Ljubavni vodič za Ovna u 2023. godini: Astrolog Ana Rakić otkriva ko je vaš idealan partner, a od koga treba da bežite

15.01.2023

18:08

0

Ako imate dovoljno hrabrosti, zavirite kroz zvezdanu ključaonicu kako biste videli svoju ljubavnu sreću

Ljubavni vodič za Ovna u 2023. godini: Astrolog Ana Rakić otkriva ko je vaš idealan partner, a od koga treba da bežite
Astrološki ljubavni vodič - Copyright Pixabay

Ovan i Ovan

Želja za novim izazovima i promenama postoji na obe strane, kao i promenljivo raspoloženje mogu uticati da u pojedinim periodima budete skloni zapaljivim raspravama. Ako savladate impulsivnost, netoleranciju i želju za dominacijom, veza može da potraje na neki period. Na duže staze neće moći, ali to nećete ni želeti.

Ovan i Bik

Pokažite više tolerancije i razumevanja i odnos će potrajati i biti skladan. Pravilo za oboje: jedna stana, mora uvek prva da popušta. Mada istina je: teško da će Ovan imati dovoljno razumevanja za jednog Bika, a Biku nikako ne odgovora Ovnova preterana samovolja i „bezobrazluk“.  Ali, avantura i seks mogu biti sjajni, pa i za pamćenje ... zar to nije sjajno?!

Profimedia
 

Ovan i Blizanci

Imaćete više energije i čvršći stav od Blizanaca, ali tek od aprila meseca. Možda se uvek ne razumete najbolje, ali vaš seksualni odnos može biti na zavidnom nivou. Ove godine imate šansu da izgradite dobar ljubavni ili poslovni odnos, ili kombinaciju svih ovih aspekata, pa i više od toga. Proverite?!

Ovan i Rak

Loša kombinacija inače, ali, je dobra za 2023. Biće dosta rasprava, svađa i ogovaranja, ali i strasti i nežnosti. Ove oscilacije u odnosu i kontraste u ponašanju lakše ponosi Ovan, nego Rak. Ipak, kada ima dovoljno ljubavi sve može da se prevaziđe. Oboje ste istrajni u želji da sačuvate ono do čega vam je najviše stalo.

Freepik
 

Ovan i Lav

Želja za dominacijom obično kvari dugotrajne odnose. Ukoliko je muškarac rodjen u znaku Ovna, a žena u znaku Lava, veza može biti uspešna i trajna – 2023. je posebno dobar period za zajedničku sreću. Pratiće vas i faktor sreće, posebno, ako se udružite ili „sparite“ u neku zajednicu.

Ovan i Devica

Odnosi su napeti, Device mogu videti materijalnu korist ili neku vrstu interesa u vama. Premalo strasti i iskrenosti. Dobitna kombinacija je u poslovnom partnerstu, ali, čist promašaj je u ljubavi. Naučićete novu ljubavnu lekciju.

Profimedia
 

Ovan i Vaga

Uticaj Jupitera Neptuna stvara sjajne odnose u svim aspektima (poslovno, porodično, ljubavno, seksualno). Dobra komunikacija, naglašena energija privlačenja, koja vodi ka zbližavanju, ali, kad se zaboravi na suptilnost, toleranciju i finese Ovan za Vagu postaje „teret“.

Ovan i Škorpion

Velika međusobna seksualna privlačnost. Možete uspeti na kraći period ili kao dobar spoj u izazovnoj avanturi, ili kao „ljubav za jednu vrelu noć“. Uživajte u ljubavnim igrama i erotsko-seksualnim repertoarima koji vam se nude.

Profimedia
 

Ovan i Strelac

Obostrana energija privlačenja dolazi do potpunog izražaja. Neko ko vam može ulepšati život na bezbroj načina. Veza koja će obilovati strastima, emocijama i brojnim radostima. Za vas je 2023. godina sjajan period. Ovo je sjajna prilika koju nikako ne treba propustiti, šta god da zajednički odaberete.

Ovan i Jarac

Vaša veza može biti naporna i opterećujuća. Teško da ćete osetiti flud privlačenja i želju za ljubavnom vezom. Najbolje je da izbegavate Jarčeve u ovoj godini, iako ćete vi privlačiti njihovu pažnju. Svet oko sebe posmatrate i doživljavate na drugačije načine.

Privatna arhiva
Astrolog Ana Rakić

Ovan i Vodolija

Obostrano privlačenje, možete imati dosta zajedničkih planova koje ćete uz ljubavnu vezu krunisati i velikim uspehom. Pokažite više strpljenja i odnosi u 2023. godini će vam biti savršeni. Vodolija ima dar da prepozna dobar pravac, a Ovan oboje hrani ljubavnom energijom.

Ovan i Ribe

Može biti dosta razlika u mišljenjima. Ribe će biti sklone prikrivanju istine prema vama. Ova kombinacija nije zadovoljavajuća. Čak i kada je početak sjajan, očekuju vas ljubavne oscilacije, krah i veliko razočaranje. Ovan sve ovo lako prebrodi, dok Ribe ostanu u suzama.

Tokom narednih dana pratite ljubavni vodič astrologa Ane Rakić za svaki horoskopski znak pojedinačno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike