Danica Grujičić se već dve godine bori s ovim problemom, a sada se oglasila: "To je jako kukavički" (VIDEO)

06.12.2021

15:55

0

Doktorka se oglasila na Fejsbuk profilu

Danica Grujičić se već dve godine bori s ovim problemom, a sada se oglasila: "To je jako kukavički" (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube / Pancevo RTV

Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Danica Grujičić suočava se sa pravom bujicom lažnih naloga sa njenim imenom, a sada je o tome odlučila da progovori u javnosti.

On je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu objavila video post u kome je objasnila da se već pune dve godine bori sa lažnim nalozima na internetu.

- Kao što svi znaju nikada nisam imala problem da kažem šta mislim, kome god se to sviđalo ili ne. Uvek odgovorim na svako pitanje i za mene ne postoje tabu teme niti pitanja na koja ne smem da odgovorim - napisala je doktorka u opisu postavljenog snimka i dodala da je jako kukavički i neodgovorno predstavljati se tuđim imenom.

- Svako ko želi da iznese svoj stav neka to uradi pod svojim imenom i prezimenom i preuzme odgovornost za svoje reči, to je jedino časno. Bavim se jako odgovornim poslom i moj životni prioritet je zdravlje i ljudi i briga o pacijentima. Svakog dana dobijam pozive i pitanja da li sam nešto izjavila ili ne... I moram da odgovaram i da se bavim nepotrebim stvarima.

- Posebno sam ljuta na nadležne organe kojima uvek sve uredno prijavim kao građanin i koji mesecima ne mogu da reše problem. Ja imam svoje zvanične naloge i samo njih, neretko viđam izjave po medijima ili po internetu koje nikada nisam dala. 'Heroji' koji se kriju iza tuđih imena najbolje da ništa i ne objavljuju. Hvala - navela je Grujičićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike