Vrele strasti i nekontrolisane svađe: Parovi horoskopa koji se malo gaze, malo maze, uvek na rubu ekstaze

08.10.2023

19:20

0

Autor: V. I.

Kroz uzbuđenja i izazove, ovi parovi neprestano balansiraju između strasti i konflikta, stvarajući priču ljubavi punu intenziteta

Vrele strasti i nekontrolisane svađe: Parovi horoskopa koji se malo gaze, malo maze, uvek na rubu ekstaze
Copyright Profimedia

U svetu astrologije susreti četiri odabrana para horoskopskih znakova mogu biti poput sudara vatre i leda. Njihova veza obeležena je strašću i žestokim svađama, kao da je svaki trenutak sa njima vožnja na vrhuncu rolerkostera emocija.

Unsplash
 

Uprkos stalnim svađama, ovi horoskopski parovi ne mogu da ne priznaju strahovitu privlačnost koja ih drži zajedno. Njihove veze su poput vatre koja gori snažno, s povremenim plamenom svađe koji samo produbljuje njihovu neobjašnjivu vezu. 

Ovan i Škorpija: Ratnici strasti

Ovan i Škorpija dele strastvenu narav i ogromnu energiju, ali često dolazi do sukoba . Ovan je impulsivan i neustrašiv, dok je Škorpija misteriozna i osvetoljubiva.

Unsplash
 

Njihove svađe su poput oluje, ali istovremeno, privlačnost između njih je toliko snažna da se često vraćaju jedno drugom, bez obzira na sve prepreke.

Blizanci i Vaga: Dogovor pod čaršavima

Blizanci su avanturistički duhovi, dok Vaga traži harmoniju. Njihove različite potrebe za društvenim angažmanom ili mirnim trenucima kod kuće često dovode do verbalnih obračuna.

Unsplash
 

Ipak, njihova komunikacija je fascinantna, pa se i najžešće svađe završavaju strasnim izrazima ljubavi i nežnosti.

Lav i Škorpion: Ratnički plamen

Lav i Škorpion su dva izuzetno moćna znaka, i njihova strast može buknuti u trenu. Oboje žude za dominacijom, često se takmičeći ko će više zaseniti partnera.

Unsplash
 

Njihove svađe mogu biti dramatične, ali istovremeno, njihova seksualna privlačnost je gotovo magnetska, privlačeći ih jedno drugom kao metalne čestice u električnom polju.

Strelac i Riba: Putovanje između neba i okeana

Osobe rođene u znaku Strelca su avanturistički sanjari, dok Ribe žive u svetu tananih emocija i bespregledne mašte. Njihovi sukobi proizlaze iz različitih pogleda na svet, ali uprkos tome, njihova seksualna povezanost je nesporna.

Unsplash
 

Strelac će uvesti Ribu u svet uzbuđenja, dok će Riba doneti nežnost i maštovitost u njihov odnos. Zajedno, doživeće neslućene visine intimnih iskustava.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike