Kada krenu ne umeju da stanu: Pet horoskopskih znakova koji nekontrolisano troše novac

13.04.2023

13:22

0

Autor: Z.A.S.

Obožavaju kupovinu, a nekontrolisano trošenje novca je jače od njih

Kada krenu ne umeju da stanu: Pet horoskopskih znakova koji nekontrolisano troše novac
Ilustracija - Copyright Freepik

Postoje osobe koje niti vole, niti umeju da štede novac. Kupovina za njih predstavlja avanturu, a oni avanture naprosto obožavaju.

Ne samo što će rado obilaziti prodavnice, već će i trošiti bez razmišljanja, a prema astrologiji, ovih pet horoskopskih znakova najviše troši novac.

Pixabay
 

Ovan

Ovnovi su impulsivni rasipnici. Oni vole da uživaju u životu punim plućima i njihov moto je da je novac tu da se troši. Ovnovi sami sebi govore da kupovinom pomažu i ekonomiji.

Osobe rođene u ovom znaku su vrlo impulsivne i često kupuju stvari koje im i ne trebaju, ali koje su im privukle pažnju u tom trenutku. Najbolje bi bilo da izbegavaju rasprodaje, jer neće moći d odole nekim stvarima.

Pixabay
 

Rak

Rakovi bi u potpunosti trebalo da izbegavaju tržne centre. Osobe rođene u ovom znaku imaju detinjastu ličnost i umeju da se dure kada vide nešto što im se sviđa, ali je van njihovih finansijskih mogućnosti. Kada potroše novac, ponašaju se kao da oni nisu odgovorni za to. Rakovima je teško da odole iskušenjima.

Pixabay
 

Lav

Lavovi vole da se dokazuju i da pokazuju šta sve imaju. Oni vole da budu najbolje obučeni među svojim prijateljima. Lavovi vole sjajne i svetlucave stvari i teško im je da odole nečemu što privuče njihovu pažnju. Osobe rođene u znaku Lava vole da se ističu i žele da ih drugi primete.

Profimedia
 

Vaga

Vaga živi iznad svojih mogućnosti. Osobe rođene u ovom znaku bi volele da su bogate, kako bi sebi priuštile sve što je na njihovoj listi želja. Privlače ih luksuzne stvari, uključujući i nakit i odeću. Bez obzira na cenu, Vaga neće oklevati kada ugleda nešto što joj se sviđa.

Pixabay
 

Škorpija

Škorpije su prilične trošadžije i često odjednom potroše ceo mesečni budžet. Vole da rizikuju i žele da se osete živima, što bi moglo da objasni zašto se tako trošadžijski ponašaju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike