Prihvatite svog unutrašnjeg čudaka: Supermesec je u Vodoliji, iskoristite posebnu energiju jer traži da uradite ovo

01.08.2023

10:24

0

Autor: K. O.

Tokom naredne dve nedelje treba da se fokusirate na svoje navike i odnose

Prihvatite svog unutrašnjeg čudaka: Supermesec je u Vodoliji, iskoristite posebnu energiju jer traži da uradite ovo
Pun mesec - Copyright Profimedia

Pun Mesec je večeras, 1. avgusta 2023. u 20.31 i to u nekonvencionalnom znaku Vodolije. Ovaj ekscentrični vazdušni znak nas podstiče da se oslobodimo starih navika i istaknemo svoje neobične osobine.

Sledite ove korake kako biste efikasno iskoristili Mesečevu energiju koja traje sve do mladog Meseca 16. avgusta u 11.31 i usredsredite se na energiju Vodolije.

1. Završite strastvene projekte

Energija punog Meseca je idealna za obavljanje zadataka. S punim Mesecom u Vodoliji koji pojačava vibracije neustrašivosti Lava, sada je vreme da završite svoje nove umetničke projekte ili započnete profesionalne poduhvate.

Nemojte se izolovati od drugih. Iako je Vodolija znak prijateljstva, često je poznata kao vuk samotnjak u Zodijaku. Umesto da se povlačite od drugih, obratite se onima u svojoj zajednici. Isplanirajte izlet sa svojim najbližim prijateljima.

2. Negujte odnose

Venera, planeta ljubavi i privrženosti, biće u Lavu, čineći ovu vruću lunaciju zrelom za romansu, kako piše Conscious Reminder. Koketni tranzit može vas inspirisati da napravite prvi korak.

Nemojte ignorisati svoje emocije. Budući da puni Meseci pojačavaju naše emocije, stvari mogu biti posebno osetljive oko 1. avgusta, posebno zato što je Mesec u analitičnoj Vodoliji. Dopustite sebi da osetite svoje emocije bez pokušaja da ih racionalizujete.

Profimedia
 

3. Procenite prijateljstva

Vodolija ceni prijateljstvo, a ovaj Mesec je odlično vreme za razmišljanje o vašim odnosima. Razmislite kako su oni doprineli vašem razvoju. Ako imate toksične prijatelje u svom životu, sada je vreme da ih otpustite.

Ne držite se negativnosti. Pun Mesec je idealno vreme za otpuštanje. Iskoristite moć Lava i buntovnost Vodolije i razmislite o energiji oko sebe. Usvojite nove navike koje će biti u skladu s vašim višim Ja.

4. Prihvatite svog unutrašnjeg čudaka

Sada je savršeno vreme da proslavite svoje ekscentričnosti. Sezona Lava pojačava naše samopouzdanje, a ekscentrična Vodolija nas podstiče da ostanemo verni sebi, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike