Lekari o portalu "24sedam": Nastavite da na svoj način pratite zdravstvo, jer ste jedinstveni

10.06.2021

13:22 >> 20:14

0

Sinoć je svečano otvoren naš portal 24sedam nakon 10 meseci rada

Lekari o portalu "24sedam": Nastavite da na svoj način pratite zdravstvo, jer ste jedinstveni
Copyright Foto: 24sedam/Goran Sivački

Sinoć je svečano otvoren naš portal “24sedam” nakon 10 meseci rada. Istovremeno, obeleženo je naše uspešno pozicioniranje na medijskom nebu Srbije, ali i prelazak u nove prostorije. Među brojnim gostima, taj naš događaj uveličali su neka od najznačajnijih imena srpske medicine.

Dr Radan Stojanović, profesor kliničke farmakologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu, kaže da mu je “drago što je imao prilike da sarađuje sa našim portalom i pre zvaničnog predstavljanja javnosti”.

Prof. dr Radan Stojanović, Foto: Emil Čonkić/Euronews

Potreban nam je takav portal

– To mi je samo učvrstilo utisak da nam je potreban jedan takav portal koji će 24 sata, sedam dana u nedelji, pružati, pre svega, istinite i pravovremene informacije našim građanima. Pošto sam profesor na Medicinskom fakultetu, mogu da kažem da ovaj portal na pravi način izveštava građane o zdravstvenim temama, uključujući i o najaktuelnijoj – epidemiji kovida. U tom smislu, “24sedam” ima i edukativnu ulogu. Imam utisak da brojni građani prate rad novinara “24sedam” – ocenio je ovaj stručnjak, a njegov kolega prim. dr Nenad Lujić, ortopedski onkolog u Institutu za ortopediju “Banjica” kaže:

Prim. dr Nenad Lujić, Foto: Emil Čonkić/Euronews

– Vreme je za novi medijski pristup, za druge emocije, za drugačije, pristojnije reči. Vreme je za prošlo, a u stvari buduće – “24sedam”. I u budućnosti nastavite da se bavite zdravstvom jer je pitanje zdravstva i sitema javnog zdravlja upravo budućnost moderne države i, zasigurno, pitanje njene bezbednosti. Sa ovakvm načinom izveštavanja daćete svoj doprinos stvaranju moderne države – naglasio je prim. dr Lujić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike