Ovi znaci Zodijaka obožavaju da švrljaju

24.09.2022

11:20

1

Autor: 24sedam

Oni su majstori prevare

Ovi znaci Zodijaka obožavaju da švrljaju
Muškarac - Copyright Profimedia

Astrolozi otkrivaju ko od horoskopskih znakova najviše vara.

Pixabay
 

Vaga

Nije ni čudo što su Vage najnevernije jer su vazdušni znakovi jako zaljubljivi i povezuju se s više ljudi. Ako je Vaga udata za nekoga ko nije uvek dostupan da bude s njom, sasvim je prirodno da će na drugom mestu potražiti potvrdu, pažnju i društvo.

Pixabay
 

Blizanci

Oni vole avanturu i brzo im sve dosadi, što znači da je manje verovatno da će se posvetiti samo jednoj osobi. Fleksibilni su i otvorenog uma, a često im je teško da budu odani jednom partneru, čak i ako su zaljubljeni. Poznati su po tome što u sebi imaju dve, često kontradiktorne ličnosti i mada vole druženje, predanost ih užasava.

Pixabay
 

Jarac

Iako realni i skloni pažljivom razmatranju svih svojih odluka, mogu se upustiti u afere da bi se malo odmakli od stresne svakodnevice. Jarčevi su takođe i vrlo ambiciozni i poznati kao radoholičari, a afera bi mogla da im posluži i samo kao odmor od svakodnevnih obaveza.

Pixabay
 

Bik

Bikovi jako vole koketiranje i stalno su u potrazi za nekim dodatnim zadovoljstvom i lepim stvarima u životu. Bik može da misli čak i da ima pravo na aferu jer će tako zadovoljiti potrebu za onim što mu partner ne pruža.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike