Njihovi intelekti se savršeno poklapaju: Ovi horoskopski znaci uživaju u ljubavi i dugim razgovorima

17.05.2023

10:20

0

Autor: Z.A.S.

Oni sebi postavljaju jedno jako važno pitanje

Njihovi intelekti se savršeno poklapaju: Ovi horoskopski znaci uživaju u ljubavi i dugim razgovorima
Ilustracija - Copyright Freepik

Mnogi među nama su romantični i veruju u princa na belom konju. Bez obzira na to koliko puta se razočaraju takve osobe će uvek biti u potrazi za "onim pravim".

Ipak, pored toga što traže svoju srodnu dušu, oni sebi postavljaju i kritično pitanje koje glasi "Ko mi zaista odgovara?". Odgovor na to pitanje nije ni najmanje lak i jednostavan, ali tu je zgodno posavetovati se i sa astrologijom.

Iako mnogi u to ne veruju, naši horoskopski znakovi su vrlo korisni pokazatelji pri odabiru partnera. Kada je kompatibilnost u pitanju, neki se jednostavno bolje nadopunjuju od drugih, a to prvenstveno ima veze sa karakternim osobinama, a ne fizičkom privlačnošću.

Freepik
 

Kod nekih kombinacija horoskopskih znakova programirana je svađa i neslaganje, dok drugi karakterno i intelektualno savršeno odgovaraju jedni drugima, pa bi definitivno trebalo da uzmemo u obzir astrologiju, kao i intelektualne karakteristike pojedinog horoskopskog znaka, pri odabiru partnera.

Devica i Bik

Devica je izuzetno elokventna osoba sa kojom se može razgovarati o svemu što se tiče Boga i sveta. Ali, zbog svog perfekcionizma, ovaj horoskopski znak bi s vremena na vreme malo mogao da se opusti i više uživati u životu. Tu na scenu stupa Bik. Ovaj horoskopski znak je pravi životni znalac i uspeva da izvuče devicu iz svoje ljušture. Istovremeno, Bik uči da s vremena na vreme pritisne kočnicu. Finansijski su oboje vrlo mudri i vuku u istom smeru: znaju da je trošiti novac lepo, ali mora i da se štedi. Oboje, više od svega, vole uredne međusobne odnose.

Pixabay
 

Rak i Ribe

Na intelektualnom nivou ovi vodeni znakovi su potpuno usklađeni, jer su, pored svog eruditizma i sklonosti ka umetnosti, vrlo empatični i emotivni. Ovi horoskopski znakovi su posebno osetljivi i otvoreni za ono što je dobro ili što šteti drugome. Empatičan Rak takođe može jako dobro da podnese kada ribe ponekad izgube kontrolu nad stvarnošću i prepuste se svojim sanjarenjima. Međusobno razumevanje i empatija je zato posebno izražena.

Freepik
 

Vodolija i Blizanci

Vodolija je vrlo kreativna i puna života, a ovaj horoskopski znak iznad svega uživa u svojoj slobodi i najviše mrzi monotoniju. Što se tiče sklonosti ka hedonizmu, ovaj horoskopski znak bi mogao dobro da se usporedi sa bikom, jer se po toj osnovi odlično razumeju. Međutim, Vodolija je toliko ekstravagantna da će čak i Bik početi da lupa kopitom. Tu na scenu stupa Blizanac - vazdušni znak koji se smatra posebno komunikativnim i znatiželjnim. Konstelacija kreativnosti i znatiželje je optimalna, a zahvaljujući svojoj neodlučnosti, Blizanci bez problema popuštaju pred stalno novim idejama Vodolije. A ako i kreditna kartica zasvetli crvenom bojom, nema veze, život je kratak!

Freepik
 

Lav i Strelac

Lavovi su vrlo strastveni horoskopski znak koji želi da osvaja. To je deo njihove ljubavne igre. U preduzetnički i poslovno nastrojenom Strelcu budi se lovački instinkt, jer je Lav u iskušenju da ima tako aktivan i sposoban znak Zodijaka kao ljubavnika. Intelektualno su oboje vrlo znatiželjni i oboje žele da dominiraju, ali takođe oboje instinktivno osećaju da su dobar par i da se zapravo nadopunjuju. Vatra među njima definitivno konstantno bukti! 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike