Astro-izazovi: Razlozi zbog kojih horoskopski znakovi ne mogu da se prepuste prazničnoj atmosferi

25.11.2023

13:20

0

Autor: V. I.

Ove godine će svi znakovi Zodijaka imati problema da se prepuste prazničnom raspoloženju, ali svako zbog svoje muke

Astro-izazovi: Razlozi zbog kojih horoskopski znakovi ne mogu da se prepuste prazničnoj atmosferi
Copyright Profimedia

Ova godina donosi niz izazova koji utiču na sve, čineći ulazak u praznično raspoloženje za mnoge od nas težim nego inače. Bez obzira na to kojim znakom Zodijaka pripadate, globalni događaji, lični izazovi i promene u našem okruženju ostavljaju svoj pečat na naše emotivno stanje i pristup prazničnom duhu.

Profimedia
 

Osećaj umora, neizvesnosti i promena može uticati na našu sposobnost da se prepustimo radosti prazničnih trenutaka. Tradicionalna očekivanja i obaveze koje prate praznični period često se sudaraju sa stvarnošću koja može biti komplikovana i zahtevna. Ova situacija dodatno naglašava važnost razumevanja i podrške među nama, jer svi delimo izazove koji se pojavljuju tokom ove godine. Pa hajde da vidimo koji su to razlozi za svaki znak koji mu onemogućavaju da se prepusti radostima praznika pred nama.

Ovan

U ovom trenutku imate više razloga da budete uznemireni nego da budete uzbuđeni, a mrzite da se osećate pod pritiskom da se pretvarate da ste srećni samo zato što su praznici. Vaša uobičajena energija i entuzijazam sada su zasenjeni izazovima koje nosi ova godina, što vam otežava da se prepustite prazničnom duhu.

Bik

Ove godine ne možete da trošite teško zarađen novac na poklone u onoj meri koliko biste voleli, pa se osećate krivim što ste izneverili svoju porodicu i prijatelje. Vaša uobičajena finansijska stabilnost sada je uzdrmana ekonomskim izazovima, ostavljajući vas s osećajem tereta tokom praznične sezone.

Blizanci

Niste imali vremena da gledate praznične filmove ili idete u kupovinu, tako da vam se ovaj mesec čini kao svaki drugi. Vaša obična radoznalost i želja za društvenim aktivnostima sada su ograničene, što vam oduzima deo uživanja u prazničnim radostima.

Profimedia
 

Rak

Bili ste previše zauzeti da biste dekorisali kuću i kancelariju kao inače, tako da vaše okruženje ne izgleda tako veselo i svetlo. To vam redovno pruža radost tokom praznika, ali ove godine se osećate kao da niste uspeli da stvorite toplu i prazničnu atmosferu.

Lav

Nećete imati priliku da vidite celu svoju porodicu, tako da ova godina neće biti ništa poput onih u prošlosti. Vaša uobičajena potreba za pažnjom i ljubavlju sada se suočava s ograničenjem da putujete, ostavlja vas s osećajem gubitka tokom praznične sezone.

Devica

Nedostaje vam neko bez koga zaista ne želite da provedete praznike, pa se osećate kao da nemate razloga za slavlje. Vaša analitičnost sada je usmerena na osećaj gubitka, što otežava pronalaženje radosti u tradicionalnim prazničnim aktivnostima i malim stvarima koje čine praznik lepim.

Vaga

Ova godina nije bila preterano dobra za vas, pa iskreno rečeno, više ste uzbuđeni što će se uskoro završiti nego što sezona praznika traje. Vaša želja za ravnotežom sada je poremećena nedaćama koje ste doživeli tokom godine, što čini praznike izazovnijim nego inače.

Profimedia
 

Škorpija

Toliko ste bili pod stresom da niste ni shvatili da su praznici skoro stigli. Mislili ste da su još daleko, a sada se suočavate s izazovima koje praznično raspoloženje nosi usred već postojećih problema što vam pojačava nervozu.

Strelac

Ove godine ne možete da učestvujete u većini svojih uobičajenih akcija, tako da uopšte ne izgleda kao da su praznici blizu. Vaša avanturistička priroda sada je ograničena, što vam stvaraju osećaj gubitka i promena koje dolaze s prazničnom sezonom. Tuu utapate u alkoholu.

Jarac

Starite i shvatate kakav je ovo komercijalna pauza koja nema veze sa stvarnim stanjem stvari, pa imate problema da uživate. Vaša uobičajena ozbiljnost sada se sukobljava s osećajem gubitka nevinog uživanja u praznicima, što ih čini manje radosnim nego ranije.

Profimedia
 

Vodolija

Ne želite ništa za praznike ove godine i nikog nećete da vidite. Želeli biste da ga jednostavno preskočite. Vaša uobičajena nekonvencionalnost sada je naglašena željom za izbegavanjem tradicionalnih prazničnih očekivanja, pa to stvara osećaj udaljenosti od uobičajenih slavlja, ali i ljudi. Svega vam je dosta.

Ribe

Osećate se krivim što slavite kada toliko ljudi na planeti sada pati. Vaša empatija sada se pojačava osećajem odgovornosti prema drugima, a sve to stvara unutrašnji konflikt uživanja u praznicima dok se svet suočava s izazovima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike