Ispunite svoju sudbinu i odaberite zanimanje za koje ste rođeni: Koji posao treba da radite prema horoskopskom znaku

27.04.2023

10:20

0

Autor: K. O.

Zvezde će vam pružiti smernice

Ispunite svoju sudbinu i odaberite zanimanje za koje ste rođeni: Koji posao treba da radite prema horoskopskom znaku
Ilustracija - Copyright Freepik

Već vekovima se mnogi ljudi okreću astrologiji kada treba da donesu važne životne odluke. Jedna od takvih tiče se i zanimanja.

I dok biste se u nekim oblastima samo mučili i stagnirali, druge bi vam išle od ruke. A to zavisi od toga u kom ste horoskopskom znaku rođeni.

Erudera.com, globalna platforma za visoko obrazovanje, udružila se sa stručnjakom za astrologiju Terijem Regentom kako bi pružila smernice o izboru idealne karijere za svaki horoskopski znak. 

Bez obzira da li verujete u astrologiju ili ne, ne može se poreći da naši zvezdani znaci mogu otkriti mnogo o našim snagama i slabostima.

Koji su poslovi najprikladniji za svaki znak horoskopa da biste ispunili svoju sudbinu?

Ovan (21. mart - 19. april)

Kao prirodni vođa, Ovan je odličan u preuzimanju odgovornosti i donošenju odluka. Njihova strast i odlučnost čine ih pogodnim za karijere u menadžmentu, preduzetništvu ili bilo čemu što zahteva malo preuzimanja rizika. Sticanje diplome iz biznisa, menadžmenta ili preduzetništva bio bi idealan izbor za Ovna.

Bik (20. april - 20. maj)

Poznati po svojoj praktičnosti, strpljenju i pouzdanosti. Oni se ističu u karijerama koje zahtevaju pažnju na detalje i metodičan pristup kao što su računovodstvo, finansije, inženjering, ili čak arhitektura, tako da bi diplome iz ovih predmeta bile idealan izbor.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizanci su raznovrsni i prilagodljivi, što ih čini pogodnim za karijere koje zahtevaju brzo razmišljanje i veštine komunikacije kao što su novinarstvo, marketing ili politika. Sticanje diplome iz komunikacija, novinarstva ili čak političkih nauka bio bi idealan izbor za Blizanca.

Freepik
 

Rak (21. jun - 22. jul)

Kao prirodni hranitelji, Rakovi su najpogodniji za karijere koje uključuju brigu o drugima. Oni su empatični i intuitivni, što ih čini odličnim kandidatima za karijeru u zdravstvu, savetovanju ili obrazovanju. Sticanje diplome medicinske sestre, iz psihologije ili obrazovanja bio bi idealan izbor za Raka.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lavovi su prirodni izvođači, sa smislom za dramatičnost. Oni napreduju u karijeri koja im omogućava da budu u centru pažnje, kao što su gluma, zabava ili čak politika. Sticanje diplome iz neke umetnosti, filma, politike ili prava bio bi idealan izbor za Lava.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Device su poznate po svojoj brizi za detalje i analitičkim veštinama. One se ističu u karijerama koje zahtevaju preciznost, organizaciju i logičan pristup. Device bi trebalo da razmisle o karijeri u oblasti prava, nauke ili čak inženjerstva. Sticanje diplome iz prava, naučnih predmeta, medicine ili inženjeringa bio bi idealan izbor za Devicu.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Kao prirodni mirotvorci, Vage imaju talenat za diplomatiju i komunikaciju. Oni se ističu u karijerama koje zahtevaju veštine posredovanja ili pregovaranja, kao što su pravo, politika, prodajne uloge ili korisnička podrška. Sticanje diplome iz prava, komunikacija ili čak gostoprimstva bio bi idealan izbor za Vagu.

Profimedia
 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpije su intenzivne i strastvene, sa talentom za istraživanje i proučavanje. Ističu se u karijerama koje zahtevaju duboko razumevanje ljudskog ponašanja, kao što su psihologija, sprovođenje zakona ili čak novinarstvo, čineći diplomu iz psihologije, krivičnog pravosuđa ili novinarstva idealnim izborom za Škorpiju.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Avanturistički su nastrojeni i radoznali, sa žeđi za znanjem i novim iskustvima. Oni se ističu u karijerama koje im omogućavaju da putuju, istražuju ili dele svoje znanje. Njihova strast čini sticanje diplome iz obrazovanja, novinarstva ili čak turizma idealnim izborom za Strelca.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarčevi su disciplinovani i vredni, sa talentom za vođstvo i organizaciju. Oni se ističu u karijerama koje zahtevaju strukturu i strategiju, kao što su biznis, finansije ili čak politika. Sticanje diplome iz biznisa, finansija, politike ili prava bio bi idealan izbor za Jarca.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije su inovativne i nekonvencionalne, sa talentom za rešavanje problema i kreativnost. Oni se ističu u karijerama koje im omogućavaju da razmišljaju van okvira, kao što su tehnologija, umetnost ili čak društveni rad. Sticanje diplome iz računarstva, kreativne umetnosti ili društvenog rada bi bio idealan izbor za Vodolijanu.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe su intuitivne i empatične, sa talentom za kreativnost i maštu. Oni se ističu u karijerama koje im omogućavaju da se izraze, kao što su umetnost, muzika ili čak pisanje. Sticanje diplome iz umetnosti, muzike ili kreativnog pisanja bio bi idealan izbor za Ribe.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Erudera.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike