Da li ste među srećnicima? Numerolozi otkrivaju ko može dobiti veliku sumu novca do kraja 2023.

12.10.2023

10:22

0

Autor: K. B.

Numerologija proučava kako svaki broj utiče na različite aspekte života, uključujući i finansije

Da li ste među srećnicima? Numerolozi otkrivaju ko može dobiti veliku sumu novca do kraja 2023.
profimedia-0292939299 - Copyright Profimedia

U numerologiji, svaki broj poseduje svoju jedinstvenu energiju i vibracije koje imaju uticaj na različite aspekte života, uključujući finansije, sposobnost sticanja, štednje i doniranja novca. Ovi brojevi predstavljaju specifične energetske karakteristike koje ukazuju na način na koji osoba upravlja bogatstvom i finansijskim pitanjima tokom svog života.

Da biste izračunali svoj numerološki broj, sabirate sve cifre u svom datumu rođenja i smanjujete ih na jednocifreni broj. Na primer, ako je datum rođenja 12.07.1987. godine, sabiranjem svih cifara (1 + 2 + 7 + 1 + 9 + 8 + 7) dolazite do sume 35. Zatim, smanjujete ovu sumu dodatnim sabiranjem (3 + 5), što rezultira brojem 8. Na osnovu ovog primera, vaš numerološki broj bi bio 8.

Jedinica

Osobe sa brojem 1 često imaju prednost u finansijskim stvarima tokom svog života. Imaju energiju novih početaka i često štede novac. Takođe su rođeni vođe. Do kraja godine će zaraditi, kao i do sada.

Dvojka

Broj 2 nije povoljan za finansije jer se odnosi na deljenje i davanje. Osobe sa ovim brojem često stavljaju potrebe drugih ispred svojih i mogu lako upasti u dugove. Očekuju ih sitni dobici do kraja godine.

Trojke

Trojke su vešte u sticanju novca, ali često ga i brzo troše. Nisu skloni štednji i bogatstvo im može biti nestalno. Do kraja godine najviša zarada u odnosu na ostale.

Profimedia
 

Četvorka

Osobe sa brojem 4 moraju naporno raditi da bi zaradile novac. Ovo je broj "teškog rada," i bez discipline, četvorke mogu ostati siromašne. Neće imati sreće ove godine.

Petica

Ove osobe su obično sposobne i uspešne u svojim profesijama. Kada su organizovane i znaju svoje finansijske granice, mogu napredovati. Takođe su filantropi. Moguće nasledstvo ili dobitak na lutriji do kraja godine.

Šestica

Broj 6 je simbol obilja. Osobe sa ovim brojem često nasleđuju novac ili vrednu porodičnu imovinu. Imaju stabilnu finansijsku situaciju. Koliko su do sada zaradili, toliko će i do kraja godine.

Profimedia
 

Sedmica

Osobe sa brojem 7 mogu imati izazove sa novcem zbog svoje ekscentričnosti. Skloni su gomilanju novca i trošenju, bez mnogo razmišljanja o drugima. Ipak, često ih prati sreća. Međutim ove godine bi mogli da uđu u teške dugove.

Osmica

Ovaj broj predstavlja veliko bogatstvo, ali takođe donosi ekstremne gubitke. Poruka broja 8 je da morate potrošiti novac da biste ga zaradili, pa troškovi održavanja skupog načina života mogu biti izazovni. Do kraja godine stabilno.

Devetka

Osobe sa brojem 9 privlače novac bez velikog napora, ali su i velikodušne i često ga brzo troše. Nisu skloni štednji. Savet im je da uštede novac, jer ih čekaju problemi sledeće godine.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike