Stara ljubav zaborava nema: Horoskopski znaci koji najteže prebolevaju bivše

26.07.2023

19:20

0

Autor: K. O.

Dugo pate i žive u prošlosti

Stara ljubav zaborava nema: Horoskopski znaci koji najteže prebolevaju bivše
Copyright Unsplash

Raskidi nikome ne padaju lako i svako ko ga je doživeo zna da oporavak od ljubavnog kraha može biti dugotrajan i izazovan proces.

Svaka osoba ga doživljava, ali i tu bol rešava na svoj način. Neki ljudi brzo nastavljaju dalje, dok drugima treba više vremena da pronađu mir i ponovno se otvore za ljubav.

Ako ste se pitali da li i to zavisi od znaka Zodijaka, odgovor je - apsolutno da.

A ovo su horoskopski znaci kojima prema mišljenju astrologa treba najviše vremena da prebole svoje bivše partnere.

Rak

Osobe rođene u znaku Raka su emotivne i intuitivne, s duboko ukorenjenim osećajem pripadnosti i sigurnosti. Za njih prekid veze može biti posebno bolan. Rakovi mogu dugo da pate zbog gubitka, a njihova sklonost da se vežu za prošlost često im otežava da nastave dalje.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj postojanosti i tvrdoglavosti. Kad se jednom emocionalno vežu za nekoga, teško im je da puste tu osobu. Mogu da provedu mesece, čak i godine, sanjajući o obnovi prekinute veze, što često produžuje njihov proces oporavka.

Unsplash
 

Škorpion

Škorpioni su duboko emotivni i strastveni, a njihova intenzivna priroda može im otežati prekid. Skloni su opsesivnim mislima o prošlosti, pa im to otežava da se okrenu budućnosti i naprave korake prema oporavku.

Lav

Prekid mnogo utiče na njihovo samopouzdanje. Lavovi su snažni i odlučni, ali i veoma ponosni. Poljuljano samopoštovanje može dovesti do dugotrajnog procesa oporavka. Važno im je da održe svoj osećaj sopstvene vrednosti, pa se mogu dugo baviti analizom onoga šta je pošlo po zlu.

Vodolija

Poznati su po svojoj nezavisnosti i slobodnom duhu, ali kada se vežu, to bude duboko. Prekidi mogu biti teški za Vodolije jer oni veruju u trajne veze i ideale. Mogu da provedu mnogo vremena pokušavajući da shvate šta se dogodilo i šta su mogli učiniti drugačije.

Unsplash
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike