Majstori eskivaže: Upoznajte tri najveća lenjivca Zodijaka, sve će da urade samo da ne rade

14.11.2023

19:20

0

Autor: V. I.

Njihov odogovor na pitanje: "Kako ćemo?" uvek je isti: "Lako ćemo"

Majstori eskivaže: Upoznajte tri najveća lenjivca Zodijaka, sve će da urade samo da ne rade
Copyright Profimedia

Dok zajedno putujemo kroz ovo kosmičko istraživanje, pozivamo vas da zastanete i razmislite znate li nekoga ko bi mogao biti krunisan kao majstor eskivaže? I ako je tako, da li su rođeni pod jednim od tri znaka koje ćemo otkriti?

Lenjost može izgledati privlačno, rekao je jednom Stiven Hoking, ali rad pruža zadovoljstvo. Međutim, za naša tri šampiona Zodijaka u i lenstvovanju.

1. Ribe (19. februar - 20. mart)

Prve na našoj listi su sanjive Ribe. Budući da su poslednji znak Zodijaka, poznate su po svojoj dubokoj mudrosti, intuiciji i duhovnosti. Ribe su kreativne duše koje često borave u carstvu snova i mašte - svetu daleko od svakodnevnih zadataka i hitnih rokova.

Profimedia
 

One su veoma osetljive i stoga se često osećaju preplavljenim surovim zahtevima realnosti, pa radije umesto toga teku niz struju, utonule u sopstvene misli i fantazije. Njihovi kreativni umovi uvek rade, ali fizički napor nije njihova jača strana.

Kao što je Albert Ajnštajn, čuvena Ribe, rekao: "Mašta je važnija od znanja".

2. Bik (20. april - 20. maj)

Potom imamo postojanog Bika. Uprkos svojoj reputaciji vrednog pojedinca, ovaj zemljani znak voli udobnost i opuštanje više od svega. Njime vlada Venera, planeta ljubavi i luksuza, što ga čini obožavateljem svega lepog i umirujućeg.

Pexels
 

Bik može neumorno da radi ako je strastven u nečemu, ali u suprotnom, više voli da vodi život sporo i stabilno, prepuštajući se svojim omiljenim hobijima, hrani i materijalnim zadovoljstvima.

Oni čvrsto veruju u izreku: "Radi da bi živeo, ne živi da bi radio".

3. Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Na kraju, ali ne i najmanje važno, imamo šarmantne Vage. Kao vazdušni znak kojim vlada Venera, oni su miroljubivi pojedinci koji preziru sukobe i konfrontacije. Oni teže ravnoteži i harmoniji u svim aspektima svog života, a tu ni posao nije izuzetak.

Pexels
 

Vage su poznate po svojoj neodlučnosti, pa često provode više vremena odmeravajući svoje mogućnosti nego što stvarno preduzimaju akciju. Oni su društveni leptiri, koji koriste svoju duhovitost i šarm da se kreću kroz život, a ne bilo kakav napor.

Kao što je Sofokle, starogrčki dramski pisac (i sam Vaga) primetio: "Najveća tuga je prepoznati sebe kao jedini uzrok svih naših nedaća".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike