Ako im želite dobro nikako im ovo ne poklanjajte: Prema vedskoj astrologiji ovi pokloni donose nesreću voljenima

23.12.2023

13:20

0

Autor: K. O.

Volimo ih i želimo da se poboljšamo njihov život i budućnost

Ako im želite dobro nikako im ovo ne poklanjajte: Prema vedskoj astrologiji ovi pokloni donose nesreću voljenima
Par - Copyright Pexels

Planirate li da poklonite nešto svojoj voljenoj osobi za Novu godinu i Božić? Možda su vam potrebni neki dobri predlozi? Takođe, ne želite da poklonite nešto što loše utiče na njih, a astrologija vam u tome može pomoći.

Prema vedskoj astrologiji, postoje određene stvari koje ne bi trebalo da damo našim voljenima. Pošto ih volimo, težimo poboljšanju njihovih života i budućnosti.

Stoga, stvari povezane sa planetama, kao što su Saturn, Rahu i Ketu, treba izbegavati. Treba da izbegavamo da im damo crnu odeću, maramice, oštre predmete, satove, cipele, staklene predmete, pse, praznu torbicu i kožu.

Chinmaiee Dash, astrolog Sveindijskog instituta za okultne nauke, koji je osnovao Gurudev Shrie Kashiap, daje korisne uvide o stvarima koje nikada ne bi trebalo da poklonimo našim voljenima.

Hajde da saznamo koje poklone treba da izbegavamo.

Crna odeća

Prema vedskoj astrologiji, crna se smatra bojom negativnosti, tuge, žalosti i bola. Ako poklonimo crnu odeću našim najmilijima, to će uticati na planete Saturn i Veneru. U astrologiji, dajemo crnu odeću siromašnim ljudima da bi rešili probleme u vezi sa Saturnom. Poklanjanje crne odeće rođaku ili partneru moglo bi da izazove nesporazume, svađe i raspad te veze. Možete se odlučiti za roze i belu odeću za prijatan odnos.

Pexels
 

Oštri predmeti

Oštri predmeti su napravljeni od gvožđa i koriste se za sečenje bilo čega. Gvožđe je metal Saturna. Poklanjanje oštrih predmeta može izazvati sukobe i nesreću za njih. Umesto oštrih predmeta, poklonite nešto lepo i zaobljeno - figure, statue...

Satovi

To je simbol vremena. Vreme je najmoćnija stvar u univerzumu. Pokloniti sat znači pokloniti svoje vreme drugima, što može biti dobro ili loše. Vreme takođe predstavlja rast. Kada vreme stane, to znači da će rast nečijeg života stati. Umesto sata može se pokloniti narukvica.

Pexels
 

Cipele

Cipele uvek dolaze u paru i drže se na nogama. One koje volimo, čuvamo ih u srcu. Veruje se da poklanjanje cipela može biti nepoštovanje. Pošto dolaze u paru, ako se pokloni nekome ko je daleko od nas, oni mogu pobeći. Astrološki, uz cipele takođe dolazi uticaj Saturna, pa će biti bolje izbegavati ih kao poklon.

Profimedia
 

Stakleni predmeti

Stakleni predmeti su povezani sa Rahuom. Poklanjanje staklenih predmeta voljenim osobama može stvoriti nesporazume i iluzije u vezi. Veruje se da razbijanje stakla može prekinuti vezu. Stvari od kamena i drveta su poželjnije od stakla.

Pas

Pse ne treba poklanjati našim najmilijima jer dolaze pod uticaj Ketua. Ketu uvek donosi odvojenost od svetovnih stvari. Zato treba izbegavati davanje psa. Možete kupiti papagaja i zajedno ga pustiti da odleti. To će doneti večnu ljubav u vašu vezu.

Freepik
 

Prazna torbica

Za čuvanje novca čuva se torbica. Ako se pokloni prazna torbica, to može doneti finansijske gubitke toj osobi. Dakle, kada nekome poklanjate torbicu, trebalo bi da u nju stavite nešto novca. Tada će to biti plodonosno za njega ili nju.

Pexels
 

Koža

Koža se pravi od mrtvih životinja. Ponekad se dobija nakon uginuća životinja, a ponekad se ubijaju za kožu. Proizvodi napravljeni od surovosti, bola i tuge nikada nam neće biti naklonjeni. Koža dolazi pod uticaj Saturna. Treba ga izbegavati za darivanje jer će u vezu doneti surovost, nesreću i tugu, piše news.apblive.com.

Pexels
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike