Čuveni srpski trener šokirao izjavom o incidentu sa košarkašicama u Kragujevcu: "Ranije je bilo i po jednoj i po drugoj strani obraza"

14.12.2021

15:10

0

"Ja ne bih danas voleo da budem trener ni za kakve pare na ovome svetu"

Čuveni srpski trener šokirao izjavom o incidentu sa košarkašicama u Kragujevcu: "Ranije je bilo i po jednoj i po drugoj strani obraza"
3 - Copyright printscreen/twitter/mima_p_p

Na društvenim mrežama nedavno je osvanuo snimak trenera iz Kragujevca koji viče na mladu košarkašicu i navodno je udara, a javnost u Srbiji burno je reagovala i oštro osudila ovaj postupak.

- Ovo je trener iz KK Radnički Kragujevac. Devojčica na koju viče i koju udara je moja bratanica. Ona ima 16 godina. Zaustavimo nasilje nad decom - napisala je jedna korisnica Tvitera.

Čuveni fudbalski trener Dragoslav Stepi Stepanović navodi da je današnju decu mnogo teže trenirati nego kad je on bio mlad.

- Mislim da smo u ovo današnje vreme nenaviknuti na te šamare i na takvo ponašanje. Kad se setim mog vremena, kad napravim nešto, to je bilo i po jednoj i po drugoj strani obraza. Nisi smeo nikome da kažeš. Danas toga više nema. Danas postižeš svoj autoritet znanjem. Današnju decu je mnogo teže voditi i formirati - kaže Dragoslav Stepi Stepanović.

Komentarišući nove i stare metode vaspitavanja, ali i onih u sportu, čuveni trener kaže da ni za kakve pare ne bi voleo da bude trener u današnje vreme.

- Ja ne bih danas voleo da budem trener ni za kakve pare na ovome svetu. Kad moram da objašnjavam i kad polovina za to nema razumevanja - rekao je Stepanović.

Foto: Youtube / Printscreen
 

On je stao u zaštitu struke.

- Najvažnije je da sami čuvamo od svega. Nemojte da se sami vaspitavate, zato imate trenere, ako su vam roditelji zauzeti - zaključio je Stepi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike