Njihova energija privlači ko magnet: Gde god da su, uvek neko pokušava da im priđe

11.11.2023

13:20

0

Autor: V. I.

Oko njih uvek postoji publika koja ih netremice posmatra i želi svoje parče njihove pažnje

Njihova energija privlači ko magnet: Gde god da su, uvek neko pokušava da im priđe
Copyright Profimedia

Nije bitno da li su lepi ili zgodni, ovi horoskopski znaci imaju ono nešto u sebi što im omogućava da poput magneta utiču na druge ljude, bez obzira na suprotni pol.

Freepik
 

Vaga: Znate kako s ljudima

Imate blistav sjaj koji sija poput zvezda na vedrom zimskom nebu. Ljudima je teško da odole vašem šarmantnom osmehu i ljubaznom držanju. Oni vole što stojite čvrsto nogama na zemlji, elegantni i graciozni, čak i u svojim odnosima sa teškim ljudima.

Unosite osećaj ravnoteže, harmonije i jasnoće u svoje društvene interakcije i ljudi odlaze od vas osećajući se lakšim i ljubaznijim. Vaša iskrena ljubaznost je primer za mnoge koji treba da slede i od vas uče. 

Profimedia
 

Škorpija: Primamljiva seksualnost 

Imate đavolski stav koji je krajnje magnetičan i zavodljiv za sve vaše udvarače. Dok vas neki mogu smatrati mračnim i zamišljenim, drugi vide koliko je vaše bezbrižno samopouzdanje seksi i primamljivo.

Vaša perceptivna intuicija i znanje o tome kako da iskoristie i tamnu i svetlu energiju čine eksplozivnu kombinaciju. Kao rezultat vaše povezanosti i sa anđeoskim i sa paklenim carstvima, odišete neodoljivom dinamičnom energijom i mudrošću koja sve vaše ljubavnike i manifestacije vuče ka vama brzinom munje. 

Profimedia
 

Strelac: Magnet za sve i svakog

Vaš neodoljivi magnetizam vas ponekad ubacuje u nevolje. To je zato što vaša flertujuća priroda ima tendenciju da privlači i zadržava osobe zaglavljenima i opsednutima. Skloni ste da imate mnogo obožavalaca koji žude za vama i žele vas izdaleka.

U isto vreme, imate veliku ličnu unutrašnju moć koja čini da se drugi osećaju preplašenim zbog vaše smelosti i direktnosti. Neki se možda plaše da vam priđu jer znaju da bi morali da ispune vaše visoke standarde samo da bi se takmičili sa vašom ljubavlju prema slobodi. Paradoksalno, to je ono što vas čini tako neodoljivim za sve oko sebe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike