Veliki ljubavni horoskop za 2024. za svaki znak Zodijaka: Kome zvone svadbena zvona, a ko raskida u godini burnih promena

26.12.2023

13:28

0

Autor: K. O.

Kada su veze u pitanju 2024. biće godina promena, pa će neki doživeti i svoju najstrastveniju romansu ikada

Veliki ljubavni horoskop za 2024. za svaki znak Zodijaka: Kome zvone svadbena zvona, a ko raskida u godini burnih promena
Copyright Freepik Pixabay

Dobro došli u 2024, godinu u kojoj vaš ljubavni horoskop donosi mnogo flertovanja, ali i sanjive romanse u vaš život.

Ova godina počinje sa Plutonom, planetom transformacije, koja prelazi u nekonvencionalnu Vodoliju od 20. januara do 1. septembra. Ovaj astrološki tranzit će vam pomoći da se odvojite od konvencionalnih standarda za sastanke i začinite svoju rutinu.

Zatim, Saturn, planeta posvećenosti, nastavlja da se kreće kroz empatične Ribe tokom cele godine, šaljući poruku da su rad na sebi i samoizlečenje preduslov za ispunjenu, dugoročnu vezu.

Kasnije, nakon uparivanja sa Uranom koji menja igru u Biku 20. aprila – jednom od najvećih astroloških momenata u godini – srećni Jupiter će ući u Blizance 25. maja na godinu dana, podstičući ekstra živahan razgovor na izlasku sa vašim partnerom ili, potencijalno, pojačan apetit za očijukanje okolo. Osim toga, pomračenja u Ovnu i Vagi orijentisanoj na partnerstvo ukazuju na ljubavni horoskop za 2024. koji je prepun ogromnih promena za veze jedan na jedan.

Pogledajte šta vam sledeća godina sprema za ljubavni život sa svojim ljubavnim horoskopom za 2024.

Ljubavni horoskop za Ovna za 2024. (20. mart-19. april)

Ovnovi, vaš ljubavni horoskop donosi vam promene koje otvaraju oči za sve vaše najbliže odnose - uključujući i onu supervažnu koju imate sa sobom i koja naravno služi kao osnova za vaše veze jedan na jedan. Već ste imali malo pregleda šta možete da očekujete, zahvaljujući prva dva pomračenja u novoj dvogodišnjoj seriji lunarnih događaja u vašem znaku i vašoj sedmoj kući partnerstva 19. aprila i 14. oktobra, 2023. Ove godine, očekujte da će se slične promene pojaviti oko 24. marta, 8. aprila i 2. oktobra. Ovi datumi označavaju prekretnice u tekućem narativu o vašem osećaju sebe i vašim partnerstvima – romantičnim, da, ali i platonskim i profesionalnim – koji se nastavljaju do proleća 2025.

Merkurove retrogradnosti ove godine će se takođe pokazati korisnim za samorefleksiju i ponovno zamišljanje vašeg ljubavnog života, posebno za njegovo putovanje nazad kroz vašu petu kuću romantike i samoizražavanja od 12. do 28. avgusta. Nemojte da vas iznenadi šetnja stazom sećanja listajući stare foto-albume ili čak ponovno povezivanje sa nekim iz prošlosti moglo bi izazvati varnice.

Freepik
 

Usporavanje da biste ispunili svoje želje moglo bi se činiti kontraintuitivnim, ali to je definitivno tema za vas ove godine, posebno kada se 2024. završava sa vašom vladajućom planetom, Marsom, koji se kreće unazad kroz vašu petu kuću romantike od 6. decembra do 6. januara 2025. godine, zbog čega bi se u početku mogli osećati zaglavljeni kada je u pitanju stvaranje romantičnog zamaha, ali je takođe prilika da uradite unutrašnji posao koji vas na kraju može dovesti tačno tamo gde želite da budete.

Ljubavni horoskop za Bika za 2024 (20. april-20. maj)

Dobro došli u godinu u kojoj imate priliku da se osećate još više povezani sa nekim posebnim. Za početak, 20. aprila, Jupiter, planeta sreće, i Uran, planeta naelektrisanih promena, susreću se prvi put od 2011. u vašem znaku, što bi moglo da otpočne potpuno novu optimističku eru za vas. Pošto će biti upareni u vašoj prvoj kući sebe, koja se nalazi preko puta i aktivira vašu sedmu kuću partnerstva, vaš ljubavni horoskop pokazuje početak inspirativne priče koja menja igru o vašem odnosu sa sobom i partnerom. Jupiter uveličava Uranove smele promene, pa iako ste stvorenje navike, dobro bi bilo da se oslonite na naizgled divlje promene — poput pokretanja kreativnog novog posla sa svojim partnerom, planiranja velikih putovanja na daljinu sa partnerom ili u nade da ćete upoznati nekoga posebnog, ili čak istražiti drugačiji pristup odnosima (poput smirivanja ili prihvatanja etičke nemonogamije).

Od 29. aprila do 23. maja, Venera, planeta odnosa i lepote — da ne pominjemo vašeg planetarnog vladara — biće u vašem znaku i prvoj kući sebe, označavajući jedan od najblaženijih trenutaka u godini za privlačenje svega što imate žudeo je romantično. Ako ste slobodni, ovo je vreme da postanete jasniji u vezi svojih snova i ako ste vezani, da izrazite svoje želje svom izabranom može rezultirati osećanjem istinskog zadovoljstva.

Freepik
 

I dok glasnik Merkur provodi dodatno vreme u vašoj petoj kući romantike — zahvaljujući retrogradnosti tamo — od 25. jula do 12. avgusta i od 9. do 26. septembra, bićete primorani da razmislite o tome šta bi vam donelo najviše sreće i kako posedovanje svog glasa i želja to može učiniti stvarnošću.

Ljubavni horoskop za Blizance za 2024. (21. maj-20. jun)

Kada je u pitanju vaš ljubavni horoskop za 2024. godinu, vi ćete biti navigator i to na neistraženom terenu, zahvaljujući značajnim planetarnim pomacima koji osvetljavaju vašu petu kuću romantike, jedanaestu kuću dugoročnih želja i prvu kuću sebe. Za početak, pomračenje meseca 24. marta pada u vašu petu kuću romantike, skrećući vašu pažnju na vaše samopouzdanje u ljubavi. Mogli biste shvatiti da je ono što donosite na sto jedinstveno i dostojno slavlja, a zauzvrat ste spremni da krenete u potpuno novom pravcu, odbacujući prošlost i stare obrasce koji vam više ne služe. Ta priča se nastavlja 8. aprila, a kasnije, 2. oktobra. Biti veran sebi je ključ da se osećate kao da uživate u vrsti zabave, kreativnosti i romantike o kojoj ste mogli samo da sanjate pre mnogo godina.

Ova godina takođe obeležava ekspanzivan Jupiterov prelazak u vaš znak — nešto što se nije desilo od 2012-2013 — od 25. maja pa nadalje, što može povećati vaš optimizam, entuzijazam i samopouzdanje — sve to će sigurno učiniti vas još privlačnijim. Osećaćete se kao da možete biti još hrabriji kada kažete šta želite, pa to iznesite, bilo da kažete nekom posebnom šta vam je više potrebno u vašoj vezi ili delite svoju viziju idealne veze na profilima aplikacije.

Na kraju godine, od 25. novembra do 15. decembra, Merkur, planeta komunikacije i vaš planetarni vladar, će se kretati unazad kroz vašu sedmu kuću partnerstva, servirajući eksplozije iz prošlosti, bilo da je to prilika za rekreaciju posebno magičan datum ili prilika da ponovo zamislite šta tačno želite od vaše najbliže veze jedan na jedan.

Ljubavni horoskop za Raka za 2024. (21. jun-22. jul)

Iako ste inače kućni tipovi kojima je prioritet udobnost i bliskost, vaš ljubavni horoskop u 2024. će biti prilično uzbudljiva godina za vaš ljubavni život. To je delimično zbog činjenice da počinje nova serija pomračenja, koja aktivira vašu devetu kuću avanture. Ovaj sektor vašeg grafikona je nedavno bio u fokusu na sasvim drugačiji način: šef zadataka Saturn je bio tamo od prošlog proleća, zahtevajući da nađete više jasnoće oko svojih ideala i duhovnih aspiracija, što bi na kraju moglo da promeni kakvu vrstu odnosa - ili partnera - ciljate ili aktivno negujete.

Profimedia
 

A oko 17. septembra, kada pomračenje Meseca pogodi vašu devetu kuću, osetićete da je konačno vreme da raširite krila i izađete iz onoga što znate. Ako ste slobodni, možda ste spremni da upoznate nekoga izvan svog uobičajenog tipa, a ako ste zauzeti, mogli biste da krenete novim stazama sa svojim partnerom, započevši poglavlje vašeg zajedničkog života koje se oseća potpuno drugačije od bilo čega već ste iskusili kao par.

Vreme oko vašeg rođendana – konkretno, od 16. juna do 11. jula – takođe je prekrasan vrhunac za vaš ljubavni život, zahvaljujući Veneri koja se kreće kroz vaš znak i prvu kuću sebe, čineći vas magnetom za zadovoljstvo i romantiku. Takođe možete da se radujete od 22. septembra do 17. oktobra kada će Venera biti u vašoj petoj kući romantike, podižući vaš apetit za flertovanjem, spontanošću i kanalisanjem onoga što vam je u srcu u kreativne izlaze.

Ljubavni horoskop za Lava za 2024. (23. jul-22. avgust)

Iako ste generalno prilično zadovoljni svojim osećajem sebe, kao rezultat toga što vam vlada sunce koje daje samopouzdanje, još bolje upoznavanje sebe je brzi put da budete zadovoljni ove godine. Ove godine, vaš ljubavni horoskop počinje sa glasnikom Merkurom koji se okreće retrogradno u vašoj petoj kući romantike i samoizražavanja, tako da možete da započnete 2024. znajući da ste upravo završili korisnu samorefleksiju o tome kako da najbolje izrazite svoje želje i iskoristite svoje kreativne impulse da biste se osećali ispunjenije emocionalno.

Zahvaljujući retrogradnosti, glasnik Merkur ove godine provodi čak više vremena nego obično u vašem znaku i prvoj kući sebe: od 2. do 25. jula i 12. avgusta do 9. septembra. Ali do ovih perioda — i dok se Merkur kreće unazad u tvom znaku od 12. do 28. avgusta — možete se osloniti na samorefleksiju oko potreba u vezi, što će vam pomoći da se osećate još samopouzdanije kada delite ono što vam je na umu i u srcu. Posedovanje svog glasa i onoga što želite od svog ljubavnog života čini vas još harizmatičnijim i privlačnijim za vašeg trenutnog ili potencijalnog partnera. Mogli ste da vidite koliko je to tačno kada se romantična Venera kreće kroz vašu petu kuću od 17. oktobra do 11. novembra.

Godina se završava tako što se Mars kreće unazad kroz vaš znak od 6. decembra do 6. januara 2025., gurajući vas da skinete nogu sa gasa i opustite se, što bi vam zapravo moglo dati priliku da se odmorite i napunite tako imate još više energije da ostvarite svoju strastns i pojačajte intenzitet vaše najintimnije veze 2025.

Ljubavni horoskop za Devicu za 2024. (23. avgust-22. septembar)

Vaš ljubavni horoskop za 2024. želi da uključi velike promene u slici plus pojačanu samosvest i rast za vaš ljubavni život. Saturn, planeta posvećenosti i granica, kreće se kroz vašu sedmu kuću partnerstva od prošlog proleća, unoseći više strukture u ovaj deo vašeg života. Kako se nastavlja kroz ovaj deo vašeg grafikona, mogli biste biti inspirisani da budete jasniji o tome kome posvećujete svoje vreme i energiju i kako to izgleda. Drugim rečima, verovatno ćete imati manju toleranciju na veze ili zavaravanja, ako ste slobodni, jer oni sada možda nisu ispunjeni. A ako ste u vezi, želite da postavite još čvršće temelje i ozbiljnije sledite zajedničke ciljeve sa svojim partnerom.

Profimedia
 

Oko 8. aprila, prvo pomračenje Sunca u godini pada u vašu osmu kuću intimnosti, i mogli biste imati spoznaju koja donosi transformaciju unutar vaše najbliže emocionalne veze. Zatim, tokom leta, zahvaljujući retrogradnosti, vaša vladajuća planeta, glasnik Merkur će biti u vašem znaku duže nego obično — od 25. jula do 12. avgusta, a zatim ponovo od 9. do 26. septembra — pružajući priliku za meditaciju na vaše potrebe, a zatim ih podelite sa nekim posebnim.

Otprilike 17. septembra, kada pomračenje Meseca padne u vašu sedmu kuću, postaćete dodatno svesni dinamike unutar bliske veze jedan na jedan - u dobru ili u zlu. Možda se opraštate od starih načina da budete u paru, kao što je da kažete ne situacijama koje nisu usmerene ka vašem idealnom kraju ili da svojoj dugogodišnjoj ljubavi kažete da su vam one potrebne da biste podnijeli više mentalnog opterećenja. Ovo pomračenje je deo nove serije lunarnih događaja koji će vam ispričati priču o vašem osećaju sebe, identiteta i odnosa tokom naredne dve godine, tako da ćete biti dobro da se učvrstite za tekuće promene vezane za ove teme.

Ljubavni horoskop za Vagu za 2024. (23. septembar-22. oktobar)

Vage, pripremite se na godinu punu spoznaja i transformacija koje otvaraju oči za vaše najbliže odnose — uključujući i onu koju imate sa sobom — jer većina pomračenja koja menjaju igru u 2024. pada u vaš znak ili sedmu kuću partnerstva. Prvo, pomračenje meseca, dešava se u vašem znaku i prvoj kući sebe 24. marta, ohrabrujući vas da se udubite u svoju viziju budućnosti vašeg ljubavnog života. Prema vašem ljubavnom horoskopu, osećaćete se osnaženo, snažno i možda čak i spremni da prihvatite značajne promene kako biste se osećali kao da se krećete ka ishodu o kojem ste sanjali. Negujete ravnotežu iznad skoro svega ostalog, tako da je sada neophodno osigurati da osećate da je u bliskom partnerstvu.

Zatim, oko 8. aprila, pomračenje Sunca pada u vašu sedmu kuću, pokrećući novu smelu priču o tome kako izgledaju vaše veze jedan na jedan. Mogli biste biti inspirisani da kažete "da" da biste sledili svoje srce - možda čak i donekle impulsivno. I do 25. maja, srećni Jupiter nastavlja da se kreće kroz vašu osmu kuću emocionalnih veza i intimnosti - gde je od 16. maja 2023. - pojačavajući vaše želje, kao i obilje u ovoj oblasti vašeg života. Vreme je da prihvatite da se osećate mnogo zadovoljnije u spavaćoj sobi, možda kao rezultat pronalaženja savršene mešavine hemije i emocionalne kompatibilnosti.

Freepik
 

Od 29. avgusta do 22. septembra, Venera orijentisana na odnose, vaša vladajuća planeta, kreće se kroz vaš znak, gde su njene moći pojačane, a vi ćete moći da manifestujete bilo koja prijatna, romantična iskustva o kojima ste meditirali. I očekujte još više spontanosti, flertovanja i bezbrižne zabave od 7. decembra do 2. januara 2025, zahvaljujući Veneri koja provodi vreme u vašoj petoj kući romantike i samoizražavanja.

Ljubavni horoskop za Škorpiju za 2024. (23. oktobar-21. novembar)

Svetlo reflektora obasjava vaše romantične i seksualne živote ove godine, zahvaljujući velikoj planetarnoj akciji u tim sektorima vaše karte. Saturn, planeta posvećenosti i granica, je u vašoj petoj kući romantike i samoizražavanja od prošle godine, i dok nastavlja svoj boravak ovde, podstiče vas da pažljivo pogledate kako se bavite zabavom i kreativnošću i posedujete svoj glas, posebno sa potencijalnim partnerima ili vašim izabranikom. Prema vašem ljubavnom horoskopu, ako ste slobodni, možda ćete se osećati kao da ste usred teških lekcija o izlasku, ali budite sigurni da će ono što naučite samo dovesti do još zadovoljavajućih veza. Ako ste zauzeti, mogli biste da radite neki izazovan, ali na kraju ispunjavajući posao oko toga kako primate i izražavate ljubav. Rad na samoljublju sada je takođe glavna tema.

Takođe, očekujte veliko prosvećenje i potpuno novi ton unutar vaše najbliže veze jedan na jedan oko 20. aprila, zahvaljujući srećnom Jupiteru koji se upario sa buntovnim Uranom u vašoj sedmoj kući partnerstva. Ti i partner ili potencijalni partner bi mogli biti na ivici potpuno nove ere, bilo da se radi o ostvarivanju velikog kreativnog projekta, zajedničkoj selidbi ili vezivanju čvora. Zatim, 25. maja, srećni Jupiter prelazi u vašu osmu kuću intimnosti na oko godinu dana, povećavajući vaš apetit i potencijal za transformativnija seksualna iskustva i vrstu vezivanja sa partnerom koja ispunjava ne samo fizički već duhovno i emocionalno .

Oko 17. septembra, kada prvo pomračenje nove serije osvetli vašu petu kuću romantike, bićete još više u skladu sa onim što želite u svom srcu. Sada je značajno vreme da progovorite, dajući to jasno do znanja potencijalnom ili vašoj dugogodišnjoj ljubavi, a zatim radite zajedno kako biste prihvatili promenu i krenuli u novom pravcu.

Ljubavni horoskop za Strelca za 2024. (22. novembar-21. decembar)

Puno ekspanzivnih akcija koje podstiču potrese u vašem sektoru romantike i partnerstva čini vaš ljubavni horoskop pomalo divljim ove godine. Za početak, glasnik Merkur će provesti više vremena nego obično u vašoj petoj kući romantike i samoizražavanja, kao rezultat retrogradnosti tamo ovog proleća. Od 9. marta do 15. maja, osećaćete se još više nego obično da govorite iz srca i budete dodatno razigrani i zabavni i ljubitelji zabave sa potencijalnim partnerom ili vašim izabranikom. Možda ćete čak biti inspirisani da usmerite romantična, bezbrižna osećanja u kreativni poduhvat.

Profimedia
 

Samo imajte na umu da i prva sezona pomračenja 2024. pada u ovaj period, a oko 24. marta i 8. aprila, vaša peta i jedanaesta kuća dugoročnih želja biće aktivirana pomračenjem Meseca, a zatim i Sunčevog pomračenja. Zauzvrat, vi ćete se zapaliti da se borite za svoju idealnu romantičnu viziju na hrabar, samouveren način. Osećati se povezanim, viđenim i saslušanim biće vam još važnije nego inače. Dakle, ako osećate da to ne izvlačite iz određene veze — bilo da je to slučajna ili posvećena — nećete se ustručavati da napravite promene koje vode ka tome da živite idealan ljubavni život kakav ste zamišljali.

Srećni Jupiter, vaša vladajuća planeta, takođe čini veliki potez koji će uticati na vaš ljubavni život ove godine. Počevši od 25. maja, otprilike godinu dana, planeta obilja će se kretati kroz vašu sedmu kuću partnerstva, proširujući vaš apetit za više ispunjenja iz veze jedan na jedan. Ako ste zauzeti, ovo bi moglo biti uzbudljivo vreme koje postavlja scenu za podizanje vašeg partnerstva na sledeći nivo, a ako ste slobodni, mogli biste da upoznate nekoga sa kim se duhovno i filozofski sinhronizujete i zaista biste mogli da vidite budućnost sa njim. Ovaj tranzit je apsolutno razlog više da se kaže "da".

Ljubavni horoskop za Jarca za 2024. (22. decembar-19. januar)

Pripremite se za inspirativan novi teren koji bi mogao da odvede vaš ljubavni život u uzbudljivom novom pravcu ove godine. Oko 20. aprila, mogli biste da se osećate kao da ste usred totalnog prelomnog trenutka, zahvaljujući srećnom Jupiteru koji se upario sa revolucionarnim Uranom u vašoj petoj kući romantike. Vaš ljubavni horoskop predviđa da ćete biti skloniji da naglasite razigranost, zabavu, spontanost — možda čak i pronalaženje novih načina da budete kreativni i napravite pauzu na poslu kako biste bili prisutniji i pažljiviji sa svojim trenutnim partnerom ili sa nekim ko vam postaje poseban. Iako ste generalno srećni da odvojite vreme, stavljajući jednu nogu ispred druge da biste postigli bilo kakvu viziju, sada biste mogli da budete raspoloženi da prihvatite filozofiju carpe diem-a, posebno kada je u pitanju izlazak ili opuštanje sa vašom ljubavlju.

A od 29. aprila do 23. maja, slatka Venera se kreće kroz vaše peto polje, dodajući još više uma ovoj oblasti vašeg života. Kasnije, tokom leta, od 16. juna do 11. jula, pojaviće se godišnje u vašoj sedmoj kući partnerstva, donoseći više harmonije vašim vezama jedan na jedan.

Na kraju godine, od 6. decembra do 6. januara 2025, Mars orijentisan na akciju biće retrogradan u vašoj osmoj kući intimnosti, što bi mogla biti prilika da meditirate o tome šta vas zaista pali u spavaćoj sobi i kako možete još efikasnije pratiti iskustva koja zadovoljavaju fizički, emocionalno i duhovno.

Ljubavni horoskop za Vodoliju 2024. (20. januar-18. februar)

Iako više volite da idete sa glavom iznad srca ili stomaka, vaš ljubavni horoskop vas prilagođava vašoj intuiciji. Za početak, od 16. februara do 11. marta, romantična Venera godišnje posećuje vaš znak i prvu kuću sebe, dajući vam zeleno svetlo da privučete želje vašeg srca.

Ako ste slobodni i nadate se da ćete upoznati nekog posebnog, ove godine imate ozbiljno ogromnu planetu na svojoj strani. Srećni Jupiter će se kretati kroz vašu petu kuću romantike i samoizražavanja počevši od 25. maja oko godinu dana, a nebo je zaista granica kada je u pitanju flert, izlazak, upoznavanje nekog novog, itd.

Ako ste zauzeti, Jupiter bi mogao da unese mnogo zaslužene magije, razigranosti i srca u vaš ljubavni život. A ako vi i vaš partner pokušavate da zatrudnite, usvojite ili čak uživate u iskrenijem druženju sa svojim detetom ili drugim mlađim članovima vaše porodice, peta kuća je takođe sektor dece, tako da ćete i tu imati dodatnu dozu sreće.

Profimedia
 

Dva retrograda će aktivirati vašu sedmu kuću partnerstva: glasnik Merkur od 12. do 28. avgusta i Mars orijentisan na akciju od 6. decembra do 6. januara 2025. Ovo bi moglo zvučati zastrašujuće, ali je zapravo prilika da se odrežu labavi krajevi i oslonite se na samorefleksiju oko toga kako se pojavljujete u svojim vezama jedan na jedan — i kako se drugi pojavljuju za vas. Mogli biste da izađete iz oba perioda osećajući se usredsređenijim i jasnijim.

Ljubavni horoskop za Ribe za 2024. (19. februar-20. mart)

Dobrodošli u dinamičnu godinu punu potencijala da donese ispunjene promene u vašim odnosima. Saturn, planeta posvećenosti i granica, kreće se kroz vaš znak i prvu kuću sebe od prošlog proleća, a nastaviće se i ovde, podstičući vas da usavršite svoj identitet i kako se osećate prema sebi. Vežbanje samosaosećanja, negovanje samoljublja i briga o sebi mentalno, emocionalno i fizički više nego inače sada mogu biti potezi moći koji postavljaju teren za zadovoljavajuće partnerstvo, prema vašem ljubavnom horoskopu. Bez obzira da li ste slobodni ili vezani, otkrićete da se možete još potpunije pojaviti u vezi jedan na jedan tako što ćete izdvojiti više vremena da se brinete o svom opštem blagostanju.

Oko 8. aprila, pomračenje Sunca u vašoj osmoj kući emocionalnih veza i intimnosti moglo bi da podstakne događaje koji otvaraju oči i koji će preoblikovati vaš najbliži odnos. A oko 17. septembra, počinje nova priča vezana za ove teme, zahvaljujući početku serije pomračenja koja se dešava u vašoj prvoj kući sebe i sedmoj kući partnerstva u naredne dve godine. Ovo može biti veoma emotivan trenutak koji bi mogao da podstakne neočekivane promene - što može biti apsolutno uzbudljivo ili razdražljivo, ali u svakom slučaju, verujte da ovo pomračenje služi svrsi da vas pomeri napred u vremenu - i dalje na vašem sudbinskom putu.

A glasnik Merkur će biti u vašoj sedmoj kući partnerstva duže nego obično — od 25. jula do 12. avgusta, a zatim ponovo od 9. do 26. septembra — nudeći vam jasnu pistu za razmišljanje i izražavanje vaših želja i ciljeva uz potencijal partner ili aktuelni izabranik, piše popsugar.com.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike