Jovica je pilot u penziji i dobio je stan u nagradnoj igri "Uzmi račun": U Zemunu sam bio 25 godina, sada ću morati da se vratim nazad

20.02.2021

21:27

0

Dobitnik stana u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi Jovica Nikolić iz Beograda kaže za RTS da je zadovoljan nagradom iako je priželjkivao automobil

Jovica je pilot u penziji i dobio je stan u nagradnoj igri "Uzmi račun": U Zemunu sam bio 25 godina, sada ću morati da se vratim nazad
Copyright Foto: Printskrin/Jutjub

Dobitnik stana u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” Jovica Nikolić iz Beograda kaže za RTS da je zadovoljan nagradom iako je priželjkivao automobil.

Jovica Nikolić je dobio stan u naselju “Zemunske kapije”, dok je pet automobila “fijat 500 L” otišlo u Mišar, Zrenjanin, Kragujevac, Jagodinu i Niš. Dobitnicima je sreću donela glumaca Iva Štrljić.

Dobitnik stana Jovica Nikolić kaže da je lako preboleo što je ustvari priželjkivao da na nagradnoj igri dobije automobil.

-Ipak je dobra veća nagrada, šta da radimo – zaključuje Jovica.

Kaže da će odlučiti šta dalje kada vidi stan koji je dobio, ali mu eventualni prelazak iz Mirijeva u Zemun svakako neće teško pasti.

-U Zemunu sam bio 25 godina, sada ću izgleda morati da se vratim nazad. Zemun mi je ostao u divnom sećanju – ističe Jovica.

Jovica je pilot u penziji, supruga Nevenka je domaćica, a ćerka Jovana studentkinja.

-Ja sam slao koverte. One su skupljale, a ja sam pakovao i slao. Poslao sam dvadesetak, a mislim da je ovo koverta od srede, četvrtka – kaže Jovica.

Više od 10.300.000 koverata stiglo je za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi”. Iduća subota je poslednja, ali i velika šansa za sve učesnike. Vlasnika će dobiti glavna nagrada – stan u Beogradu na vodi, ali i još pet automobila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike