Njihov ljubavni život može poprilično da ispašta: Ovih pet horoskopskih znakova stalno razmišlja o prošlosti

14.05.2023

19:45

0

Autor: Z.A.S.

Potpuno je normalno setiti se povremeno neke bivše ljubavi, ali ukoliko to stalno radite, pripazite, može da naškodi vašoj sadašnjoj vezi

Njihov ljubavni život može poprilično da ispašta: Ovih pet horoskopskih znakova stalno razmišlja o prošlosti
Ilustracija - Copyright Profimedia

Razmišljanje o prošlosti može da bude izuzetno neprijatno. Pogotovo ukoliko razmišljamo o bivšim ljubavima.

To, naravno, ne znači da nikada ne treba da se setite nekoga s kim više niste zajedno, ali ukoliko to utiče na sadašnju vezu, jasno vam je da to i te kako može da bude loše.

Ipak, sudeći po astrolozima, osobe koje su rođene u ovih pet horoskopskih znakova, konstantno se bore sa svojom prošlošću.

Freepik
 

Bik 

Osobe rođene u znaku bika rado se drže rutine i teško prihvataju promene. Zbog toga im, a pogotovo kada je reč o ljubavnom životu, treba puno vremena kako bi se otvorile i pokazale svoju osetljivu stranu. Pogotovo ako je bika u prošlosti partner varao ili lagao, jako mu je teško da ponovo počne da veruje nekome. 

Rak

Senzibilni rakovi teško mogu da ostave prošlost u stanju mirovanja. Ako su nekoga zaključali u svoje srce, ta osoba će uvek imati mesto u njemu - bez obzira na to šta se dogodilo. Pošto su osobe rođene u znaku raka sklone "romantizovanju" svojih starih veza i sve posmatraju kroz ružičaste naočare, time mogu da sabotiraju sadašnju vezu. 

Freepik
 

Vaga

Osobe rođene u znaku vage jako cene i vole harmoniju. Uvek vide dobro u svim ljudima, pa im teško padaju gubici i razočaranja. Svejedno da li se radi o prekidu prijateljstva ili ljubavne veze - vage se teško nose sa negativnim međuljudskim odnosima i to nikada ne mogu da izbace iz glave. 

Profimedia
 

Škorpija 

Škorpije nikada neće uleteti u novu vezu. Treba im mnogo vremena da se otvore i zato im se u slučaju poljuljanog poverenja sruši ceo svet. U suprotnosti sa vagama, oni ne misle čežnjivo i tužno o starim vremenima, nego sa puno besa i nerazumevanja.

Freepik
 

Ribe 

Slično kao i osobe rođene u znaku raka, ribe su vrlo emotivne i senzibilne. To je loše iz sledećeg razloga: čak i kad im neka druga osoba slomi srce, oni najpre kod sebe traže greške i stalno razmišljaju o mogućim uzrocima. Tako često zaborave da žive ovde i sada.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike