Univerzalna tarot karta za 2024. nosi jasnu poruku: Pokazuje lekcije, šanse i izazove sa kojima se možemo suočiti

09.01.2024

13:20

0

Autor: K. O.

Ova godina može doneti prilike da se suočite sa neprijatnim osećanjima kao što su strah ili sumnja, ali je važno suočiti se sa njima ljubazno

Univerzalna tarot karta za 2024. nosi jasnu poruku: Pokazuje lekcije, šanse i izazove sa kojima se možemo suočiti
Copyright Freepik

Kako počinje nova 2024. godina, to je kao da započinjemo novu priču u našim životima. Univerzalna tarot karta za 2024. daje nam jedinstven pogled u narednu godinu.

Ona nam pokazuje velike lekcije, mnoge šanse i izazove sa kojima bismo se mogli suočiti. Poznavanje ovoga pomaže nam da se pripremimo, donesemo bolje izbore i da se nosimo sa svime što se desi u godini koja je pred nama.

Razumevanje poruka ove tarot karte vodi nas kao mapa, omogućavajući nam da se pripremimo za ono što dolazi i samouvereno se krećemo kroz preokrete godine.

Kako se pronalazi univerzalna tarot karta za 2024?

Najpre numerički raščlanimo 2024. godini, uzimajući svaku cifru, dakle 2, 0, 2 i 4, i njihovo sabiranje: 2 + 0 + 2 + 4. Prema ovoj metodi, ovaj proračun na kraju daje 8 , rezultujući univerzalni broj za 2024. Dakle, broj 8 odgovara karti Snage u špilu Velike Arkane Tarota.

Dakle, prema numerološkim predviđanjima, univerzalna tarot karta za 2024. treba da bude tarot karta Snage.

Unsplash
 

Tarot karta Snaga označava hrabrost, otpornost i unutrašnju moć. Označava sposobnost da se izazovi savladaju sa milošću i odlučnošću. U godini koja je pred nama, energija Snage će biti uticajna, ohrabrujući nas da se suočavamo sa poteškoćama sa samopouzdanjem i istrajnošću.

Šta znači tarot karta Snage za 2024. godinu?

Tarot karta Snage ne znači da budete fizički jaki, već da imate unutrašnju snagu da se nosite sa teškim vremenima. Nekada se zvala Fortitude, pokazujući koliko emocionalno možemo biti jaki u teškim trenucima. Dakle, u godini Snage kao što je 2024, radi se o fokusiranju na našu unutrašnju moć. U narednoj 2024. godini, radi se o tome da budemo ljubazni prema sebi, da imamo razumevanja i strpljenja.

U redu je biti otvoren i stvaran, kako prema sebi tako i u odnosima. Prava snaga nije forsiranje stvari; radi se o kontroli kako ćemo reagovati kada stvari postanu teške. U 2024. odvojite trenutak da zastanete, razmislite i verujete svojoj mudrosti, posebno kada su stvari teške. Ova unutrašnja snaga vam pomaže da se krećete napred na svom životnom putu.

Snaga takođe znači prihvatanje svih vaših emocija, dobrih ili loših - to su samo osećanja. Možete učiti od njih i možda promeniti neke navike ili oprostiti sebi. Ova godina može doneti prilike da se suočite sa neprijatnim osećanjima kao što su strah ili sumnja, ali je važno suočiti se sa njima ljubazno.

Unsplash
 

Kako koristite univerzalnu tarot kartu za 2024. godinu?

Ova karta 2024. godine govori o tome da prihvatite svoju strast za životom i da u potpunosti uživate u svakom trenutku! Vreme je da razmislite o tome šta vas dovodi u iskušenje i gde bi možda trebalo da se malo suzdržite. Da li ste verni sebi ili pokušavate da budete neko ko ne želite samo da biste se uklopili?

Pratiti svoje strasti je u redu, čak i ako drugi kažu da to nije praktično. Hrabro je izaći iz zone udobnosti i živeti na svoj način. Možda je ova godina o tome da napustite posao koji vas ne čini srećnim i da se bavite onim što zaista volite. Ili se možda radi o tome da delite delove sebe koje ste krili jer se plašite šta bi drugi mogli da pomisle.

Bez obzira na promene o kojima razmišljate, zapamtite da nas Snaga podseća da budemo strpljivi. Stvari se možda neće dogoditi brzo, ali 2024. bi mogla biti godina velikih promena za vas. Zato budite hrabri! Ovo je vreme da budete verniji sebi nego ikada ranije.

Bez obzira šta se dešava ove 2024. godine, tarot karta Snaga želi da zapamtite koliko ste hrabri, koliko strpljivi možete biti i koliko unutrašnje snage imate. To je kao podsetnik koji kaže: "Imaš ovo," piše hindustantimes.com.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike