Rasplet, raščišćavanje i stare ljubavi: Ova tri znaka najjače će osetiti energiju retrogradne Venere u Lavu

20.07.2023

13:22

0

Autor: K. O.

Razmislite šta ste sve gurali pod tepih

Rasplet, raščišćavanje i stare ljubavi: Ova tri znaka najjače će osetiti energiju retrogradne Venere u Lavu
Copyright Profimedia

Venera, planeta ljubavi, kreće retrogradnim hodom 23. jula i tim tempom će nastaviti sve do 4. septembra, što će nas vratiti na prošlost.

I sve ono što ste do sada gurali pod tepih, isplivaće na površinu da bi se preispitalo i raščistilo. Doći će do obračuna sa svim stvarima koje su do sada izbegavane.

Očekujte turbulencije u vezama jer dolazi do preispitivanja odnosa, pa će oni jaki još više očvrsnuti, a slabi mogu pucati.

Kako je Venera planeta ljubavi, lepote, novca i svih bitnih vrednosti, ovo je period preispitivanja svih uloga, kako emotivnih tako i onih materijalnih.

Pošto sledi period retrogradne Venere u Lavu često će biti unutrašnjih pitanja oko stvari u koje ulažemo svoju energiju i novac – „Da li je ovo stvarno vredno truda?“, „Šta stvarno cenim?“.

Pošto vlada novcem, u ovom periodu finansijskim pitanjima će verovatno biti potrebna nova strategija u planiranju i određivanju budžeta. Različite kreativne projekte ćete morati ponovo da radite, te da im prilazite iz drugog ugla.

Može se lako dogoditi i da se neke stare ljubavi vrate sa kojima nismo raščistili odnose, a preispitivaće se i prijateljski odnosi.

Profimedia
 

Iako će ovaj aspekt potkačiti sve znake Zodijaka, ova tri će biti posebno pogođena.

Ovan

Venera će biti retrogradna u vašem petom polju, tako da bi mogli obnoviti kontakt s bivšim partnerom.

Neko s kim ste ranije nešto emotivno imali poželeli može se vratiti u vaš život.

Obnavljanje stare romanse pod aspektom retrogradne Venere na kraju se može ispostaviti kao greška, jer će se vaši osećaji od oktobra drastično promeniti.

Nije povoljan period za početak bilo kakvih novih emotivnih odnosa.

Lav

Biće pogođeni najviše od svih znakova jer se retrogradna Venera nalazi u ovom znaku. Pred vama je uzbudljivo leto u kojem ćete pored novih poznanstva imati i nalet osoba iz prošlosti.

Pixabay
 

Imaćete mogućnost od 23. jula da se pomirite s nekim iz prošlosti i poravnate račune, ali isto tako možete napraviti grešku tokom leta jer ćete se vratiti unazad u emotivnom smislu.

Strelac

Retrogradna Venera u Lavu donosi vam pojavljivanje osobe koja se trenutno nalazi u drugom gradu. To je neko s kim niste bili u kontaktu, možda čak godinama.

Ta osoba može biti čak i stranac, druge nacionalnosti ili vere. U svakom slučaju očekujte pojavljivanje stare ljubavi iz prošlosti, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike