Da li ste romantične, nezavisne ili lukave? Saznajte kom tipu žene pripadate prema kineskom horoskopu

30.06.2022

08:00

0

Kome je ljubav pokretač, kome posao na prvom mestu, a ko je najviše spreman na odricanja u životu

Da li ste romantične, nezavisne ili lukave? Saznajte kom tipu žene pripadate prema kineskom horoskopu
pexels-yaroslav-shuraev-4937007 - Copyright Pexels

Prema kineskom horoskopu, žene su dvojake ličnosti, s jednom stranom koju pokazuju drugima i drugom skrivenom, mističnom, koja odražava njihovu pravu prirodu. Prema tome, postoje 4 tipa žena na bazi njihovog horoskopskog znaka, tj. godine u kojoj su rođene. Evo koji su to tipovi:

Romantične žene (rođene u znakovima Konja, Tigra, Psa)

Nežne su i slabe u isto vreme. Njihov izgled, ideali, način života, ponašanje - sve je pod utcajem romantične ljubavi, ali njihov um, razmišljanje ne odgovara ovoj slici. To su logične, analitične ličnosti, inteligentne, bez preteranih emocija. Direktne, ambiciozne, ali isto tako lako posumnjaju u sebe i svoje sposobnosti, često bez dovoljno volje da nešto odrade do kraja. Zahvaljujući njihovom izgledu i držanju, niko oko njih ne sumnja u njihovu snažnu ličnost. Niko osim njih samih. Ne može svaki muškarac održati korak sa tako brzo razmišljajućim i promenljivim romantičnim bićem. Zbog toga su mnoge od njih same.

Unsplash
 

Jake žene (rođene u znakovima Pijetla, Zmije, Bivola)

Ove znakove krase urođene ambicije i direktnost, imaju veliku snagu uma, ne plaše se konkurencije, ali ne mogu uvek ostvariti ono što žele. Volja ih u tome često sprečava, kao i nedostatak inventivnosti i društveni stereotipi. Ljubav im je pokretač, ali i slaba tačka. Traže jakog muškarca i teže kombinovanju tri stvari: stvaranju jake porodice i postići veliki uspeh u karijeri. Mnoge u tome i uspeju.

Unsplash
 

Šarmantne žene (rođene u znakovima Štakora, Majmuna, Zmaja)

Predstavnice ovih znakova su personifikacija ženske lepote, gracioznosti, sofisticiranosti i slabosti. Krasi ih razumevanje, ali i lukavost. Mogu biti strastvene kada to požele i osvojiti svakog muškarca, ali njihov krajnji cilj nije žviot pun strasti, već mirno porodično gnezdo i lagodan život. Inteligentne su, ali i duhovne, teže svom miru i sigurnosti, cene materijalno blagostanje i ne vole sebi bilo šta da uskraćuju. Kada su nezadovoljne i kada naiđu na probleme, često koriste suze kako bi dobile ono što žele.

Profimedia
 

Nezavisne žene (rođene u znakovima Vepra, Mačke, Koze)

Ovo su predstavnici najmisterioznijih ženskih znakova. Spolja su potpuno smirene, ali se iza toga krije mnogo kolebanja. Ove žene imaju prilično razuman pogled na život, pametne su, pronicljive, ali kada dođe vreme za akciju, tu se manifestuje njihova posebnost: više veruju snovima, nego stvarnosti. Imaju ogromnu snagu volje, zbog čega su spremne čak i na žrtve i odricanja. Potpuno su slobodne i nezavisne, posebno od muškaraca. Ljubav im nije na prvom mestu, ali kada odluče nekome da poklone svoje srce, onda se potpuno predaju i posvete.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/sensa

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike