Šta horoskopski znak vašeg venčanja otkriva o zajedničkoj budućnosti?

04.08.2021

14:00 >> 15:15

0

Autor: A.G.

Znate li kako astrologija može pomoći u predviđanju kvaliteta braka?

Šta horoskopski znak vašeg venčanja otkriva o zajedničkoj budućnosti?
Copyright Pixabay

Predviđanje braka i bračna astrologija postali su trend današnjice.

Jedna od najpopularnijih stvari koje su ljudi oduvek želeli da znaju je za koga će se venčati i kakav će mu biti brak.

Znati šta budućnost nosi gotovo je nemoguće, ali predvidjeti kakav će biti naš brak je moguće zbog astroloških znakova koji analiziraju i definišu naše ličnosti.

Stvar je jednostavna. Pronađite datum pod kojim ste se stupili u brak, odnosno koji znak je vladao u trenutku vašeg venčanja i šta u odnosu na to možete očekivati u budućnosti.

Ovan (21.3. – 20.4.)

Partnerima u braku pod znakom Ovna uvek je dinamično i neće imati previše dosadnih dana u svom životu. Ovaj par će zajedno pokazati neverovatnu snagu u zajedništvu, uvek se podržavajući. Možda se drugim ljudima njihova veza čini kao da nema budućnost, ali oni uspevaju rešiti sve probleme.

Pixabay

Pročitajte još:

Bik (21.4. – 20.5.)

Partner koji su stupili u zajednicu uživaće u srećnom, stabilnom bračnom životu. Vole da se prepuste luksuznom načinu života koji im dobro stoji.  Partneri venčani pod znakom Bika su vrlo privrženi jedno drugome, ali ponekad u tome preteruju, i to do te mere da zapostavljaju druge ljude oko sebe.

Blizanci (21.5 – 20.6)

Biće veselja, smeha i ljubaviu ovom braku. Vole izlaske i druženja, a život u miru i tišini im je nezamisliv. Uglavnom nisu ljubomorni jedno na drugo, a velika pretnja njihovom braku je upravo želja za zabavom i druženjem koja ih može udaljiti jedno od drugoga.

Pixabay

Rak (21.6. – 22.7.)

Ova veza je puna topline, nežnosti i romantike. Partneri su vrlo povezani i oboje žarko žele decu i veliku porodicu. Mana njihove veze mogla bi biti prevelika povezanost, odnosno zavisnost od onog drugog.

Lav (23.7. – 22.8.)

Ovaj brak će biti vrlo dramatičan i strastven. Može se zaključiti da u ovoj vezi neće biti dosadno. Oni su u stanju da se na trenutak žestoko posvađaju, a čas strastveno vole. Ipak, kako god bilo, uvek se drže zajedno.

Pixabay

Devica (23.8 – 22.9.)

Device su detaljisti pa će i brak sklopljen u vladavini ovog znaka biti prožet detaljima. To je njihov način smanjivanja svađa i prepirki oko malih stvari. Dramatične svađe kod njih su retke, više preferiraju iskren razgovor o svakom problemu. Mana ove veze ponekad može biti nedostatak strasti.

Vaga (23.9 – 22.10.)

Ovaj brak prepun je romantičnih trenutaka, a ljubav je na prvom mestu. Strast održavaju romantičnim izlascima, večerama i brojnim trenucima pažnje. Retko se svađaju, a upravo to bi mogao biti problem jer među njima može nedostajati iskrenosti, a to vodi potiskivanju problema što se može loše završiti.

Pixabay

Škorpija (23.10 – 22.11.)

Među partnerima rođenima pod ovim znakom sve je prepuno emocija, a veza im je strastvena i puna uzbuđenja. Međutim, mogu postojati pitanja ljubomore, posesivnosti i kontrole, a to može predstavljati veliki problem u vezi. Žele li da im brak potraje, oboje moraju pokazati više tolerancije.

Strelac (23.11. – 21.12.)

Partneri se u ovom braku veoma poštuju i razumeju. U bračnom životu se dobro zabavljaju jer znaju kako da održe brak uzbudljivim i svežim. Oni su uvek u potrazi za nečim više, što ih čini znatiželjnim i radoznalim, na pozitivan način. Ali, ovaj znak će morati da se fokusira malo više na dom, umesto na lutanje.

Pixabay

Jarac (22.12. – 19.01.)

Ova veza je stabilna i partneri se u njoj osećaju sigurno. Nežnost i romantični trenuci im nisu na prvom mestu, ali uzajamno poštovanje jeste. Praznici su za njih odlično vreme jer su savršeni za oživljavanje braka ako je prošao kroz teške probleme. Iako vole da planiraju budućnost, moraju se fokusirati na sadašnjost kako bi njihov brak bio srećan.

Pročitajte još:

Vodolija (20.1 – 19.2.)

Ovde je reč o neobičnoj vezi u kojoj partneri savršeno odgovaraju jedno drugom i na dobrom su putu za srećan brak. Oni su zabavni, otkačeni i sigurno znaju kako da se zabave zajedno.

Ribe (20.2. – 20.3.)

Brak u znaku Ribe ima dobru predispoziciju da bude čvrst, stabilan i pun ljubavi. Ponekad može doći do svađe, kao i u drugim vezama, ali oba partnera su vrlo brižna i sve će pokušati da reše tako da drugu stranu ne povrede, a rado će se i žrtvovati za spas veze. U njihovom braku puno je nežnosti, romantike i duboke povezanosti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike