Horoskopski znaci koji krive partnere za sve loše u životu

29.06.2022

11:00

0

Autor: 24sedam

Ne priznaju svoje greške

Horoskopski znaci koji krive partnere za sve loše u životu
profimedia-0170116335 - Copyright Profimedia

Ovan

Kao partneri, Ovnovi ponekad imaju problema da budu istinski zaljubljeni u svog supružnika jer se bore sami sa sobom. Muče se s prihvatanjem i voljenjem sebe. To je jedan od razloga zašto pronalaze greške u svom partneru i skloni su da za male stvari koje pođu po zlu okrive partnera. To može dugoročno uništiti brak.

Profimedia
 

Bik

Iako je Bik obično vrlo pošten, teško mu je da prihvati neuspeh pa često prebacuju krivicu sa sebe. Kako bi se osećali manje odgovornima sve svaljuju na svog partnera - to je vrsta emocionalne manipulacije i može mučiti supružnika, prenosi Pinkvilla.

Profimedia
 

Vodolija

Neke Vodolije su narcisi, sklone da krive ljude oko sebe umesto da prihvate odgovornost kao ključni razlog neuspeha nekog poduhvata. U takvim slučajevima njihov supružnik postaje kolateralna šteta jer se slučajno našao u blizini kao pojedinac koji pruža podršku, a koju Vodolije mogu lako negativno iskoristiti kada stvari krenu po zlu.

Profimedia
 

Strelac

Nije retkost da Strelac nije srećan u braku. Zato su pripadnici ovog znaka skloni da za svaki mali neuspeh okriviti supružnika jer žele da prekinu vezu, ali nemaju hrabrosti za to. Takođe, vrlo često se poigravaju sa svojim supružnikom, što brak čini pravim paklom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike