Šta nam donosi pun mesec u Vagi: Moćna energija koja isceljuje naše veze i naše rane

04.04.2023

10:47

0

Autor: K. O.

Vreme koje je pogodno za ritual kidanja veza

Šta nam donosi pun mesec u Vagi: Moćna energija koja isceljuje naše veze i naše rane
Copyright Freepik

Ostalo je još nepuna dva dana do punog meseca u Vagi koji će se dogoditi 6. aprila 2023. godine u 05.35 časova. 

Njegova moćna energija može da nas podstakne da postanemo dublji, povezaniji i usklađeniji sa svetom oko nas. Osećaćemo se pozvani da prepoznamo svoju celovitost, tražimo dublje veze, prerežemo spone koje nas drže zaglavljenima, poštujemo nesklad i negujemo sopstvenu unutrašnju vatru.

Inače, Vaga je horoskopski znak koji je povezan s našim odnosima i načinom na koji komuniciramo unutar njih. Takođe povezan je s pravdom, pravednošću, te potrebama i dobrobiti drugih.

Zato ćemo pod punim mesecom u Vagi primetiti da su nam se u središtu pažnje našle naše veze i način na koji se odlučujemo prikazati u njima.

Pitanja koja ćemo sada postavljati su: Koji odnosi izvlače najbolje iz nas? Koja uverenja uzrokuju da se pretvorimo u osobu kakva možemo biti?

Freepik
 

I pun Msec bi nam to mogao osvetliti, šaljući isceljujuće vibracije koje nam mogu omogućiti da se osećamo sigurnije i podržanije. Takođe, može se dogoditi da konačno dobijemo samopouzdanje da otpustimo ili promenimo odnose koji više ne služe našem najvišem ja.

Kiron, asteroid poznat kao ranjeni iscelitelj, vrlo je aktivan pod ovim punim mesecom i pomoći će nam da promatramo kako naše rane mogu usmeravati naše odnose i način na koji se mi pokazujemo u našim interakcijama s drugima.

Inače, naše nas rane ponekad mogu da nas spreče da budemo potpuno prisutni i autentični u našim odnosima, ali energija Kirona je ta koja nas podseća da nas naše rane ne moraju sputavati. One mogu postojati i dalje nas voditi do mesta celovitosti, ljubavi, povezanosti i lepote.

I za one rane koje su previše duboke da bi se popravile, Kiron nas uči da ih prihvatimo i zavolimo, te shvatimo da te večne rane imaju moć da oblikuju nas u autentičniju verziju sebe.

Zapamtite - možete ići sa svojim ranama, ali i dalje voditi neverovatan život pun ljubavi i svrhe.

Ako želite da se prihvatite posla, puni mesec u Vagi može vam osvetliti ovo isceljujuće putovanje, pomažući vam da prepoznate svoju celovitost, uprkos svojim ranama. A iz ove celovitosti, može vam omogućiti stvaranje dubljih, smislenijih i autentičnijih veza s drugima.

Iako se svi često trude da se usklade sa sobom, ovaj pun mesec nas tera da se uskladimo i sa drugima. I to je lepota ovog punog meseca u Vagi - može nas voditi da postanemo dublji, povezaniji i usklađeniji sa svetom oko nas.

Kada je energija Vage jaka, postoji tendencija da se izgubimo u prisutnosti drugih, a iako zapravo ne želimo tamo da idemo, ponekad je to nužan deo pronalaženja sebe.

Profimedia
 

Takođe, sada je prilika da preplivate na drugu stranu i izađete probuđeniji i povezaniji s onim što jeste. Zato je ovo vreme pogodno i za ritual kidanja veza. Sada možete otpustiti sve veze koje vas drže zaglavljenima ili ograničenima.

Kada sprovodite ritual kidanja veze, ne oslobađate se druge osobe, već jednostavno prekidate energetske veze koje ste s njom stvorili.

Jupiter je takođe snažno povezan s ovim punim mesecom, što može biti od koristi kada je ova vrsta posla u pitanju jer Jupiter povećava ono čemu je neophodna naša pažnja kako bismo mogli nešto da preduzmemo jednom zauvek.

Uz Jupiterove ekspanzivne kvalitete pojačane pod ovim punim mesecom, biće nam lakše da posmatramo gde treba da se prerežu veze. Jupiter ne samo da će nam to razjasniti, već ima i način da istakne ono pozitivno.

Postoje i dva jaka ženska uticaja povezana s ovim punim mesecom. Čak tri ako računate činjenicu da Vagom vlada Venera, boginja ljubavi. Dva snažna ženska uticaja su Eris, boginja razdora i svađe, i Vesta, asteroid nazvan po boginji ognjišta i vatre.

I sve se može događati na više načina. Tako bi Eris mogla da nam donese neko uništenje, dopuštajući da se oseti neka nesloga kako bismo mogli da delovati i potom uneli veći sklad.

Pun mesec ima tendenciju razotkriti i osloboditi stvari iz naših života, pa se tu može uočiti nesklad. Uz snažnu energiju boginje koja kruži, takođe možemo videti probleme oko rodne ravnopravnosti i reproduktivnih prava prisutnih u kolektivu.

Profimedia
 

Vesta ima mekšu, nežniju energiju i možda može biti protivotrov za svaku neslogu ili svađu koju Eris može izazvati. Ona nas podseća da se vratimo svom domu, svom središtu i svojoj unutrašnjoj vatri.

Naša unutrašnja vatra je reprezentacija naše istine, naše autentičnosti i onoga što mi zapravo jesmo bez svih slojeva koje društvo i naša očekivanja projektuju na nas.

Puno energije kruži pod ovim punim mesecom, ali čini se da nas poziva da prepoznamo svoju celovitost, tražimo dublje veze, presečemo veze koje nas drže zaglavljenima, poštujemo nesklad i negujemo sopstvenu unutrašnju vatru, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike