Spremite se za mlad Mesec: Rituali za sigurno ispunjavanje želje

24.09.2022

17:20

0

Autor: 24sedam

Mesec može da utiče na dve strane, na sreću i ljubav, a želja treba da bude realna i promišljena

Spremite se za mlad Mesec: Rituali za sigurno ispunjavanje želje
Copyright Pexels

Ovaj mlad Mesec se dešava 25. septembra u 22:55 časova u drugom stepenu Vage i uvodi nas u svet naših veza i odnosa sa drugima. Horoskop ističe da dolaze promene koje ne samo da će promeniti sliku o našim odnosima, već nam mogu pomoći da kroz ovu oblast života shvatimo nešto o sebi i ojačamo svoje slabosti i ranjiva mesta.

Pexels
 

U vreme mladog Meseca dobro je krenuti u nešto novo, u ovoj fazi Mesec deluje podsticajno za bilo kakva pokretanja. Mladi Mesec daje pojačanu intuiciju, što može da bude vrlo korisno kada treba doneti neku odluku. Ovo je i vreme kada je povoljno krenuti s odbacivanjem loših i štetnih navika. Treba imati u vidu da je dan kada nastupa mlad Mesec period kada statična energija prelazi u aktivnu, pa dolazi do pojačane osetljivosti.

Pexels
 

Pretvoriti moć Meseca u vašu korist je teška stvar jer je reč o takvoj snazi koja je u stanju da pomeri vodu u okeanima, da utiče na vreme i na raspoloženje. Moć, koja se krije u mladom Mesecu je mnogo jača nego sile koje se osećaju u drugim periodima.

Važna je želja koju želite da ispunite jer nije svejedno šta očekujete od mesečeve moći. Sama sila je pusta energija koja može da se usmerava. Međutim, one sile koje se nalaze oko Meseca, obraćaju pažnju na vas i nisu uvek na dobroj strani. Bilo koja greška može da vam prouzrokuje velike probleme jer ne možete da znate da li će vaša nesvesna dela da privuku pažnju pozitivnih ili negativnih sila (koje su tada posebno moćne).

Pixabay
 

Svaki mesečev ritual treba precizno i detaljno sprovesti zbog sigurnosti i efikasnosti. Jedna stvar je sigurna, jedan manji ritual gde se samo pale sveće ne budi pažnju negativnih sila. Međutim, kad je reč o velikim željama i ozdravljenju, potrebno je usmeriti energije u većoj meri. Znači, samo jedna greška može da ima velike posledice.

Želja treba da bude realna i promišljena. Mesec može da utiče na dve strane, na sreću i ljubav. U to vreme izvršava se puno ljubavne povezanosti koja na žalost prouzrokuje dosta problema. Stoga može da se koriguje jedino u ovo doba. Za ukidanje tih povezanosti, ovaj period je takođe pogodan. Ljubavna magija postoji, ali je isključivo prihvatljiva ona koja nikoga ne odvlači s puta slobodne volje i razmišljanja. 

Pexels
 

1. Rutual za ostvarenje želja 

Čim se uoči mladi Mesec na horizontu, treba da zapalite jednu sveću pored koje ćete vrlo duboko da meditirate.Treba da mislite na želju, vrlo duboko na način da vašu želju formirate u kratku rečenicu. Ovu želju treba da izgovorite 70 puta pre mladog Meseca. Ako je to učinjeno, možete da ugasite sveću koju ćete ponovno da upalite tek ujutro kada ustanete. Nije bitno kad se budite, bitno je samo buđenje. Ponovno palite sveću i 70 puta izgovorite vašu želju. Nakon toga ugasite sveću. Ko veruje – neka proba.

Pexels
 

2. Ritual za ostvarenje želja

Prvo je potrebno da očistite prostor u kojem boravite. Obrišite prašinu s podova i nameštaja. Promenite posteljinu. Nakon toga otvorite sve prozore i vrata i pustite da iz svih česmi teče voda. Ovo bi trebalo da traje desetak minuta.

Nakon toga se istuširajte i operite kosu. Obucite čistu odeću na sebe. Upalite mirisne štapiće ili sipajte esencijalno ulje u posude. Najbolje bi bilo da to bude bela žalfija, ali ako nemate, može bilo koji blagi cvetni miris. Prođite s time kroz celu kuću.

Pustite neku finu, instrumentalnu muziku, nađite udobno mesto i opustite se. Zatvorite oči i razmišljajte o svemu što očekujete od osoba s kojima ste u kontaktu, kako zamišljate idealnu vezu. Možete se samo bazirati i na idealnom ljubavnom partneru.

Na beli papir zapišite sve o čemu razmišljate. Fizički izgled osobe, osobine, prvi susret, šta želite od tog odnosa. Presavijte papir, odložite ga na skrovito mesto i preko njega stavite kristal rozenkvarc kako biste zapečatili svoje misli, i ne dirajte ga.

U sledećoj fazi mladog Meseca papir na kojem ste napisali svoje želje spalite. Ponavljajte ovaj ritual u noći mladog Meseca, do ispunjenja.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike