Najbolji saputnici kroz život: Pronađite idealne prijatelje prema datumu rođenja

28.01.2024

19:20

0

Autor: K. B.

Zašto ne biste razmotrili astrologiju prilikom odabira budućeg platonskog saputnika?

Najbolji saputnici kroz život: Pronađite idealne prijatelje prema datumu rođenja
priscilla-du-preez-WFBVn6fSgys-unsplash - Copyright Unsplash

U potrazi za iskrenim, dugotrajnim prijateljstvima, mnogi se okreću astrologiji kao vodiču. Astrološki znaci mogu pružiti uvid u osobine, sklonosti i kompatibilnost među ljudima. U ovom članku, istražićemo kako datum rođenja može biti ključ u pronalaženju idealnih prijatelja.

1. Ovan (21. mart - 19. april)

Ovnovi su prirodni vođe, puni energije i entuzijazma. Najbolje se slažu sa Vagama koje donose ravnotežu i harmoniju u njihov život. Takođe, snažan odnos mogu izgraditi sa Strelcima, čija avanturistička priroda odgovara njihovoj.

2. Bik (20. april - 20. maj)

Stabilni i pouzdani Bikovi traže prijatelje koji dele njihovu ljubav prema udobnosti i uživanju u životu. Device i Jarčevi, kao zemaljski znaci, mogu se povezati s Bikovima na dubokoj emocionalnoj razini.

3. Blizanci (21. maj - 20. juni)

Komunikativni i društveni Blizanci najbolje se slažu sa Vodolijama i Vagama, koji mogu pratiti njihov brz tempo i želju za raznolikim iskustvima.

Profimedia
 

4. Rak (21. juni - 22. jul)

Emotivni i intuitivni Rakovi trebaju prijatelje koji razumeju njihovu duboku emocionalnost. Škorpije i Ribe, kao vodeni znaci, mogu se intuitivno povezati s Rakovima i pružiti im potrebnu emocionalnu podršku.

5. Lav (23. jul - 22. avgust)

Harizmatični Lavovi traže prijatelje koji će ih diviti i podržavati. Strelčevi, sa svojim optimizmom i avanturističkim duhom, mogu biti izvrsni saputnici za Lavove.

6. Devica (23. avgust - 22. septembar)

Metodične i analitičke Device cene prijatelje koji dele njihovu ljubav prema redu i organizaciji. Bikovi i Jarčevi, takođe zemaljski znaci, mogu se uskladiti s njihovim vrednostima i pristupom životu.

7. Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vage, koje teže harmoniji i ravnoteži, najbolje se slažu s Blizancima i Vodolijama, koji mogu cijeniti njihovu potrebu za socijalnom interakcijom i pravednošću.

8. Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Strastvene i misteriozne Škorpije trebaju prijatelje koji mogu cijeniti njihovu intenzivnost i dubinu. Rakovi i Ribe, kao ostali vodeni znaci, mogu stvoriti snažnu emocionalnu vezu sa Škorpijama.

Unsplash
 

9. Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Slobodoljubivi Strelčevi traže prijatelje koji će podeliti njihovu želju za avanturom i istraživanjem. Lavovi i Ovnovi su idealni saputnici, nudeći sličnu energiju i entuzijazam.

10. Jarac (22. decembar - 19. januar)

Ozbiljni i ambiciozni Jarčevi trebaju prijatelje koji razumeju njihovu posvećenost i radnu etiku. Bikovi i Device, kao zemaljski znaci, mogu podeliti njihove vrednosti i pristup životu.

11. Vodolija (20. januar - 18. februar)

Inovativne i nekonvencionalne Vodolije najbolje se slažu s Blizancima i Vagama, koji mogu da cene njihovu originalnost i intelektualnu neovisnost.

12. Ribe (19. februar - 20. mart)

Empatične i sanjarske Ribe trebaju prijatelje koji razumeju njihovu osetljivost i maštovitost. Rakovi i Škorpije, kao vodeni znaci, mogu pružiti emocionalnu podršku i razumevanje.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike