U petak se rađaju šarmeri, ponedeljkom emotivci... Šta dan u kom ste rođeni otkriva o vama?

03.03.2023

09:02

0

Autor: 24sedam

Energija svake planete utiče na osobine ličnosti i ponašanje

U petak se rađaju šarmeri, ponedeljkom emotivci... Šta dan u kom ste rođeni otkriva o vama?
Šta dan rođenja otkriva o vama - Copyright Pixabay

Dan kada ste rođeni povezuje se s određenom planetom koja će uticati na vas kroz ceo život. Stari Vabilonci su svaki dan u nedelji pripisivali određenoj planeti. 

Što dan kad ste rođeni govori o vama?

Ponedeljak

Ponedeljak je dan kojim vlada Mesec. Ako ste rođeni u ponedeljak, vi ste neko ko bi mogao biti osetljiv ili emotivan. Cenite privatnost i udobnost, a intuicija pokreće mnoge vaše odluke. Takođe do izražaja dolaze majčinstvo, briga o drugima i o domu. Budući da je Mesec tako promenljiv, ovo nije dan za započinjanje nečega osim ako ste otvoreni za promene u budućnosti.

Pexels
 

Utorak

Utorkom vlada Mars. Ako ste rođeni u utorak, vi ste neko ko je ambiciozan i strastven. Možda ste usmereni ka cilju i volite nešto da preduzmete kako biste postigli stvari, a takođe ste atletski nastrojeni. Mars je planeta povezana s akcijom. To je muška energija kod muškarca ili žene. Ovan i Škorpion su znakovi kojima prirodno vlada Mars, što podstiče stavove poput hrabrosti i odvažnosti. Mars takođe vlada agresijom i ljutnjom, piše YourTango.

Profimedia
 

Sreda

Sredom vlada Merkur, a njegovi planetarni vladari su Devica i Blizanci. Ako ste rođeni u sredu, mogli biste biti neko ko je inteligentan i duhovit. Vi ste razumni i mogli biste biti stvarno vešti u svemu što je povezano s medijima. Merkur vlada vašim umom i razmišljanjem. Razlučujete, analizirate informacije i dolazite do ideja. 

Unsplash
 

Četvrtak

Četvrtkom vlada Jupiter, čiji je znak Strelac. Oni rođeni u četvrtak imaju jaku ličnost i ekspanzivan stav. Prirodno su otvoreni i optimistični i vole da šire svoj um novim iskustvima. Traže istinu i dublji smisao u životu. Jupiter je planeta istine, mudrosti i viših principa. Volite da širite svoje horizonte kroz putovanja, avanture i obrazovanje.

Profimedia
 

Petak

Petkom vlada Venera, čiji su vladajući znakovi Vaga i Bik. Ako ste rođeni u petak, vi ste neko ko je šarmantan, imate prirodno prijatnu ili privlačnu ličnost, dobar smisao za stil i uživate u finim stvarima. Venera vlada ljubavlju, novcem, užicima i vrednostima te je povezana s lepim stvarima.

Profimedia
 

Subota

Subotom vlada Saturn čiji je planetarni vladar Jarac. Ako ste rođeni na današnji dan, prizemljeni ste i odgovorni. Vi ste tip koji ulaže mnogo truda u postizanje cilja i vaš stav može biti prirodno ozbiljan i melanholičan.

Pexels
 

Nedelja 

Nedeljom vlada Sunce. Ako ste rođeni u nedelju onda imate snažan osećaj identiteta i nezavisan stav. Prirodno ste energični i blistavi i volite da budete voljeni ili popularni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike