Za Lavice moderno, za Device praktično: Evo šta kupiti lepšoj polovini za Dan žena prema horoskopskom znaku

07.03.2023

16:45

1

Za žene u znaku Ovna vrednost poklona je potpuno nebitna

Za Lavice moderno, za Device praktično: Evo šta kupiti lepšoj polovini za Dan žena prema horoskopskom znaku
Žena, muškarac, cveće - Copyright Profimedia

Često se nađemo u nedoumici šta nekome kupiti, kako ga obradovati, oboriti sa nogu i učiniti mu dan nezaboravnim. Jedan od načina za kojima su ljudi posegli jeste kupovina poklona prema horoskopskim znacima.

Pixabay
 

Ovan

Za Ovnove vrednost poklona je potpuno nebitna. Važno je da je poklon jedinstven i neponovljiv. Osobi rođenoj u ovom znaku nemojte ni slučajno kupiti poklon koji ima već pola grada. Obavezno je da uz poklon ide i čestitka sa iskrenim komplimentima. Ram za sliku sa nekom zajedničkom fotografijom je sjajan poklon. Kako mnogo vode računa o sebi preparati za negu kože ili kose su takođe dobar izbor.

Pixabay
 

Bik

Za razliku od Ovnova, Bikovi vole luksuz. Idealni poklon bi bio parfem ako imate dovoljno novca. Ukoliko niste pri novcu bikovi su kućni tipovi pa je odličan izbor: slika. Za žene rođene u ovom znaku minđuše ili narukvice su takođe dobar odabir. Posebno ako su u specijalnoj kutijici koja daje dodatnu vrednost.

Pixabay
 

Blizanci

Blizanci vole da čitaju. Knjiga je pravi izbor za njih. Posebna napomena je da poklone ne ponavljate i uvek pokušajte da budete praktični. Lak za nokte za dame – može da bude pun pogodak.

Pixabay
 

Rak

Nežni i emotivni biće zadovoljni i izlivom nežnosti. Ženama je najbolje poklonito nešto u nežnoj roze boji a muškarcima rakovima koji posebno cene udobnost pidžama može da bude zaista dobar izbor.

Pixabay
 

Lavovi

Oni prate modu, pa i poklon mora biti moderan. Dakle sve što je u trendu počev od odevnih predmeta, aksesoara, parfema, modnih dodataka, telefona, knjiga. Ako imate novca a želite oboriti sa nogu jednog Lava kupite odevni predmet nekog mladog dizajnera.

Pixabay
 

Device

Ako birate idealan poklon za Device potrebno je da ispunite tri uslova: sitnica, originalno i da podseća na vas. Device imaju jednu zaista dobru osobinu – ne ljute se ako ih pitate šta žele (neka jednostavno podele svoju listu želja sa vama.)

Pixabay
 

Vaga

One cene jednostavnost. Šta god da kupujete nije važno da li je moderno ili ne, skupocemo ili ne važno je da je svedeno i lepo. Posao završava i ukusna i predivno dizajnirana bombonjera.

Pixabay
 

Škorpija

Veoma su zahtevne po pitanju poklona, jer uvek očekuju nešto više. Uzevši u obzir njihov pustolovni duh najbolje bi bilo da odaberete neku knjigu na temu putopisa. Za njih važi još jedno pravilo – što skuplji poklon to bolji.

Pixabay
 

Strelac

Vesele i razdragane osobe vole i takve poklone – za njih je važno pakovanje, otkačeno i u raznim bojama. Ženama možete kupiti bilo šta od aksesoara.

Pixabay
 

Jarac

Mesecima pred bitan dan, naćulite uši i slušajte šta govore da im treba i kupite im tačno to. Ukoliko ste zakasnili sa osluškivanjem oprema za računar je nešto sa čim teško možete pogrešiti kao ni novčanikom za lepši pol.

Pixabay
 

Vodolija

Preporuka poklona za njih je najnoviji CD omiljene im grupe ili izvođača, ulaznica za najnoviji kulturni događaj ili knjiga koja se tek našla u prodaji. Šta god da je mora biti najnovije.

Pixabay
 

Riba

Ako želite da oborite Ribu sa nogu najbolje bi bilo da im poklonite nešto što ste sami napravili. Sve što je unikatno i ručne izrade veoma cene.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike