcije će vam pružiti rešenja za sve vaše probleme i dati vam dragocen uvid u vaš napredak.

Što se tiče moje karijere, biće veoma pristojna i stabilna. Nema znakova da će se nešto značajno dešavati tokom ove nedelje. Neprijatelji neće moći da naškode vašem radu ili vašoj reputaciji. Možda postoji nagoveštaj prilike iz inostranstva, ali ne tako brzo. Ako zaglavite u bilo kojoj pravnoj stvari, ova nedelja će biti povoljna za to.

U privatnom životu možete se suočiti sa nekim problemima. Pokušajte da ostanete mirni i razumete emocionalne i fizičke potrebe vašeg supružnika ili partnera u vezi. Govoreći o finansijama, biće mnogo troškova, neki od njih će biti neophodni za vaš rast, dok će neki od njih biti nepotrebni. Ovo može zahtevati kontrolu troškova i održavanje odgovarajućeg budžeta.

Freepik
 

Vodolija

Za Vodolije stiže nedelja koja bi mogla uticati na društvene grupe, umrežavanje i finansijske mogućnosti. Tokom ove nedelje, dobro ćete se zabavljati u svojim društvenim grupama i krugu prijatelja. Ovo će biti dobra nedelja za sklapanje novih prijateljstava. Moći ćete da postignete mnogo toga u svom životu tako što ćete se pridružiti grupama ljudi sličnih interesovanja i istomišljenika. Takođe možete izaći na avanturističke i kulturne aktivnosti. Umrežavanje će biti ključno tokom ove nedelje.

Razgovor o poslu, pronalaženje rešenja za sve prepreke i probleme uz inovativnu ideju učiniće vas poznatijim u kancelariji. Postoji velika mogućnost da na svom radnom mestu upoznate neke nove ljude koji bi vam mogli biti od suštinskog značaja u vašoj karijeri. Nova vrata će se otvoriti za finansijsku sigurnost. Naznačen je i dobar bonus ili povećanje plate. Jedna zanimljiva stvar je da ćete ove nedelje imati humanitarni pristup i da ćete želeti da pomognete ljudima oko sebe.

Lični život će biti veoma radostan i pun dobročinstva. U vezi ćete provesti srećne trenutke sa partnerom i porodicom. Takođe možete ići na kratko putovanje sa svojom porodicom ili supružnikom. Zdravlje će ove nedelje biti dobro.

Ribe

Za Ribe u ovoj nedelji postoji mogućnost iznenadnog napredovanja u karijeri, ambiciozne izglede i priznanje u profesionalnom polju. Tokom ove nedelje, vaš posao i karijera će postati glavni fokus života. Napredovaćete u svom poslu i preuzeti više odgovornosti. Sa ovakvom posvećenošću poslu, bićete na dobrom glasu u očima svog šefa i kolega. Oni će vas smatrati osobom od poverenja i možda će vam dati velike projekte u narednim nedeljama.

Vaš lični život će biti ispunjen čistom srećom. Uz partnera sa razumevanjem, moći ćete da se u potpunosti usredsredite na svoje nove poduhvate i svoj posao. Atmosfera kod kuće biće kooperativna i mirna.

Razgovori sa majkom će vas smiriti i pomoći vam da ostanete uravnoteženi u životu. Zdravlje će postati jače i znaci oporavka od prošlih problema počeće da se pojavljuju. U ovom periodu su se naznačila i ulaganja u akcije nekretnina, piše hindustantimes.com.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike