Ružičasti pun mesec u Strelcu donosi značajne promene za ova četiri horoskopska znaka: Stižu otkrića i nagrade

03.06.2023

10:20

0

Autor: K. O.

Ovaj pun mesec biće neverovatno motivišuće iskustvo, ali će takođe otkriti neka od ograničenja koja vas i dalje sprečavaju da zaista odete daleko

Ružičasti pun mesec u Strelcu donosi značajne promene za ova četiri horoskopska znaka: Stižu otkrića i nagrade
Copyright Freepik

Pun mesec se uvek odigrava dok Mesec – vladar vašeg unutrašnjeg ja – stvara opoziciju sa Suncem – vladarom vašeg spoljašnjeg ja – stvarajući unutrašnje nemire i tera vas da preduzmete akciju.

Nije neuobičajeno da duboko usađene emocije isplivaju na površinu poput vulkanske eksplozije, niti je neuobičajeno da se tokom ovog vremena dešavaju velike epifanije. Pošto je pun mesec i najviša faza lunarnog ciklusa, to je često vreme koje izaziva velike promene i trenutke otkrića. Sviđalo vam se to ili ne, pun mesec će vas uvek osloboditi! 

Strelac je promenljivi vatreni znak kojim vlada Jupiter. Oni su veći od života i željni avanture, a poznat je po tome što je horoskopski znak filozofskih potraga, intelektualnog rasta i duhovne ekspanzije. Suprotstavljajući se Suncu u društveno orijentisanim Blizancima, ovaj pun mesec će vas pozvati da napravite korak unazad i razmotrite širu sliku. Dok Blizanci predstavljaju komšiluk, Strelac predstavlja svet, a kada se dogodi ovaj pun mesec, to će doneti veliku ideju u delo i pokazati vam novu perspektivu.

Iako će ovaj pun mesec biti neverovatno motivišuće iskustvo, on će takođe otkriti neka od ograničenja koja vas i dalje sprečavaju da zaista odete daleko. Ovaj pun mesec će formirati trigon sa Marsom u strastvenom i ponosnom Lavu, ohrabrujući vas da svojim ciljevima date veliki podsticaj.

AP Photo/Charlie Riedel
 

Međutim, kako se ovaj pun mesec dešava sa inhibirajućim Saturnom u idealističkim Ribama, možda ćete otkriti da ste nosili ružičaste naočare kada posmatrate određene aspekte svog života.

Vreme je da počnete da budete realniji o tome šta ste sposobni da postignete i zašto. Šanse su da ste se jeftino prodavali i poricali svoje talente. Ovaj pun mesec želi da zaboravite tu buku i nađete hrabrosti da probate nešto novo. Ako vaš znak Sunca, znak Meseca ili znak izlaska potpada pod bilo šta od sledećeg, predstojeći pun mesec će vas dovesti do kraja putovanja, ostavljajući vam otkrića i nagrade.

Evo koji će horoskopski znakovi biti posebno na udaru ružičastog punog meseca koji će biti 4. juna u 3.43.

Blizanci

Vaš solarni povratak je uzemljen, što vas podseća da budete sigurni u sebe i da verujete u svoju sposobnost da postanete bolja osoba. Međutim, pun mesec u Strelcu skreće vašu pažnju na vaše odnose jedan na jedan. Odvijajući se u vašoj sedmoj kući saveznika, neprijatelja, supružnika, prijatelja i poslovnih partnera, ovaj lunarni događaj vas tera da prepoznate šta funkcioniše, a šta ne, kada je u pitanju dinamika vašeg odnosa.

Ako je osnova veze slaba i nepouzdana, ovaj pun mesec bi mogao biti kap koja prelije čašu. Međutim, ako ste vi i vaš partner voljni da preuzmete odgovornost i sretnete se u sredini, ovaj pun mesec će vas naterati da shvatite koliko je vaša veza zaista jaka.

I zapamtite, svaka veza s vremena na vreme ima nesuglasice, posebno ako im je zaista stalo jedno do drugog.

Profimedia
 

Devica

Toliko ste naporno radili da biste stekli veći uticaj u svojoj karijeri i da biste se još više pokrenuli ka uspehu. Međutim, pobeda u igri nije najvažnija stvar u vašem životu, posebno ako izbegavate probleme u svom ličnom životu pod maskom da ste radoholičar.

Dovodeći vaš fokus na svoju četvrtu kuću porodice i loze, pun mesec u Strelcu želi da shvatite da niste imali kontrolu nad tim odakle dolazite ili sa kim ste u srodstvu. I iako se kod kuće možda osećate zarobljenim pritiskom, imate moć da izgradite sopstvenu ideju o domu, bez obzira gde se on nalazi.

Ako niste zadovoljni svojom adresom ili se vi i vaši roditelji ne slažete, ovaj pun mesec će vas inspirisati da počnete da radite nešto po tom pitanju (na ovaj ili onaj način). Na kraju krajeva, Device uspevaju u kući, što znači da ste već dobro opremljeni da ozdravite svoj kućni prostor i negujete svoju porodičnu dinamiku.

Strelac

Ovaj prelepi i veličanstveni pun mesec je posvećen tebi. Vi ste zvezda emisije i svi se priključuju da čuju šta imate da kažete i šta ste radili ovih dana! Pošto ovaj pun mesec obasjava vašu prvu kuću sebe, ohrabriće vas da se zagledate duboko u sopstveni odraz i pažljivo pogledate osobu koja postajete. Samo zato što ste pravili greške u prošlosti ne znači da ste ista osoba kao i ranije.

Profimedia
 

Dozvolite ovom punom mesecu da vam pokaže sve načine na koje ste rasli. Pripremite se da dođe do vrhunskog trenutka u vašem životu, jer je pun mesec uvek trenutak promene i završetka. Možda ispuštate nagomilane emocije za koje niste znali da ih zadržavate. Ne kažnjavajte sebe zbog emotivnosti. Samo oslobađate prostor za nešto mnogo bolje.

Ribe

Šta želite da postignete, Ribe? Po čemu želite da budete poznati? Pun mesec u Strelcu donosi moć vašoj 10. kući karijere i reputacije, osvetljavajući vaš društveni položaj. Možda preispitujete svoje profesionalne ciljeve i shvatate da nešto ne funkcioniše. Okretanje broda kada je skrenuo sa kursa nikada nije lako, ali je bolje nego nastaviti u pogrešnom pravcu.

Imate toliko potencijala da uradite nešto neverovatno u svojoj karijeri, posebno ako počnete sada! Međutim, to ne znači i odustajanje samo kada postane teško. Put koji je pred vama je prožet preprekama, izazovima i iskrenim razočarenjima, ali ako niste voljni da prebrodite oluju, kako ćete drugačije moći da dokažete koliko ste to zaslužili?

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike