Danas se na kalendaru susreću dve četvorke: Saznajte kakvu energiju one nose i kuda da usmerite svoje misli

04.04.2023

15:20

0

Autor: K. O.

Ogledalo datumi su uvek energetski moćni

Danas se na kalendaru susreću dve četvorke: Saznajte kakvu energiju one nose i kuda da usmerite svoje misli
Copyright Profimedia

Četvorka je broj koji u sebi sadrži sva četiri elementa - vodu, vatru, zemlju i vazduh. A kada se u kalendaru sretnu dve, poput dnašanjeg ogledalo datuma - 4. 4. onda je to zaista moćna energija.

Ovo je najskladniji datum u aprilu jer sadrži dve četvorke, a ovaj niz takođe simbolizuje stabilnost, uzemljenje, sigurnost. Ovo je vrlo povoljan dan, koji se svakako isplati posvetiti važnim stvarima.

Današnji dan je povoljan za intelektualnu i fizičku aktivnost, kao i za emocionalni i duhovni razvoj. Četiri je broj koji stvara posebno stanje uma u nama. Pomaže da postanemo ljubazniji i bolji. Takođe jača energiju i pomaže u procesu oslobađanja od negativnosti i neprijatnih osećaja, kao i mračnih sena iz prošlosti.

Mnogi ljudi će doživeti uspeh, biće pozitivni i posmatraće svet s više radosti. Ako drugima dajete dobro, to dobro će vam se i vratiti.

Koliko god zadatak bio težak, danas ga uz strpljenje možete rešiti. Svaku situaciju možete preokrenuti u svoju korist. Ovaj datum je zaista dobar početak nedelje jer ćemo je započeti motivisani da ostvarimo velike snove.

Profimedia
 

Dan će biti lagan, prijatan, uspešan, a svaki dogovor može doneti napredak na duže staze. Numerolozi ističu da baš danas treba da razmišljate o svojim ciljevima, namerama i željama. Osetićete da ste na pravom putu i šta je to šta želite da preduzmete da bi se san ostvario.

Budite optimisti, razmišljajte pozitivno i tako će i biti. Ovaj dan dobar je i za finansije. A na ljubavnom planu izbegnite sukobe.

Vizuelizujte svoje želje detaljno, da bi se one ostvarile. A važno je da želja koju zamislite utiče povoljno i na vas i na druge ljude, prenosi Atma.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike