Magija za privlačenje novca: Četiri moćne čarolije koje će obezbediti brdo para za ova tri znaka

18.11.2023

13:20

0

Autor: V. I.

Mogu da se urade brzo i bilo gde, a lova će samo da pljušti kroz par dana

Magija za privlačenje novca: Četiri moćne čarolije koje će obezbediti brdo para za ova tri znaka
Copyright Profimedia

Ovan, Lav i Strelac su horoskopski znaci koji poseduju prirodnu sposobnost da privlače obilje i uspeh. Međutim, ponekad čak i najambicioznijim vatrenim znacima treba malo dodatne kosmičke pomoći da postignu svoje finansijske ciljeve. Evo četiri moćne novčane čarolije posebno skrojene za Ovna, Lava i Strelca kako bi povećali njihov prosperitet i privukli bogatstvo u svoje živote.

Profimedia
 

Ovan: Čarolija za procvat prosperiteta

Vaši dinamična energija i entuzijazam ponekad mogu dovesti do impulsivnih finansijskih odluka. Da biste iskoristili svoj prirodni nagon i pretvorili ga u finansijsku dobit, isprobajte čaroliju za procvat prosperiteta. Trebaće vam crvena sveća, komad papira i olovka. Zapišite određeni finansijski cilj na papir. Upalite sveću i fokusirajte se na plamen, vizuelizujući kako se vaš cilj ostvaruje velikom brzinom. Zapalite papir , dajući univerzumu do znanja da ste spremni da primite novac. Ova čarolija je u skladu sa vašom spontanom prirodom i odmah će podstaći vaše finansijske poduhvate.

Profimedia
 

Lav: Kraljevski ritual obilja

Vi ste velikodušni i volite da živite raskošno. Da biste bili sigurni da vaše finansije mogu da idu u korak sa vašim ukusima, Kraljevski ritual obiljal je savršen za vas. Sakupite šest zlatnika (stvarnih ili simboličnih) i zlatnu, žutu ili belu sveću. Razmotrite svoje trenutne finansije, a zatim se fokusirajte na ono što želite da stvorite sa svojim bogatstvom. Postavite novčiće oko sveće ukrug, upalite sveću i jasno naglasite svoje finansijske ciljeve. Ova čarolija utiče na vaše prirodno vođstvo i velikodušnost, privlačeći bogatstvo koje vam omogućava da živite u izobilju i delite svoj prosperitet s drugima.

Profimedia
 

Strelac: Putovanje istraživača

Vaš avanturistički i optimistični duh je uvek spreman za novi izazov. Ova čarolija treba da privuče neočekivane finansijske prilike. Trebaće vam zelena sveća, mapa i mala kesa od osam novčića; za ovu čaroliju. Upalite sveću i stavite mapu ispred sebe. Rasipajte novčiće po mapi, fokusirajući se na bilo koje oblasti koje osećate da vas privlače. Zamislite da vam ove oblasti donose neočekivane finansijske mogućnosti i prosperitet. Ova čarolija je u skladu sa vašim avanturističkim duhom, što otvara vrata bogatstvu iz različitih, ponekad iznenađujućih izvora.

Profimedia
 

Za sve vatrene znakove: Aktivacija plamena sreće

Ovan, Lav i Strelac - sva tri ova znaka imaju vezu sa elementom vatre. Aktivacija plamena sreće je čarolija koju svi vatreni znaci mogu koristiti da povećaju svoje finansijsko bogatstvo. Biće vam potrebne tri sveće: jedna crvena za Ovna, jedna zlatna za Lava i jedna ljubičasta za Strelca. Rasporedite sveće u trougao i zapalite ih, fokusirajući se na njihovu kombinovanu moćnu energiju. Zamislite kako se plamen spaja u jedan, stvarajući vrtlog energije koji privlači bogatstvo i prosperitet. Ova čarolija pojačava prirodnu snagu vatrenih znakova, poboljšavajući vašu sposobnost da privučete i održite bogatstvo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike