Učesnik Slagalice raznežio gledaoce: "Imam dirljivu poruku za moju bolesnu ženu" (VIDEO)

25.05.2024

22:23

0

Na poziciji crvenog takmičara večeras je bio Miroljub Arsić, a umesto o igrama i osvojenim poenima, svi pričaju o njegovoj emotivnoj poruci

Učesnik Slagalice raznežio gledaoce: "Imam dirljivu poruku za moju bolesnu ženu" (VIDEO)
Miroljub poslao posebnu poruku svojoj ženi - Copyright printscreen/youtube/rts

TV kviz "Slagalica," najdugovečniji kviz u Srbiji, pružio nam je brojne sate zabave, urnebesnih scena, grešaka crvenog ili plavog takmičara, te obaranja rekorda u rešavanju Asocijacija. Međutim, večeras se dogodila situacija koja je zatekla gledaoce i sve prisutne u studiju.

Na poziciji crvenog takmičara večeras je bio Miroljub Arsić, a umesto o igrama i osvojenim poenima, svi pričaju o njegovoj emotivnoj poruci na kraju emisije. Miroljub se zahvalio svima u studiju i svom kolegi takmičaru, ali je posebnu poruku posvetio svojoj supruzi.

"Najveću poruku bih dao svojoj supruzi koja se bori sa opakom bolešću. Vera, ljubav, nada i borba i uspećemo. Volim te" rekao je Miroljub, ostavljajući sve prisutne dirnute njegovim rečima.

 

 

Ova emotivna scena brzo je postala glavna tema među gledaocima, koji su putem društvenih mreža izrazili podršku Miroljubu i njegovoj supruzi. Miroljubova poruka ljubavi i podrške podsetila je sve nas na snagu vere i nade u teškim trenucima.

Bonus video:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike