Retrogradni Merkur u akciji: Tri znaka suočavaju se sa gubitkom tla pod nogama, dok neki rizikuju i posao i brak

19.12.2023

10:20

0

Autor: K. B.

Merkur će zadržati svoj retrogradni hod do 3. januara, a to znači da ćemo svi biti pod njegovim izazovnim uticajem u različitim sferama života

Retrogradni Merkur u akciji: Tri znaka suočavaju se sa gubitkom tla pod nogama, dok neki rizikuju i posao i brak
pexels-energepiccom-313690 - Copyright Pexels

Tokom ove faze, smanjuje se naša mentalna aktivnost, što donosi sa sobom brojne brige i izazove. Situacija će se postepeno stabilizovati nakon 10. januara, kada se oslobodimo uticaja retrogradnog Merkura i senke koja se oseća i nedelju dana nakon što Merkur krene u direktni hod. Osobe rođene u periodima retrogradnog Merkura moći će se najbolje nositi sa promenama, a ovaj period može biti veoma produktivan za njih, nudeći im prilike za uspeh u smelim projektima i ostvarivanje želja.

Profimedia
 

Cilj retrogradnog Merkura je razvijanje strpljenja kako bi se izbegle nevolje i pronašao najbolji izlaz iz teških situacija.

Bik

Vaši planovi u vezi sa obrazovanjem, karijerom ili nekim kursem mogli bi naići na prepreke i usporiti se. Fokusirajte se na stare, nezavršene poslove i završite ih kako biste izbegli buduće probleme, posebno na poslu.

Devica

Ovaj period će vas temeljno uzdrmati, očekujte haotične nedelje. Planiranje datuma, vremena ili mesta za sastanke, bilo lične ili profesionalne prirode, biće znatno teže. Fleksibilnost će biti ključna prilikom pravljenja planova, posebno u romantičnim odnosima.

Vaga

Ovo neće biti vaš period. Očekuju vas sukobi sa porodicom ili cimerima, a prilike za zabavu i susrete biće ograničene. Umesto forsiranja, preporučuje se da se smirite na neko vreme i posvetite brizi o sebi. Osećaćete se poletnije i kreativnije kada retrogradni Merkur prođe.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike