Danas je poseban datum: Loša karma konačno prestaje, mnogi će doživeti sreću na svim životnim poljima

23.03.2023

13:20

0

Svi rođeni 23. u mesecu, a naročito 23. marta mogu očekivati velike sudbinske promene, pogotovo što su u 2023. godini

Danas je poseban datum: Loša karma konačno prestaje, mnogi će doživeti sreću na svim životnim poljima
srećan dan - Copyright Pixabay

Niz kodova iz ovog datuma 8-7-6 govori da će većini rođenih ovog dana prestati dosadašnja karma, opterećenja i nedaća. Svi koji nose ovaj kod mogu očekivati promene, kao i oni čiji je lični broj 8.

Pexels
 

Mnogo toga zavisi i od drugih brojeva u datumu rođenja,i uopšteno promene će se osetiti Prema njegovim rečima, od ovoga dana univerzum rođenima 23. u mesecu, a pogotovo 23. marta otvara nova životna poglavlja. Na prvom mestu pokreću im se finansije, a rame uz rame pokreće se i ljubavni život.

Pexels
 

Primetićete da se drugačije osećate, da počinjete neke stvari drugačijim očima da gledate. Kako dani i nedelje budu odmicali putevi će vam se sami otvarati, a ona vrata koja nisu vodila nikuda, sama će se zatvarati.

Pexels
 

Pošto ovaj datum 23.3.2023. sadrži trojke otkrivamo šta znači kada se ovi brojevi ponavljaju i da li imaju neko posebno značenje. Čak je i drevni grčki filozof Pitagora pretpostavio da je značenje iza brojeva duboko značajno. U njegovim očima broj 3 se smatrao savršenim brojem harmonije, mudrosti i razumevanja. Moć trojke je univerzalna i trodelna kao priroda sveta: nebo, zemlja i voda.

Unsplash
 

Prema numerolozima svaki dan predstavlja dan za sebe i sadrži neku specifičnu simboliku

Ključne stvari koje treba da naučimo tokom vremena označenog brojem 23.03.2023 su kompromis, prihvatanje, saosećanje, saradnja i harmonija. Kada se i broj 2 pojavi više puta u jednom datumu, energija dvojke postaje još jača. Vrednost serije dvojke je takođe pojačana nulom, što znači početnu tačku, gde sve počinje i gde se završava. Nula ima sposobnost da pojača energiju, čineći svaki broj moćnijim i uticajnijim.

Broj 3 u numerologiji podrazumeva kreativnost i inspiraciju. Ovo je srećan broj koji pomaže u ispunjenju namera. Za one koji žele da ostvare želju povezanu sa materijalnom stabilnošću, važno je da posvete više pažnje analizi finansija i nauče kako da upravljaju svojim novcem. Za ljude koji traže ličnu sreću, sposobnost da ostave dobar utisak biće važan faktor uspeha.

Ako sumnjate u sebe i nemate samopouzdanja, ovaj dan je savršen za rad na sebi. Počnite da razvijate svest o svojim sposobnostima, prednostima i verujte da iskrenim trudom i posvećenošću možete da postignete šta želite.

Unsplash
 

Dan je dobar za sve aktivnosti koje jačaju ljubav prema vašoj srodnoj duši. Ako možete, uključite se u aktivnosti koje su produktivne za vaš odnos. U tome će vam pomoći energija Venere, koja će postati još izraženija i otvoriti nove mogućnosti vašem paru. Šta raditi na ovaj dan:

osloboditi se negativnih misli
postavite svoje želje (napišite na parčetu papira ili napravite tablu sa željama)
praviti planove za budućnost
možete započeti novu ljubavnu vezu
rešite sve nesuglasice sa partnerom
priznajte svoja osećanja voljenoj osobi

Šta ne možete da uradite na datum uspeha 23.03.2023 – izbegnite sve što je negativno, oslobodite se loših misli, izbegnite ogovaranja, ostavite prošlost iza sebe, ne ulazite u sukobe sa drugima i izbegnite nepotrebne troškove.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike