Cvetni pun mesec stiže 5. maja i uzdrmaće sve: Pomračenje punog meseca u Škorpiji nosi energiju završetka i pomera nas u drugu dimenziju

04.05.2023

10:18

0

Autor: Z. A.

Majski pun mesec poklapa se sa polumesečnim pomračenjem i čini ga tri puta intenzivnijim za Zodijak

Cvetni pun mesec stiže 5. maja i uzdrmaće sve: Pomračenje punog meseca u Škorpiji nosi energiju završetka i pomera nas u drugu dimenziju
nature-g8e667d3ce_1280 - Copyright Profimedia

Peti pun Mesec u 2023. nastupa u petak 5. maja tačno u 19.34, zove se cvetni pun mesec i donosi promene svim znacima Zodijaka.

Dok je aprilski ružičasti mesec signalizirao cvetanje divljeg cveća, majski pun mesec je nazvan po svem drugom cveću koje upravo cveta.

Energetski, majski pun mesec ima moćno mesto u ovomesečnom kalendaru Zodijaka i stiže na 14. stepenu Škorpije, kaže astrolog Kajl Tomas. Astrolog poznat po svojim kosmičkim uputstvima za poznate ličnosti, poslovne rukovodioce i istaknute uticajne ljude kaže „da se veliki događaji dešavaju u blizini pomračenja Meseca“ i da mogu biti „tri puta intenzivniji“, prenosi People.

Profimedia
 

Tomas kaže da smo u sezoni pomračenja, a „pomračenja Meseca često donose važne vesti na sam dan tog događaja, tokom nedelje nakon njega, a nekad i mesec dana pre ili posle. Zbog toga predlaže da „obratimo pažnju na vesti koje se sada javljaju“ jer bi to moglo značajno promeniti vaš život u narednih šest meseci.

Pomračenje punog meseca u Škorpiji neće biti lako za većinu horoskopskih znakova. Pomračenja punog meseca inače nose energiju završetka, transformativne događaje koji nas pomeraju iz jedne dimenzije svesnosti u drugu.

Saznajte šta bi majski pun Mesec mogao da znači za vaš znak.

Ovan

Ovo pomračenje Meseca verovatno će skrenuti vašu pažnju na to kako „delite, dajete i primate u vašim važnim odnosima“. S jedne strane, to bi moglo učiniti vašu vezu jačom ako ste na stabilnom terenu, ali opet bi moglo bi da izazove potrese ako niste na istoj strani.

Kada je vašim romantičnim životom, dodaje on. Ovo pomračenje bi „moglo da privuče pažnju“ na njega „pristizanjem više strasti ili skandala koji će se suočiti“. Tomas predlaže da se suočite s tim.

Bik

Ključna tačka u vašem partnerskom životu se upravo događa – glavne odluke kao što su useljenje u zajednički stan, veridba ili možda čak venčanje mogle bi da budu na pomolu u zavisnosti od toga dokle ste stigli u vezi. Isto važi i za poslovna partnerstva.

Međutim, ovo pomračenje Meseca moglo bi doneti sasvim suprotno ako ste na nepouzdanom terenu. - To bi moglo doneti intenzivno i dramatično razdvajanje, kaže. No Tomas je optimista i trebalo bi da budete i vi.
– Ako se to desi, upućeni ste na nekog drugog i to je način na koji sudbina to kaže – kaže on. – Samci Bikovi su sada favorizovani da upoznaju nekoga s dugoročnim potencijalom.

Pexels
 

Blizanci

Blizanci bi mogli da vide promene u svojim svakodnevnim rutinama - poput zaposlenja, velikog projekta prekretnice ili čak fizičkog zdravlja, fitnesa, dijete i vežbanja. Sada možda imate priliku da napravite veliku promenu, kaže Tomas.

Takođe, možda bi mogla da se promeni situacija oko kućnog ljubimca – bilo da to znači da neko napušta vaš život ili da „novi ulazi“.

Rak

Od svih horoskopskih znakova, strast će biti izuzetno jaka za Rakove. Prekretnice se mogu desiti u romansi, istinskoj ljubavi, hobiju, plodnosti ili kreativnosti – bićete motivisani da sledite želje svog srca i ne pristajete na manje.

Ako ste samac, onda je veza sa srodnom dušom moguća, dok oni koji su u vezama „mogu otkriti da je iskra ponovo aktivirana sa njihovim dugogodišnjim partnerom. Ta lunacija „vlada decom“, tako da bi Rakovi mogli „da budu svedoci prekretničkog trenutka za jednog od svojih“.

Pixabay
 

Lav

Spremite se za talas emocija, Lavovi, jer „ova lunacija će uzdrmati vaš život, dom i porodicu“, kaže Tomas.
- Značajan završetak se može dogoditi u ovo vreme, kao što je preseljenje, renoviranje ili odluka da se potpuno preuredi život.Zbog uticaja Meseca na vaše domaćinstvo, može nastati intenzivan završetak ili emocionalno iskustvo. - Ovo će vas verovatno učiniti prilično nostalgičnim i razmišljati o svom nasleđu i prošlosti - kaže Tomas.
Ako nekome koga poznajete treba pomoć, pomozite mu.

Devica

Otvorenost uma je u fokusu za Device – pomračenje Meseca će aktivirati vaš sektor komunikacija, intelekta i ideja.

To se može dogoditi kao inicijativa u obliku pisanja, govora ili reklamiranja, „dok će drugi biti fokusirani na zaključivanje velikog ugovora“.

Šta god da je, vaše misli i glas se moraju čuti. „Iskoristite energiju ovog vremena da izađete iz svoje zone komfora“, insistira on.

Pixabay
 

Vaga

Za Vage je „stigao važan trenutak u vezi sa njihovim finansijskim životom. Ovo pomračenje Meseca će uzdrmati vaš prihod, bogatstvo i resurse, kaže Tomas.

- Mnoge Vage će otkriti da će zapravo doneti više novca zbog povišice, gužve sa strane ili nove ponude za posao. Ali ako se posao ili priliv prihoda završi u ovom trenutku, on predlaže da koristite „ovu energiju da krenete u potragu za nečim još boljim“. Zvezde su na vašoj strani.

Škorpija

Svetla reflektora su na vama. Značajan kraj, proboj ili kvar mogao bi se desiti dok gledate kako prethodno poglavlje vašeg života bledi pred vašim očima, kaže Tomas.

– Vreme da se oslobodite prošlosti i onoga što vam ne služi u odnosima. Umesto toga, „zakoračite na put da tražite ono što vas zaista čini srećnim.
Na kraju krajeva, sudbina će biti na vašoj strani, pa Tomas predlaže da „slušate univerzum i kreirate svoju budućnost“.

Pixabay
 

Strelac

Tomas želi da slušate kosmos, koji kaže da se spustite i verujete svojoj tišini. Ovo pomračenje Meseca moglo bi da vam padne teško jer ste „primorani da se suočite sa svojom prošlošću, svojim teretom, svojim strepnjama i strahovima“.
On takođe primećuje da će „neki Strelci takođe otkriti da se u ovom trenutku pojavljuju tajne ili skandali koji su karmičke prirode i primorani su da se suoče sa tim“. Stoga, on predlaže da je najbolja stvar da napravite korak unazad, meditirate i slušate svoju intuiciju.

Jarac

Iza ugla je promena koja uključuje prijatelje i vaš društveni krug. – Dok pomračenje Meseca daje energiju ovoj oblasti vašeg života, mogli biste da prisustvujete velikom događaju ili doživite da vam prijatelj pomogne da postignete lični cilj.

Ili se može dogoditi suprotno i prijatelj ili poznanik bi mogao napustiti vaš život. U isto vreme neko novi može da naiđe, to bi možda mogla biti platonska veza sa srodnom dušom. Uskoro ćete shvatiti da ova osoba drži ključeve potpuno nove vizije sreće.

Pixabay
 

Vodolija

Spremite se da osetite vatrenu prirodu Vodolije jer bi pomračenje Meseca moglo da donese iskru u vašu karijeru, ambicije i javno priznanje. Mogla bi da se pojavi značajna nagrada, unapređenje, novi posao ili publicitet koji će podići vaše ime u nebo, primećuje Tomas.

Međutim, ako se posao završi otprilike u ovo vreme, on predlaže da se to sagleda iz druge perspektive, na primer, „preusmerite se na novu poziciju negde drugde ili na novi put karijere“.

Ribe

Vreme je da se vinete u novim pravcima. Kako je pomračenje Meseca pozitivno u skladu sa vašim horoskopskim znakom, videćete da sada imate podsticaj i hrabrost da ga prodrmate i izađete iz zone komfora.

Mnoge Ribe bi mogle da dostignu novootkrivenu prekretnicu oko projekta na daljinu ili putovanja. Za druge bi to moglo biti u obliku obrazovanja i odluke da se vrate u školu.
- Na kraju, ako ste vezani za medije, izdavaštvo ili međunarodni biznis, velika promena će se sigurno dogoditi - zaključuje Tomas.

Pixabay
 

 

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike