Krunisanje kralja Čarlsa III biće dramatično: Astrolozi izneli šokantna predviđanja - da li aspekti mogu da donesu pomirenje u porodici

05.05.2023

13:20

0

Autor: K. O.

Sve ovo pada usred ozbiljnog astro vremena

Krunisanje kralja Čarlsa III biće dramatično: Astrolozi izneli šokantna predviđanja - da li aspekti mogu da donesu pomirenje u porodici
AP22262656250585 - Copyright Justin Setterfield/Pool Photo via AP

Sutra će i zvanično biti krunisan kralj Čarls III i to posle sedamdesetogodišnje pauze u ceremonijama krunisanja.

Kralj Čarls III, rođeni princ Čarls, koji je veći deo svog života bio u blizini krune, zvanično će postati kralj 6. maja, nakon što je stupio na tron u septembru kada je umrla njegova majka, kraljica Elizabeta II.

Tokom istorijske ceremonije, pod kodnim nazivom „Operacija Zlatna kugla“, Čarls (74), biće pomazan svetim uljem i postavljen za čuvara carstva, a njegova nekadašnja ljubavnica koja je postala gospođa Kamila poneće titulu kraljice supruge.

Kraljevska porodica je u poslednje vreme imala dosta turbulencija, od smrti njihovog matrijarha, decentralizacije dinamike braće i sestara i javnim emitovanjem prljavog veša i podlih dela zahvaljujući dokumentarnom serijalu Netfliks-a „Hari i Megan“ i Harijevim najprodavanijim memoarima, „Rezervni“, koji je sadržao brojne bombe.

Profimedia
 

Hari, koji prisustvuje ceremoniji bez supruge Megan Markl i njihove dece, biće prognan u jedanaesti red po nalogu svog oca. U međuvremenu, omiljeni sin, princ Vilijam, je dobio jedinu govornu ulogu i tokom ceremonije će recitovati Omaž kraljevske krvi.

Kruna Svetog Edvarda će se koristiti za formalno ustoličenje Čarlsa, a poslednji put je korišćena za krunisanje kraljice Elizabete 1953. godine.

Sve ovo pada usred ozbiljnog astro vremena. Nalazimo se u punom naletu retrogradnosti, a Pluton i Merkur se trenutno okreću unazad. Ovaj retrogradni Merkur u Biku može doprineti nekoj vrsti kašnjenja, saplitanju u povorci, lapsusu ili neuspehu veze za emitovanje.

Profimedia
 

Retrogradnost nije samo vreme za komunikacijske nedaće, već je i vreme za ponovno razmatranje dugotrajnih bolova, navika, ljutnji, ljubavnika i drugih nedovršenih poslova. Pod ovim nebom i jačanjem ovog aspekta mislim (i nadam se) da je pomirenje između braće, ili oca i sina, moguće.

Samo krunisanje se dešava jedan dan nakon pomračenja punog meseca u znaku Škorpije, moćne lunacije koja se dešava u najintenzivnijem znaku Zodijaka, a poslednje pomračenje se dešava duž fiksne i posesivne ose bogatog zemaljskog znaka Bika i vodenog znaka koji pleše u senci - Škorpije.

Profimedia
 

Pomračenja se poklapaju sa zatvaranjima, obrtima zapleta, neočekivanim završecima i kataklizmičnim promenama. A sam kralj je Škorpion sa Mesecom u Biku.

Čarlsovo Sunce u Škorpiji, zajedno sa njegovim Merkurom, planetom komunikacije, karmičkim južnim čvorom i njegovim ranjenim Hironom, svi padaju u njegovu četvrtu kuću doma i porekla. Šta sve to znači? On ide ka epskom olakšanju/otpuštanju ovog vikenda, poslovičnom izdahu i dugo potrebnom zaključku.

AP Photo/Alberto Pezzali
 

Počinje nova era, skida se poznata ali zagušljiva koža i sviće novi dan. Takođe može biti da je ovo poslednje krunisanje u istoriji Britanije jer su poslednjih godina sve glasniji pozivi na ukidanje monarhije.

S obzirom na atmosferu koja okružuje krunisanje, mogle bi da same zvezde izazovu najviše komešanja, ali zajedno sa opadajućim efektima ključnog pomračenja i remiks energijom retrogradnog, postoji nekoliko ključnih igrača koji bi mogli da unesu haos u proslavu.

A s obzirom na to da je princ Luis Bik, od kog je do sada bilo mnogo iznenađenja, astrolozi koji pišu za New York Post misle da bi delimično i on ovu ceremoniju mogao da učini vrednom gledanja.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike