Najslađe je zabranjeno voće: Četiri znaka koja ne mogu da odole petardama i vatrometu

13.01.2024

13:20

0

Autor: V. I.

Što više buke i eksplozije, to je njima toplije oko srca

Najslađe je zabranjeno voće: Četiri znaka koja ne mogu da odole petardama i vatrometu
Copyright Freepik

Kada otkuca ponoć a praznična zvona zazvone najavljujući svečani trenutak obeležavanja Srpske nove godine, neki od nas se okreću dragim ljudima da se izljube, a ima i onih koji oni traže nešto malo bučnije i sjajnije, čak i ako to znači kršenje pravila. Evo četiri Zodijaka koji bi mogli biti prvi u redu za nelegalne petarde i vatromet, uprkos svim zabranama i upozorenjima!

Ovan (21. mart - 19. april): Avanturistički piromani

Ovnovi su poznati po svojoj impulsivnosti i želji za uzbuđenjem. Vole da budu prvi u svemu, pa čak i u nečemu zabranjenom kao što je pirotenika. Za Ovna, zvuk petardi nije samo buka, već muzika koja najavljuje avanturu. Oni jednostavno ne mogu da odoleti prilici da urade nešto što je zabranjeno.

Profimedia
 

Lav (23. jul - 22. avgust): Ljubitelji svetlosti

Lavovi su rođeni da budu u centru pažnje, a šta više privlači pažnju od spektakularnog vatrometa? Uprkos zabranama i kuknjavi komšija sa životinjama i malom decom, Lav će naći način da praznike učini sjajnim i nezaboravnim. Oni smatraju da je praznik bez petardi kao kraljevstvo bez kralja.

Profimedia
 

Vodolija (20. januar - 18. februar): Buntovnici s ciljem

Vodolije su poznate po svom buntovnom duhu. Ne vole da ih ograničavaju pravila, posebno ako smatraju da nemaju smisla. Za Vodoliju, upotreba pirotenike nije samo za zabavu, već i izraz slobode i nezavisnosti. Oni bi rado pokrenuli mini revoluciju samo da bi držali baklju slobode (ili u ovom slučaju, petardu).

Profimedia
 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar): Samo intenzivno

Škorpije vole sve što je intenzivno i što ima dublji značaj. Kad neko pomene petarde ili vatromet, njima odmah zasjaje okice. Oni će se prihvatiti misije ztaženja skrivenog mesta za piroteniku, samo da bi proslavili praznike na svoj, jedinstveni način. Za Škorpiju, skriveni vatromet nije samo zabava, već i način da ostane misteriozan i neuhvatljiv.

Napomena: Praznici jesu vreme za radost i slavlje, ali i za odgovornost i brigu o zajednici. Tako da, dragi ljubitelji pirotenike, možda je bolje ostaviti vatromet profesionalcima!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike