Zašto nemaju sreće u ljubavi? Jedan znak otera sve od sebe, Rak guši partnera

26.01.2022

12:02

0

Odnosi se završavaju iz niza različitih razloga. Mi često razmišljamo o razlozima zbog kojih nam se to dešava se naša srca neprestano slamaju.

Zašto nemaju sreće u ljubavi? Jedan znak otera sve od sebe, Rak guši partnera
Horoskop - Copyright Profimedia

Jesam li ja kriv? Ili su krive druge osobe? Teško  to znati. Ali vaš horoskopski znak vam može pomoći da otkrijete zašto se vaše srce slama iznova i iznova.

OVAN

Ovan je definitivno znak s velikom dobrotom u srcu, ali ta dobrota nije uvek poznata drugima. Ponekad ste fokusirani samo na sebe i nezainteresovani za dugoročnu predanost i deljenje bilo čega u svom životu.

To može biti veliki problem kada tražite potencijalnog ozbiljnog partnera.

BIK

Bik je odan prijatelj, ali je i jako tvrdoglav. Imate problema s otpuštanjem i često ostajete ljuti zbog nekih stvari duže nego što je to potrebno.

Čak i ako je vaš partner pogršio i izvinuo se, vi i dalje forsirate ljutnju. To je dovoljno da odbije svakog potencijalnog partnera daleko od vas.

BLIZANCI

Blizanci su slobodne duše. Vama je vrlo teško obvezati se jednoj osobi, a čak i kada to učinite, imate tendenciju povremeno otići i činiti stvari na svoj način.

To može biti neverovatno odbojno vašem partneru. Razmislite o potrebama svog partnera pre nego što promenite svoj status odnosa. Jeste li stvarno spremni za ovo?

Profimedia
 

RAK

Rak je brižan, ali u vezi on ima tendenciju biti nametljiv i često guši svog partnera. To je neka vrsta strasti u kojoj se baš i ne uživa.

Morate razmišljati o prostoru koji je potreban vašem partneru i priuštiti mu ga.

LAV

Lav vas nikada neće prevariti i na mnogo načina to je najbolja stvar koju možete imati u vezi, ali on takođe ima tendenciju biti egoističan i naporan.

To nikako nisu idealne osobine. Vi se u svemu žestoko trudite biti glavni. Možda  se osjećate dobro zbog toga, ali to je stvarno iritantno svima oko vas.

DEVICA

Devica od svih znakova ima najmanje povjerenja u druge. Vi ste partner koji najverovatnije njuška po fiokama s donjim vešom i proveravate sve što se tiče vašeg partnera. 

Svaka sitnica sumnje i ljubomore u vezi apsolutno će ubiti odnos. Morate verovati svom partneru, čak i ako je nepoverenje u vašoj prirodi.Kada smirite strasti nepoverenja, život će vam biti mnogo lagodni. 

Profimedia
 

VAGA

Vage su pune nade i vere. Vi imate tendenciju odabrati partnere koji zapravo i nisu pravo rešenje za vas i pokušavate ih promeniti u osobe kakve su vama potrebne.

To je katastrofa koje se morate rešiti.Blo bi dobro da naučite d prihvatate ljude onakvi kakvi jesu.

ŠKORPIJA

Škorpion je svakako strastven, ali ta strast ponekad dovodi do ljubomore i apsurdnog ponašanja.

Ne možete kontrolisati one koje volite. Nikako ne možete biti posesivni prema njima.

Odbacite te navike. Držite se dobrih aspekata, odbacite one loše.

STRELAC

Strelac je vrsta znaka koji jedan dan želi otići na planinarenje, a sledeći dan na ronjenje. To može biti zabavno vašem partneru, ali i pomalo naporno.

Zbog vaših visokih očekivanja možete upasti u nevolje.

Ako ste otvorena osoba i vaš partner je introvertan, neka ostane kod kuće s vremena na vreme. To nije uvreda vašem životnom stilu. Zapamtite da ne može svako biti avanturista kao i vi.

JARAC

Jaračevi se najteže otvaraju i potrebno im je dosta vremena da počnu verovati njihovim partnerima. Ponašate se kao da vaš partner mora napraviti neke čarobne stvari kojima će dobiti vaše poverenje.

Nemojte pretpostavljati najgore samo zato što ne možete biti zajedno 24/7. Ljubomora će uništiti svaku vezu vrlo brzo.

Profimedia
 

VODOLIJA

Vodolije su pametne. Vi ste tip osobe koja uvek ima neku dosetku na vrhu jezika. Često može biti zabavno biti s takvom osobom brzog uma, ali morate znati meru.

Vi imate tendenciju prepirati se s ljudima, a to može jako brzo ohladiti vašeg partnera.

RIBE

Ribe, kao i Rakovi, imaju tendenciju biti mahnito emotivni s vremena na vreme. Ali, Ribe su posebno sklone čežnji za bivšim partnerima.

Vi ne želite biti sami, ali ako još uvek patite za svojim bivšim partnerom, nemojte početi izlaziti s nekim novim.

Morate naučiti preboleti bivše ljubavi i ostaviti svoju patnju za sobom pre nego što se povežete s nekim novim. Ako još uvek volite bivšeg partnera, niko drugi vam neće biti dovoljno dobar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Cicimici.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike