Stiže energetski najsnažniji period, mlad mesec u Škorpionu: Otkrivaju se skrivene istine, a pet znakova čekaju dramatične promene

08.11.2023

13:20

0

Autor: K. O.

To je vreme za introspekciju i emocionalnu transformaciju

Stiže energetski najsnažniji period, mlad mesec u Škorpionu: Otkrivaju se skrivene istine, a pet znakova čekaju dramatične promene
Copyright Profimedia

Mlad mesec u Škorpionu 13. novembra dešava se u 10.27 i jedan je od energetski najsnažnijih događaja.

To je vreme za introspekciju i emocionalnu transformaciju. Možda ćete se osećati prisiljenima da istražite sopstvenu psihu i otkrijete skrivene istine o sebi i/ili drugima. Ovo je odlično vreme da se usredsredite na ra na svom unutrašnjem ja, da preispitate vaše nesvesne obrasce, navike, traume i strahove.

Iako vam ovo može zvučati zastrašujuće, energija mladog meseca u Škorpionu omogućuje vam da im pristupite s neutralnom znatiželjom, omogućujući vam da objektivno procenite šta vam više ne odgovara. To će vam omogućiti da krenete napred s većom slobodom, što je idealan način da završite godinu.

A ovih pet znakova Zodijaka treba da se pripreme za ovo razdoblje jer ih očekuju dramatične promene.

Škorpija

U razdoblju mladog meseca, ne samo Sunce, već i Mesec i Mars biće u vašem horoskopskom znaku. Možda ćete osetiti snažan talas energije. Usmerite ovaj resurs prema ostvarenju svojih ciljeva. Inače, očekujte da budete pojačano razdražljivi i agresivni.

Profimedia
 

Tokom mladog meseca, jedna od vaših vladajućih planeta, Pluton, biće u Jarcu i prolaziće kroz vašu 2. kuću. Nemojte da vas uplaši snažna želja da vratite red u svoje emocije.

Glavna tema ovog mladog meseca ste vi i vaš odnos prema sebi, vašim emocijama i samopoštovanju. Pokušajte da zapišete u svoj dnevnik sve misli koje vas pohode 13. novembra - među njima možete pronaći svoje nove smernice i vrednosti.

Lav

Glavna tema mladog meseca u Škorpiji za Lava je porodica i dom. U ovom periodu očekuje vas tranzit Sunca, Meseca i Marsa u Škorpiji kroz 4. kuću. Razmislite o tome šta biste želeli da promenite u svojoj porodici ili u odnosu s roditeljima.

Istražite, možda ćete otkriti nove činjenice koje će vam pomoći u budućnosti. Razmislite da li vam je prijatno u vašem domu? Sasvim je moguće da je došlo vreme da ažurirate svoje životne uslove.

Mars u Strelcu proći će kroz vašu 5. kuću, povezanu s decom, kreativnošću i procesom stvaranja. Ako već dugo razmišljate o proširenju svoje porodice, tada je doba mladog meseca idealno vreme za to.

Inače, vredi da ovu energiju usmerite u kreativnu aktivnost. Na primer, posetite zanimljivo predavanje o umetnosti ili se prijavite za majstorski kurs.

Profimedia
 

Ovan

Došlo je vreme da se suočite sa svojim nesvesnim iskustvima i strahovima: mlad mesec će vas zateći u 8. kući. U istom razdoblju, asteroid Chiron, odgovoran za lečenje mentalnih trauma, biće u vašem horoskopskom znaku.

Možda osećate da uprkos svim naporima ne dobijate priznanje koje zaslužujete. Tokom ovog mladog mseca mogli bi vas posetiti depresija i nedostatak inicijative.

Nemojte bežati od ovih bolnih osećaja i emocija: suočite se sa senkama i počnite svoje isceljivanje. U suprotnom, ovaj ciklus će se ponavljati sve dok ne naučite svoje lekcije.

Ribe

Mlad mesec u Škorpiji naći će vas u 9. kući, povezanoj s duhovnim rastom, putovanjima i verskim pitanjima. U isto vreme, Neptun, vaša vladajuća planeta i Saturn biće u Ribama.

Nadolazeći mlad mesec za vas je povezan s potragom za novim idealima, pokušajima razumevanja verskih pitanja. Bavite se proučavanjem filozofskih učenja, verskih pokreta – bilo čega što će vam pomoći da manje pažnje posvećujete materijalnim stvarima.

Saturn u vašem horoskopskom znaku uravnotežuje duhovne i materijalne energije. Zahvaljujući tome, vaš duhovni rast neće se pretvoriti u izbegavanje stvarnosti.

Pexels
 

Bik

Vreme je da razmislite o porodici! Upravo je to tema koja će vas progoniti za vreme mladog meseca. Mogući su događaji koji će radikalno promeniti vaš stav prema braku ili deci.

Venera, vaša vladajuća planeta, prolaziće kroz kuću zdravlja – obratite pažnju na svoje stanje. Možda ste u poslednje vreme sami sebi stavljali preveliki pritisak.

Venera u Vagi tražiće od vas da pronađete ravnotežu između posla i odmora te da na kraju posvetite vreme sebi i svojim potrebama, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike