Stigle lepe vesti: Srbi će moći od polovine maja u Grčku!

10.03.2021

14:41 >> 14:58

0

Autor: J.B.O.

Ministar turizma Grčke Teoharis, najavio je da će sredinom maja ova zemlja započeti letnju sezonu

Stigle lepe vesti: Srbi će moći od polovine maja u Grčku!
Copyright Pixabay

Iz Atine je potvrđeno da će naši turisti od polovine maja moći u Grčku.

Kako je rečeno za Novosti očekuje se da će uskoro imati “lepe” vesti za turiste iz Srbije i da je ova odluka o “otvaranju” dobra i za naše građane.

Inače, potvrđeno je i da će grčki ministar turizma Haris Teoharis posetiti Beograd 29. marta. Tada bi trebalo da bude i potpisan memorandum o uslovima putovanja. Do tada će i detaljno biti precizirani uslovi oko ulaska u Grčku.

Ministar turizma Grčke Teoharis, najavio je da će sredinom maja ova zemlja započeti letnju sezonu. Svi koji su vakcinisani protiv COVID-19, imaju antitela ili negativan PCR test, moći će da odmaraju u ovoj zemlji.

Da podsetimo, ambasador Srbije u Grčkoj Dušan Spasojević rekao je danas da je Grčka zainteresovana da otvori granicu za srpske turiste i da ne treba sumnjati da će učiniti sve da do toga dođe.

Pročitajte još:

Kazao je da sever Grčke živi od srpskih turista i da je bio žestoko pogođen odlukom da se u julu prošle godine zatvori granica za srpske državljane.

– Pregovori se vode od sredine januara. Grčka je odavno zainteresovana, to ne treba dovoditi u sumnju, i ima dobru volju da ponovo otvori granicu za srpske turiste – rekao je Spasojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike