Ko će uvek imati novca, a ko oterati svaku ljubav?

29.06.2023

22:37

0

Autor: 24sedam

Otkrijte kako element vašeg horoskopskog znaka može iznenaditi i oblikovati ove aspekte vašeg života

Ko će uvek imati novca, a ko oterati svaku ljubav?
horoskop milijarderi1 - Copyright Pixabay

Pod uticajem astrologije, svaki od 12 horoskopskih znakova nosi određeni element - vatru, zemlju, vazduh ili vodu. Ovi elementi igraju važnu ulogu u određivanju osobina svakog znaka i utiču na način na koji se snalaze u ljubavi, sa novcem i u održavanju zdravlja. Otkrijte kako element vašeg horoskopskog znaka može iznenaditi i oblikovati ove aspekte vašeg života.

Vatreni znaci (Ovan, Lav, Strelac)

Energija vatre je dinamična, aktivna i nemirna, a vatra je „jang“ element, kao i vazduh, što daje snažnu mušku energiju. Zbog toga su pripadnici ovih znakova Zodijaka često impulsivni, temperamentni, strastveni.

Vatreni znaci u ljubavi: Oni su strastveni ljubavnici koji intenzivno jure za osobom za kojom žude. Ipak, plamen koji gori tako jako traje upola kraće, pa oni često brzo pregore u ljubavi i nastave dalje, na novi predmet obožavanja.

Vatreni znaci s novcem: Oni često prate intuiciju kada su u pitanju finansije, a za njih često važi pravilo da „ono što vide i žele – to i dobiju“. Obično su dobri s novcem, ali njihova impulsivna priroda ume da dovede do toga da preteraju u kupovini.

Vatreni znaci i zdravlje: Imaju mnogo energije, pa im treba mnogo fizičke aktivnosti, spontanosti i raznolikosti, takmičarski su raspoloženi. Uživaju u sportu, ali su nestrpljivi.

Kako uravnotežiti vatru? Umeju da se prestimulišu i uzmu previše obaveza na sebe, pa moraju da shvate kada je vreme da zakoče i uspore s poslom i kafom.

Freepik
 

Zemljani znaci (Bik, Devica, Jarac)

Energije Zemlje je fizička, opipljiva i senzualna, a zajedno s vodenim znacima oni odišu ženskom jin energijom. Mogu da budu napeti ili spori, ali ne uvek, a imaju čvrstu osnovu i najstabilniji su u zodijačkom sistemu.

Zemljani znaci u ljubavi: Vrlo su pouzdani ljubavnici, a njihovu privlačnost pokreću čula. Iako nisu plitki, fizički izgled im je vrlo važan, mada im je ključno dele li s partnerom zajedničke vrednosti.

Zemljani znaci s novcem: Obožavaju lepe stvari i imaju blagu materijalističku crtu. Iako ne štede na luksuz i kvalitet, dobri su u planiranju i štednji, mudro upravljaju budžetom i razmišljaju dugoročno.

Zemljani znaci i zdravlje: Rutina im je vrlo važna i odlično se snalaze kada imaju jasno utvrđen raspored spavanja. Ne odgovara im mnogo stvari u pogledu fitnesa, pa se obično drže jednog programa ili vežbe kada pronađu ono što im se dopada, a vole aktivnosti u kojima se može pratiti napredak, poput joge, trčanja ili dizanja tegova.

Kako uravnotežiti zemlju? Zemljani znaci umeju da se zaglave u lošim obrascima ponašanja, više nego drugi znakovi. Tu im pomažu rutina i struktura, kao i bavljenje različitim aktivnostima da ne bi upali u stagnaciju i lenjost.

Profimedia
 

Vazdušni znaci (Blizanci, Vaga, Vodolija)

Dok je vatra aktivna i fizička, vazdušni znaci su mentalni, promišljeni i komunikativni. To je drugačija manifestacija jang energije. Nekad deluju kao previše rasejani, ali to je greška – njima mozak uvek radi.

Vazdušni znaci u ljubavi: Pošto su vrlo komunikativni, potreban im je podsticajan razgovor. Žele da se povežu kroz priču i osete mentalnu vezu ili zajednički smisao za humor. Ne vole da ih požuruju s odlukama i svemu imaju slobodouman pristup, pa i odnosima.

Vazdušni znaci s novcem: Kao i vatreni znaci, umeju da budu impulsivni, ali oni troše uglavnom na društvene događaje poput izlazaka i putovanja, kao i na poklone. Dobri su s tehnologijom, pa je korisno kada upotrebljavaju neku aplikaciju koja pomaže u štednji.

Vazdušni znaci i zdravlje: Lični odnosi su važan faktor njihovog zdravlja, a napreduju kada su dobro povezani i okruženi ljudima. Bilo kakva aktivnost s društvenom komponentom je za njih dobra, poput kolektivnih sportova i vođenih vežbi s prijateljima.

Kako uravnotežiti vazduh? Ponekad se ovakvi znakovi osećaju rasejano i van balansa, a smisao i uzemljenje traže u kontaktu s drugima.

Freepik
 

Vodeni znaci (Rak, Škorpija, Ribe)

Voda je vrlo emotivna i privržena, kažu astrolozi, a ovakvi ljudi umeju da budu superosetljivi i pomalo misteriozni. Oni su vrlo intuitivni i poznati su kao „vidovnjaci“ među znakovima Zodijaka, a veoma su orijentisani na dom i porodicu.

Vodeni znaci u ljubavi: Oni zaista nisu dobri u neobaveznim vezama jer se brzo zaljubljuju. Mogu da idealizuju ljude ili da se preterano vežu za njih, a njihova potreba da ostanu kod kuće i provode vreme s porodicom ih čini stabilnim partnerima punim ljubavi.

Vodeni znaci s novcem: Obično su zabrinuti za sigurnost, ali i emocionalni i često anksiozni, pa se neretko samoumiruju – trošenjem. Bilo bi im dobro da novčanik drže podalje od svojih osećanja i da ne rešavaju emocionalne probleme šopingom.

Vodeni znaci i zdravlje: Veza tela, uma i duha je vrlo važna pripadnicima ovih znakova, pa im prija i odlično ide joga, kao i bilo šta što se odvija pored vode.

Kako uravnotežiti vodu? Kada vodeni znak nije u ravnoteži, može da se oseti prezasićeno sopstvenim emocijama, bez obzira na to je li u pitanju bes, tuga ili anksioznost. Zato je upravljanje emocijama kroz tehnike kao što je pravilno disanje vrlo korisno, kao i sve ostalo što omogućava emocijama da se kreću.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike