Pametni na svoj način: Upoznajte najmanje inteligentne horoskopske znake

15.05.2023

13:27

1

Autor: K. B.

Zapamtite, ovo je samo šala i ne treba je uzimati previše ozbiljno

Pametni na svoj način: Upoznajte najmanje inteligentne horoskopske znake
Copyright Freepik

Danas ćemo se našaliti sa horoskopskim znacima i otkriti vam najmanje inteligentne među njima.

Blizanac

Prvi na listi su Blizanci. Da, njihov um izgleda kao lavirint sa nepredvidivim obrtima. Nikada ne znate koji će se Blizanci pojaviti - pametni i oštri ili izgubljeni u svom svetu. Njihova sposobnost da zaborave ono što su rekli pre pet minuta može biti zaista impresivna. Ali hej, bar su uvek spremni za dobru zabavu!

Freepik
 

Rak

Sledeći su Rakovi, koji ponekad mogu biti malo, pa - spori. Ne samo da im treba vremena da donesu odluke, već se čini da i najjednostavnije stvari mogu zbuniti njihove slatke, ali pomalo zbunjene glave. Nemojte se iznenaditi ako sretnete Raka koji je izgubio ključeve od stana... dok ih drži u ruci.

Lav

Pažnja, molim! Sledeći na redu su Lavovi, iako njihova gracioznost i šarm mogu nadmašiti njihovu intelektualnu stranu. Ponekad je teško reći da li je njihov ego veći od mozga ili obrnuto. Ipak, ne možemo poreći da su uvek spremni da budu u centru pažnje i zablistaju svojim vatrenim kvalitetima.

Vaga

Sada dolazimo do Vage, za koju je odlučivanje nešto poput hodanja po konopcu između izbora. U stvari, kao da su izgubili ravnotežu i nisu sigurni na koji način da se oslone. Mogu da provedu sate odmeravajući prednosti i nedostatke svake opcije i na kraju ostanu još uvek zbunjeni. Ali hej, oni su bar majstori balansiranja!

Freepik
 

Ribe

Konačno, tu su i Ribe. Ovaj sanjivi znak može biti previše fokusiran na njihov svet mašte da bi se fokusirao na stvarnost. Ponekad se čini da lebde između dimenzija, a njihovu pažnju jednostavno nije lako održati. Ali hej, barem imaju neverovatnu sposobnost da sanjaju velike snove!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike