Šta vladavina Raka znači za svaki znak Zodijaka: Lav se okreće prošlosti, a Bik konačno pokreće

23.06.2022

17:00

0

Autor: 24sedam

Povoljno je vreme za putovanje ili druženje s prijateljima i porodicom

Šta vladavina Raka znači za svaki znak Zodijaka: Lav se okreće prošlosti, a Bik konačno pokreće
supermoon-g98e3a52ea_1280 - Copyright Profimedia

Ovan

Pojaviće se doza energije koju će Ovnovi definitivno intenzivno osećati, stoga je usmerite produktivno tako da se dovoljno odmarate i dajte sve od sebe da sledite planirani raspored. Ako osetite inspiraciju, energiju iskoristite za precrtavanje stvari sa liste obaveza. Ne radite više nego što možete da podnesete. Možda ćete osećati male poteškoće i pokrenuti neke nerešene probleme sa kojima treba da se pozabavite, nemojte gurati stvari pod tepih niti se pretvarati da vam ne smetaju.

Bik

Ako ste se osećali nestabilno, vreme je da se pokrenete. Kad god smo u fazi zbunjenosti ili nepoznatog, tada najviše radimo na svom razvoju. Ako ste preplavljeni mišlju o većoj neizvesnosti, znajte da će vam se pružiti prilika da izgradite malo stabilnosti. Unećete malo reda u vaš život. Definitivno Bikovi prolaze kroz neke snažne transformacije, ali kada izađu iz njih, biće na mnogo boljem mestu.

Profimedia
 

Blizanci

U ovom periodu može doći do zatišja u energiji Blizanaca. Ali to će biti kratkog veka jer Venera ulazi u vaš znak, a ona pojačava vaš magnetizam, vašu privlačnost i šalje vam dodatnu dozu kreativnosti. Prvi deo sezone Raka je savršeno vreme za brigu o sebi, ali i idealan period za pisanje, stvaranje i pokazivanje vaših ideja svetu.

Rak

Rakovi će dobiti nalet energije. Dobro bi bilo da provodite vreme u prirodi. Kao vodeni znak, prirodno ste osetljivi i povezani sa svetom oko sebe pa ako vam je bilo teško, svakako upotrebite nadolazeću energiju da pomognete sebi da se resetujete. Mlad Mesec pred vama, biće vam od pomoći da se vratite i započnete novo poglavlje u svom životu. Ako postoji nešto što želite učiniti mlad Mesec će vam u tome pomoći. Kada se sezona Raka približi kraju, verovatno će se pojaviti ​​neka nestabilna energija.

Pixabay
 

Lav

Lavovi će uvideti kako neke stvari dolaze do tačke ključanja i možda će osetiti potrebu da se ponovo osvrnu na prošlost. Dobra vest je da nema retrogradnih planeta koje im stoje na putu. Iako Neptun kreće retrogradno, to neće uticati na vašu sposobnost da obavite stvari, naprotiv, možda će vam čak biti od pomoći. Dobar je trenutak da uzemljite svoju energiju i vratite se u svoje korene.

Devica

Sezona Raka uvek se dobro poklapa sa energijom Devica. Ako se osećate pomalo iscrpljeno nakon prezaposlenosti u poslednjih nekoliko meseci, ovo će biti pravo vreme za ulazak u mirnije vode. Sada će vaša veza biti u fokusu. Ako je u vezi bilo ikakvih laži ili prevara, postaćete ih svesni. Ako ste u ovom periodu osetljivi, sada se to može pojačati. Ako možete, uzmite pauzu i provedite vreme negde blizu vode ili jednostavno dajte prednost opuštanju.

Profimedia
 

Vaga

Vage uspevaju kada su stvari u ravnoteži. Poslednjih nekoliko meseci donelo je mnogo promena i transformacija pa upotrebite energiju sezone Raka da napunite baterije. Provedite vreme u blizini vode, okružite se onima koji vas prijaju i čine da se osećate dobro i radite na vraćanju ravnoteže u vaš život. Pojaviće se energija koja vam može pomoći da vidite dublju istinu kada je reč o osobi ili članu porodice u vašem životu. Doći će i snažni naleti podrške kada je u pitanju vaša karijera. Iskoristite ovo da unapredite karijeru u bilo kom smeru koji odaberete.

Škorpion

Niko ne može reći da se Škorpioni nisu trudili i fokusirali na svoj unutrašnji rast i razvoj. U sezoni Raka, osetićete lakoću u vazduhu. Iskoristite to da provedete vreme sa prijateljima i porodicom pa čak i da se negde malo povučete. Voda će vam uvek biti izvor isceljenja i ponovnog punjenja, ali možda ćete shvatiti da i planine jednako pune vaše baterije.

Pixabay
 

Strelac

Sezona Raka može vam pomoći da unesete smirenost i lakoću u vaš život i oslobodite se svega štovas je sputavalo. Pokušajte da se fokusirate samo na ono što možete kontrolisati, a sve ostalo otpustite. Dobićete snažnu duhovnu i mentalnu energiju koju možete upotrebiti da ojačate svoje duhovno telo i pojačate intuiciju, ali znajte da vam može pomoći i kada je u pitanju proširenje vašeg uma. Kao Strelac, vi ste po prirodi učenik pa ako postoji nešto što želite da razumete ili istražite, sada je fantastično vreme za to.

Jarac

Sezona Raka je dobro vreme da dovedete vaše prioritete u red i uskladite ih. Ovo možete osećati kao naporan rad i može izazvati da se stvarno preuzmete odgovornost za stvari. Povoljno je vreme za putovanje ili druženje s prijateljima i porodicom. Okružite se ljudima i stvarima s kojima se osećate dobro, vi to zaslužujete.

Pixabay
 

Vodolija

Poslednjih nekoliko godina bile su za vas izazovne. Sezona Raka Vodolijama donosi obilje prilika za stupanje u kontakt sa svojom ženskom stranom. Ženska energija odnosi se na poverenje i rad u skladu s energijama sveta oko vas. Iako je to mekana, saosjećajna, intuitivna i kreativna energija, takođe je neverovatno moćna i jaka. U vladavini Raka pokreće se vaša intuicija, pomažući vam da preuzmete kontrolu i otputujete u pravom smeru.

Ribe

Rak je vodeni znak baš kao i Ribe, zbog čega ova sezona teče skladno. Stvari koje su vam bile zbunjujuće mogu konačno imati smisla, a sve iluzije ili obmane mogu biti razotkrivene. Obratite pažnju na to kakve vesti i spoznaje stižu do vas jer su mogući neki momenti buđenja. Svakako odvojite vreme za brigu o sebi i odmor, piše Atma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike