Slepi kod očiju: Ova četiri znaka uopšte ne uviđaju da partneri loše utiču na njih

11.11.2023

10:20

0

Autor: V. I.

Ako ste zaljubljeni u nekoga ko se poigrava vašim osećanjima, vreme je da obratite pažnju na crvenu zastavicu koju možda ignorišete

Slepi kod očiju: Ova četiri znaka uopšte ne uviđaju da partneri loše utiču na njih
Copyright Profimedia

 

Ljubav je ono što pokreće svet, ali može da boli. I te kako da boli. Vaše podsvesne nade i želje igraju ogromnu ulogu u tome ko vas privlači, a ponekad te želje mogu da vas zaslepe toliko da ostanete slepi na znakova upozorenja. 

Profimedia
 

Ovan: Zaslepljen jurnjavom

Iako se možete ponašati neverovatno hladno i nonšalantno u vezi sa zabavljanjem, duboko u sebi, ideja da nekoga osvojite pokreće vam leptiriće u stomaku. Ali da se ne lažemo, ponekad završite tako što jurite za nekim ko vam samo lupa čežnju i ko vam zapravo daje pomešane signale.

U jednom trenutku padaju u nesvest nad vama, a sledećeg beže u suprotnom smeru. To je dovoljno strastveni Ovan oseća kao da je na emotivnom toboganu, a to nije zdravo. Ova stalna igra toplo-hladno može da vas natera da sumnjate u sopstvenu vrednost, a pre nego što to shvatite, vaše samopouzdanje pada u dubine ponora. Upamtite: zaslužujete nekoga ko je jednako uzbuđen zbog vas kao što ste vi za njega! Ne gubite vreme na nekoga ko pretvara poteru u iscrpljujući maraton. Nastavite da budete hrabri vođa kakav jeste i nemojte se zadovoljiti ničim manjim od čiste ljubavi i uzbuđenja.

Profimedia
 

Lav: Zaslužujete kraljevski tretman

Lavovi, vi zaslužujete da vas tretiraju kao kralja ili kraljicu džungle što i jeste! Potreban vam je neko ko će vas obožavati i učiniti da se osećate kao centar njihovog univerzuma. Ali ponekad možete završiti s partnerom koji ne ceni vašu blistavu ličnost i koji bi vas mogao ostaviti da se osećate kao da svirate drugu violinu.

Ne dozvolite da vam ruše sneška! Vi ste superzvezda i zaslužujete nekoga ko će vas tako i tretirati. Ako vaš partner uvek otkazuje planove, zaboravlja da uzvrati poruku ili ne pokazuje interesovanje da stvari budu ekskluzivne, vreme je da ga napustite. Ne morate se nikome dokazivati jer već sijate kao sunce - moć vam je u krvi. Dozvolite sebi da zaslepite ovaj svet i pronađite nekoga ko će vas bodriti i osnažiti da nastavite da usavršavate ono što vas čini magičnim.

Profimedia
 

Jarac: Ne rasipajte bisere pred svinje

Poznati ste po svojoj odgovornoj i negovanoj prirodi, zbog koje želite da zaštitite svoje najmilije. Ovo je vaš kvalitet i sa velikim zadovoljstvom pokazujete svojoj simpatiji koliko ste odani i brižni – ali ponekad se možda previše zaokupite graditi budućnost sa njima da zaboravite da proverite da li su uopšte zainteresovani za iste stvari.

Ako vaša simpatija nikada ne govori o svojim budućim planovima ili izgleda da ne deli vašu viziju, vreme je da preispitate svoje ulaganje u njih. Zapamtite, važno je da se uverite da ne dajete sve od sebe nekome ko to neće ceniti. 

Profimedia
 

Vodolija: Opasno zanemarivanje prijatelja 

Divna, sanjiva Vodolija! Vi ste osoba puna iznenađenja i kontradikcija, i to je ono što vas čini tako jedinstvenim. Volite da budete samostalni i uživate u vremenu koje ste sami, ali takođe imate interesovanje za druženje s novim ljudima i sklapanje prijateljstava. Međutim, ponekad kada počnete da izlazite sa nekim, skloni ste da nestanete iz svog društvenog kruga, a to može biti malo alarmantno.

Možda ćete se čak naći s nekim ko se zaista ne uklapa u vaše prijatelje i porodicu, što je u redu, sve dok se ne odvojite od tog dela svog života. Samo zapamtite da se uvek proveravate kod sebe i vodite računa da se ne izolujete od ljudi koji vas vole. Zaslužujete da budete sa nekim ko izvlači ono najbolje u vama i čini da se osećate srećnim i ispunjenim - i sami i zajedno. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike