Potrošači izglasali: "Dunav osiguranje" omiljeni brend

14.05.2021

08:09 >> 08:12

0

Kompanija Dunav osiguranje dobitnik je ovogodišnje nagrade Miljenik potrošača za omiljene brendove na tržištu Srbije

Potrošači izglasali: "Dunav osiguranje" omiljeni brend
Foto: Aleksandar Mijatović

U Svečanoj sali Skupštine Beograda, u organizaciji udruženja „Moja Srbija” i uz podršku Grada Beograda, dodeljena su priznanja “Miljenik potrošača” za najbolje brendove na tržištu Srbije.

Za omiljeni brend u kategoriji “Osiguravajuća društva” je glasovima potrošača izabrana kompanija “Dunav osiguranje” .

Kompanija je ponosno ponela titulu “Miljenik potrošača”, a u konkurenciji od 1.500 brendova u 30 kategorija nominovane su najpoznatije domaće kompanije, koje su građani nagradili za kvalitet, prepoznatljivost i društvenu odgovornost.

Foto: Aleksandar Mijatović

Priznanje “Miljenik potrošača” dodeljeno je na osnovu glasova potrošača, s ciljem podsticanja zdrave konkurencije među kompanijama i stvaranjem prepoznatljivog i prestižnog brenda u koji će građani imati poverenje.

Priznanje je ispred Kompanije “Dunav osiguranje” primila predsednica Izvršnog odbora, Ivana Soković, koja je istakla da ovo priznanje predstavlja najbolji podsticaj i potvrdu uspešnog poslovanja Kompanije.

-Prilagođavajući se novonastalim okolnostima i prateći tržište osiguranja i potrebe klijenata, ’Dunav osiguranje’ kontinuirano radi na unapređenju usluga, a ovo priznanje potvrda je da se trud isplati. Pored poslovnih uspeha, ovu ponosnu titulu ’Miljenika potrošača’ dugujemo našoj društvenoj zajednici i svima onima koji su nam ukazali poverenje – rekla je Ivana Soković.

Pročitajte još

U skladu sa sloganom Kompanije „Prijatelj ostaje prijatelj“, ponosni smo što smo opravdali poverenje potrošača, koje predstavlja najbolji podsticaj da i u narednom periodu istrajemo u našoj misiji podrške društvenoj zajednici i onima koji su njen najvažniji deo.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti